Oni su samo "mudonje" kad treba nekog dementnog dedu istjerati sa tribina.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Od saopštenja se ne mogu fokusirati ni na šta drugo, više su ih imali nego bodova.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Bersaga
- Kontakt:
Je li vakat za haos?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
primussucks
- Kontakt:
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Cimirot, Ljajić, Menalo i Ristovski mjesečno primaju oko 140 hiljada eura bez doprinosa, ali doprinose svakako Mirvić ne plaća. Ponovo se oprostili od svih trofeja u februaru.
Nastavlja se fijasko Ismira Mirvića. Peta sezona u bunar.
Nastavlja se fijasko Ismira Mirvića. Peta sezona u bunar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bersaga
- Kontakt:
Koga briga realno više za ovo? Da je ušla pola metra u gol, kakve koristi? Odmah poslije penala donešena je odluka i to je to. Isto tako i da je Čeferin rekao da je čist gol da smo oštećeni, mnogo bi nam značilo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne bih bas rekaoDoktorXabaras je napisao/la: ↑12 mar 2026, 21:03
Oni su samo "mudonje" kad treba nekog dementnog dedu istjerati sa tribina.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Klix je utvrdio da nisu ni blizu crte
Još jedna moja teorija 
Ako Sloga za vikend izgubi u BN,mislim onda da je puštena niz vodu.
Ako Sloga za vikend izgubi u BN,mislim onda da je puštena niz vodu.
Ne mora značiti, šest bodova je razlika između Sloge i Radnika. Nema Radnik taj luksuz da nešto petlja i pušta nekoga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da,ali opet Radnik ima više prostora za kiks,nego Sloga. Pogotova što Sloga nakon tog čeka Posušje,pa ide Rudaru. Mislim da naredna tri kola će odlučiti jednog putnika u niži rang.
Mene najviše buni utakmica Sloga - Željo. Da je želio,mogao je to Vico završiti da Sloga dobije.
-
successminator
- Kontakt:
Kako na istoj utakmici (Široki Brijeg-Sarajevo) mogu biti delegirani delegat Lazar Martinović (otac) i četvrti sudija Josip Martinović (sin)?
Grubi i školski primjer kršenja Pravilnika o sudijama i suđenju VicoBeusDurić Saveza.
Grubi i školski primjer kršenja Pravilnika o sudijama i suđenju VicoBeusDurić Saveza.
Ne znam kako je Rudar uopste u borbi za opstanak
Imaju ekipu za gornji dio tabele.
Imaju ekipu za gornji dio tabele.
Vjerovatno,jer deletat je zadužen za organizaciju,a kontrolor za sudije.successminator je napisao/la: ↑12 mar 2026, 21:56Kako na istoj utakmici (Široki Brijeg-Sarajevo) mogu biti delegirani delegat Lazar Martinović (otac) i četvrti sudija Josip Martinović (sin)?
Imaš još mnogo utakmica do kraja, oni ako hoće mogu obezbijediti Radniku i evropu da igra ili Rudaru. Jedini sigurni su Borac i Zrinjski, oni nikada neće biti oštećeni od strane sudija.Zigazaga je napisao/la: ↑12 mar 2026, 21:53Da,ali opet Radnik ima više prostora za kiks,nego Sloga. Pogotova što Sloga nakon tog čeka Posušje,pa ide Rudaru. Mislim da naredna tri kola će odlučiti jednog putnika u niži rang.
Mene najviše buni utakmica Sloga - Željo. Da je želio,mogao je to Vico završiti da Sloga dobije.
Zigazaga je napisao/la: ↑12 mar 2026, 21:53Da,ali opet Radnik ima više prostora za kiks,nego Sloga. Pogotova što Sloga nakon tog čeka Posušje,pa ide Rudaru. Mislim da naredna tri kola će odlučiti jednog putnika u niži rang.
Ja bih najviše volio da vi ostanete u ligi. Veoma simpatična ekipa, nije incidentna, pokušava igrati fudbal, ali te odluke se nažalost ne donose na fudbalskom terenu već u nekim birtijama i kafanama.
Fudbal u RS-u rapidno propada, plasman u entitetskoj ligi više ništa ne znači i pitanje je da li ijedan klub iz prve lige RS ima uslove za PL. To je porazno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, PapakIzSa, Samba71 i 17 gostiju.
.png)