AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Napokon potpisali glavnog sponzora.. Kladionica eurobet bude na našim dresovima od slj.vikenda.. Barem dresovi ne budu izgledali kao obične majce....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Gledam pregled lp, sad zamisli ove nase kickere (Mancini, Celik, Pelle, Cristante) npr u Parizu protiv ekipe koja kaznjava i najmanju gresku, pa mi bi dobili dvocifren broj golova. Mi ako necemo nesto drasticno mijenjati nama lp ne treba.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Definitivno bi prošli kao Tottenham i Atalanta. Pa nas je Bodo punio pre 3-4 godine, a kamoli sada.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Šta li ćemo večeras ponuditi. Da li idemo punom snagom ili kalkulišemo zbog prvenstva. Soule je još van stroja i ko zna kakav će se vratiti. Na dva mjesta sam vidio sastav sa Cristanteom desnom iza Malena, a Pisli u sredini, vjerovatno je obrnuto.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma sta da ponudimo sa onim otpadcima.Ako bude X mozemo slaviti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Valjda i Kone sad ima neku povredu. Cristante na amf daj ba. Bologna je fizicka ekipa, ako ih krene moze svasta biti.
embrace the chaos
Ne mozemo da predjemo centar evo 20 minuta.Samo padamo trazimo prekrsaje i saljemo duge lopte.
Mile!!!
Gasp ga sere bas, zar nije mogao Faraon umjesto Cristantea, kakvo tele.
Gasp ga sere bas, zar nije mogao Faraon umjesto Cristantea, kakvo tele.
embrace the chaos
Ma ide na 0:0 jasno ko dan.Previse defanzivno igramo a i kad vidis klupu to je da places.Nema ni koga da ubaci.Mnogo povrijedjenih igraca.
- Cassano2024
- Kontakt:
Ja razumijem da smo desetkovani i da nećemo uspjeti ostvariti nijedan cilj zbog toga, ali čemu ovo izmišljanje tople vode. Imaš Arenu, faraona,Vaza pa čak i Wesleya, a on stavi tamo Cristantea. Arena može početi u špicu a Malen desno. Momka nema ni na klupi.
Commando Ultrà Curva Sud
Svaka vama cast kad mozete ove levate pratiti. Treba imati zivce za to mora se priznati. 
Bravo Celik. Bravo Gasp, covjek ne vidi ocite stvari, ne svidja mi se nikako kako vodi utakmice i kakve poteze povlaci.
embrace the chaos
Pa zar ovaj raspali krtvi Cristante uvijek mora biti u prvih 11... Nek **** i s njim i s Čelikom, baš jede ghovna Gasp u zadnje vrijeme....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Nosi više i ovog Gasperinija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Cassano2024
- Kontakt:
Sad ce Pelegrini to preokrenut, zajedno s ovim govedom Cristanteom, barem Celik izašao, 3 igraca manje bi bila previše.....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.