Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ermedin Demirović
Što 'no kažu stručnjaci s foruma, trnokop.
Rutinski dobar!
-
MostarNeretva
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
MostarNeretva je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:03Reci ce sve je to ok al u repci ne zna .. isti slicaj Braco, Lulic, Pjanic, Ibisevic ..
Tamo na drugoj temi koelga nabroja potencijalne transfere nasic igraca u buducnosti,pa me interesuje sta mislite hoce li on otici korak dalje, koji klub/liga bi mu bili neki upgrade, ima li prostora za nesto vece jos? Ili ce ipak ostati u Stuttgartu..
I ne mislim sad na ovaj period od godinu -dvije, nego generalno do kraja karijere
kakav mu put predvidjate..
I ne mislim sad na ovaj period od godinu -dvije, nego generalno do kraja karijere
Ode on iduce sezone, ja se nadam engleska.RightBack je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:05Tamo na drugoj temi koelga nabroja potencijalne transfere nasic igraca u buducnosti,pa me interesuje sta mislite hoce li on otici korak dalje, koji klub/liga bi mu bili neki upgrade, ima li prostora za nesto vece jos? Ili ce ipak ostati u Stuttgartu..
I ne mislim sad na ovaj period od godinu -dvije, nego generalno do kraja karijerekakav mu put predvidjate..
Dosta nasih ce vjerovatno transfere napraviti u slucaju plasmana na SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
napapijri1987
- Kontakt:
Stuttgart je trenutno na poziciji koja vodi u LP slijedece godine. Igraju Evropa ligu a i u kupu su u polufinalu. Iz ekipe je 5-6 igraca u reprezentaciji Njemacke. Znaci kada pogledas ligu,ekipu,ambicije Ermedin igra u klubu koji je neki drugi dom evropskog fudbala. Za prvi dom ( Bayern, Borussia?, Real, Barcelona, Atletico, PSG, Arsenal, Liverpool ,City,Inter) mislim da nema kvalitete.RightBack je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:05Tamo na drugoj temi koelga nabroja potencijalne transfere nasic igraca u buducnosti,pa me interesuje sta mislite hoce li on otici korak dalje, koji klub/liga bi mu bili neki upgrade, ima li prostora za nesto vece jos? Ili ce ipak ostati u Stuttgartu..
I ne mislim sad na ovaj period od godinu -dvije, nego generalno do kraja karijerekakav mu put predvidjate..
Ekipe poput Milana,Juventusa, Uniteda, Chelsea su trenutno na nivou Stuttgart ali historijsko gledani su veci klubovi od VfB.
Ja bih bio zadovoljan da on cijelu karijeru provede u Stuttgartu. Osim Dzeke mi nismo imali napadaca koji je igrao u ekipi sa slicnim ambicijama.
Stuttgart nivo chelseaja

iako ga ne bi volio vidjet nigdje mimo liga petice, mislim da bi legao Benfiki i Murinju ko budali samar. Presing masina i ipak nesto talentovanija verzija Pavlidisa.RightBack je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:05Tamo na drugoj temi koelga nabroja potencijalne transfere nasic igraca u buducnosti,pa me interesuje sta mislite hoce li on otici korak dalje, koji klub/liga bi mu bili neki upgrade, ima li prostora za nesto vece jos? Ili ce ipak ostati u Stuttgartu..
Ljetos je bilo kontakta sa Fenerbahceom al na kraju propalo. Spominjao se i Juventus al na kraju nista ni od toga.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Poslije Bolica i Baljica sve ostalo talasika
Viscu ne racunam.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Juventusov predstavnik je u januaru bio u Stuttgartu da pregovaraju sa Demirovicem za transfer i lik se iznenadio kad ih je Demir odbio.Bila je i izjava negdje tog menadžera Juvea gdje je rekao da Demirovic nije bio zaintresovan za prelazak.
Ja vjerujem da bi Demirovic sam pristao da do kraja karijere ostane u Stuttgartu.Stuttgart ekipa koja se podigla,igrao bi svake sezone Europu,navijaci ga pravo vole u Stuttgartu,a isto ima dobru platu jedan od najplacenijih igraca ekipe.Mada ne pita se on sam,u slučaju neke dobre ponude npr 30 mil njega Stuttgart odmah prodaje,jbg takva politika kluba
Odavno nisam gledao ciganskiju ekipu od Porta.
15.10.2013.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ova utakmica Stutgarta je pokazala koliko Demirovic znaci na terenu i kad ne pogađa.Kako je on izasao iz igre kod Stuttgarta nije bilo nikakve energije,niko nije pravio presing i vršio pritisak na zadnju liniju.
Trenutno korisnika/ca: General505, greenwood, MiranGlasnic, MokraKifla, ronaldo99, rukometubih23 i 44 gosta.

.jpg)