FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Kakvi ste vi kvarnjaci, podle osobe, ne znam kako da vas nazovem. Kad na Grbavici pale baklje, ubacuju topovske udara, nabijaju kazne redovno na racun kluba tad je ok, nesto kao branite a sad satro fini ne trebamo ovo, ne trebamo ono. Vi blage veze nemate sta pisete. Jasno mi je da ovdje ima ljudi iz kluba koji palamude al vi ostali ste presmijesni.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja samo ne kontam sto klub ne objavi jedan obicni post ili saopstenje gdje upozorava navijace da se suzdrze od takvog navijanja? Pa vecina ovih polumozgova nema pojma kakve ce posljedice biti po klub i nazalost moras im crtati. Moze i neka varijanta kao protiv zrinjskog sa onim isprintanim papirima na stolicama.
Nađi jedan slučaj u kojem klub upozorava navijače za nešto, baš će borac ili zrinjski svojim navijačima napisati nemoj veličati presuđene ratne zločince itd.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 09:56Ja samo ne kontam sto klub ne objavi jedan obicni post ili saopstenje gdje upozorava navijace da se suzdrze od takvog navijanja? Pa vecina ovih polumozgova nema pojma kakve ce posljedice biti po klub i nazalost moras im crtati. Moze i neka varijanta kao protiv zrinjskog sa onim isprintanim papirima na stolicama.
Smiješni ste po tom pitanju.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Mijesas babe i zabe. Nema potrebe da govore kad znaju da su zasticeni i da ih niko nece kaznit. Nije nam ista situacija al nikako.Uniited je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:00Nađi jedan slučaj u kojem klub upozorava navijače za nešto, baš će borac ili zrinjski svojim navijačima napisati nemoj veličati presuđene ratne zločince itd.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 09:56Ja samo ne kontam sto klub ne objavi jedan obicni post ili saopstenje gdje upozorava navijace da se suzdrze od takvog navijanja? Pa vecina ovih polumozgova nema pojma kakve ce posljedice biti po klub i nazalost moras im crtati. Moze i neka varijanta kao protiv zrinjskog sa onim isprintanim papirima na stolicama.
Smiješni ste po tom pitanju.
-
GavranBeli
Klub koji godinama nista ne radi, ljudi u klubu koji se mrcvare sve ove godine nisu nista uradili da imamo pola covjeka u savezu. U klubu nemamo sportski Radnika, nemamo ljudi koji ce zastiti klub od svega, uprave se podrzavaju kako koja dolazi a odlazi bez ikakvih rezultata, onda ti dodjes tražiš nesto od navijaca satro, iako nece biti nista, samo ste vi konstantno pričom da ce se nesto napraviti napravili kao da ce u subotu biti rat. Prestanite vise huskati narod i prepadati da ce nesto biti kad nece nista.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ne je*e ovog gavrana niko ni 5%. Provalili ga svi. Satra se lik sastavljajuci tekstove.
-
GavranBeli
Isto ko sto tebe niko ne J**+ 5%. Provaljeni ste vi svi s vasom pričom. Da ti opet ponovim godinama klub ne brane oni koji u njemu sjede primaju pare za to a nista ne rade. Oni koji su zaduzeni za to, a vase te price mogu pusiti samo djeca do 15 godina.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Profil napravljen prije 2 i po mjeseca, 700+ postova. Pametnom dosta. Al nije jedini nazalost.
Nije Gavran ovdje jedini. Ima njih dosta, neki se malo i zeznu pa pa pišu sa drugih profila ali to mu je jasno dopustila evidentno pitarska administracija ovog foruma. Nemam drugo objašnjenje. Administracija ovog foruma ali i ovaj portal sve više pokazuju da su plaćenici domaćih izdajnika i Vicinih podanika sa Kromolja. Jasno k'o dan jer nijedan apel da se blokira ovaj profil nije urodio plodom a bilo ih je dosta.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:04Ne je*e ovog gavrana niko ni 5%. Provalili ga svi. Satra se lik sastavljajuci tekstove.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
Isto kao ste vi dobro poznati da botujete, okrecete cinjenice s 100 profila a predstavljate se kao da pišete s jednog. Isto vam je to administracija dozvolila. Nista vi ne pišete konstruktivno vi samo palamudite bezveze. Hoćete da napravite da ce biti kao neki rat u subotu, a nista od toga nece biti. Ili pišete po direktivama, kakvi vi vidjeli niste navijaca.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ne odustaje lik, vidis bolan da su te svi provalili, izloguj se napravi drugi profil i probaj ponovo 
Nacionalisticko navijanje je ozbiljna etiketa i pustite se suplje price, to vrijedja samo ko se prolanazi u tome.
Upalili smo se s razlogom za brdjane iz Doboja sto su tribinu namazali sa svinjskom mascu, pa svi oni kojima je opravdanje stonsu se nasli, pitanje je sto ste se pronasli da je ovo provokacija. Psuju mater balijsku, sto se pronalazite ako niste balije itd.
Svako navijanje koje je lose (a znamo svi koje je to), moze samo klububstetu donijeti i praznu tribinu ubuduce. Koga cemo zajebati? Samo sebe!!!
Vjerujem Savi i ekipi za dobar rezultat, kao i u cudo da preko lige mozemo do 4og mjesta
Upalili smo se s razlogom za brdjane iz Doboja sto su tribinu namazali sa svinjskom mascu, pa svi oni kojima je opravdanje stonsu se nasli, pitanje je sto ste se pronasli da je ovo provokacija. Psuju mater balijsku, sto se pronalazite ako niste balije itd.
Svako navijanje koje je lose (a znamo svi koje je to), moze samo klububstetu donijeti i praznu tribinu ubuduce. Koga cemo zajebati? Samo sebe!!!
Vjerujem Savi i ekipi za dobar rezultat, kao i u cudo da preko lige mozemo do 4og mjesta
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
ZeljoBezSuplje
- Kontakt:
Hvala na info.Brufen je napisao/la: ↑12 mar 2026, 16:36Danas ih nije bilo na treninguZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑12 mar 2026, 15:14Pozdrav ljudi, ja sam novi ovdje, ali imam pitamje za sve?
Koliko sam skontao niti Radovac, niti Krpic nisu dobili crvene kartine, da li to znaci da racunamo na njih protiv Borca ili nam slucajno mogu poslati u toku dana ili sutra info iz saveza da su suspendovani dok se ne okonca istraga o desavanjima u Doboju?
-
ZeljoBezSuplje
- Kontakt:
Mi trebamo biti “glavni grad.” Grad u kojem navijamo za Zelju, a ne za politicko ili nacionalno opredjeljenje.Argentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:18Nacionalisticko navijanje je ozbiljna etiketa i pustite se suplje price, to vrijedja samo ko se prolanazi u tome.
Vjerujem Savi i ekipi za dobar rezultat, kao i u cudo da preko lige mozemo do 4og mjesta![]()
A mogu ti reci da sam i ja uvijek optimista sto se mogucnosti za dobar rezultat tice.
Medjutim kada sumiram nase utakmice, moramo se realno pomiriti sa tim da nemamo kvalitet da napravimo “ikakav” rezultat ove godine.
drzava ili nacija se brani pamecu i radom, bolje da si napravio dijete inzenjera pa da nam raketu kakvu razvije , bolje da si doktora napravio pa da mi otac rahmetli sa mozdanim udarom ne dodje u bolnicu u 20h navecer a tek u 8h ujutru ga pregledaju
vico i ovi ostali su se instalirali pamecu a ne silom, shvatice ko razumije
ovo pisem iza vi ovog strucnjaka o tome - sta je trebao uciti djecu on i njegova generacija i ovih sto tvrde da ce nas cetnici klati ali ako im budemo hebavali cetnicku majku i bidemo papci usrat ce se i odustati
ovi ostali svaka cast momci i nemojte se svadjati oko botovanja nakvih, ko je mentalno jak i jak kao grupa ne moze ga niko poremetiti i tome se treba mentalno i argumentima oduprijeti a ne svadjanjem
vico i ovi ostali su se instalirali pamecu a ne silom, shvatice ko razumije
ovo pisem iza vi ovog strucnjaka o tome - sta je trebao uciti djecu on i njegova generacija i ovih sto tvrde da ce nas cetnici klati ali ako im budemo hebavali cetnicku majku i bidemo papci usrat ce se i odustati
ovi ostali svaka cast momci i nemojte se svadjati oko botovanja nakvih, ko je mentalno jak i jak kao grupa ne moze ga niko poremetiti i tome se treba mentalno i argumentima oduprijeti a ne svadjanjem
takodje hvala za info, njih dvojica su prekjucer dolazili na trening djece radnika iz hadzica malo pricali sa njima i td sad ne znam u kojoj su funkciji biliZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:25Hvala na info.Brufen je napisao/la: ↑12 mar 2026, 16:36Danas ih nije bilo na treninguZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑12 mar 2026, 15:14Pozdrav ljudi, ja sam novi ovdje, ali imam pitamje za sve?
Koliko sam skontao niti Radovac, niti Krpic nisu dobili crvene kartine, da li to znaci da racunamo na njih protiv Borca ili nam slucajno mogu poslati u toku dana ili sutra info iz saveza da su suspendovani dok se ne okonca istraga o desavanjima u Doboju?
ocito su dobili slobodno i bice suspendovani ili sta li
ali mi nemamo pojma o nicemu jer nam je klub trenutno ko sjeverna koreja
pazi ti sad sta se desava, imas neke zaposlene tu primaju plate, ali ih strah raditi ista na svoju ruku i sve zivkaju sanina da sta ne pogrijese
ovo ocito ce tesko funkcionisati ovako ali ok poslozice se do ljeta nadam se,
ocito ce biti teze nego sto je on to zamislio kao firmu neku postaviti dati plate nekim ljudima na pozicijama i onda oni rade svoj posao a on se ukljuci ponekad
primjer brkovica, doveo slavisu fulio i onda kad je trebalo drugog trenera eto ko nije on htjeo jer je zahebao pa nek sanin odluci koga ce
tako vjv razmisljaju i ovoj pr sluzbi i td bolje nista ne uraditi nego pogrijesiti nesto, i ovaj direktor ko da ne postoji jer on ostao uopste ili su i njega nogirali?
100%ZeljoBezSuplje je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:29Mi trebamo biti “glavni grad.” Grad u kojem navijamo za Zelju, a ne za politicko ili nacionalno opredjeljenje.Argentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:18Nacionalisticko navijanje je ozbiljna etiketa i pustite se suplje price, to vrijedja samo ko se prolanazi u tome.
Vjerujem Savi i ekipi za dobar rezultat, kao i u cudo da preko lige mozemo do 4og mjesta![]()
A mogu ti reci da sam i ja uvijek optimista sto se mogucnosti za dobar rezultat tice.
Medjutim kada sumiram nase utakmice, moramo se realno pomiriti sa tim da nemamo kvalitet da napravimo “ikakav” rezultat ove godine.
Prvak NR BiH: 1946
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ovi iz kopa ne kontaju da i za "cigani, cigani" dobijamo kazne za rasizam, kamoli za ovo što oni guraju.
Al jok, treba se pravit još glupljim nego što jesu pa misliti da je jedino što postoji il im cvijeće pripremiti il da nam još jednu tribinu zatvore.
LowIQ argumentaciju ovih tastatura armijaša koji pričaju od 90im da ni ne pominjem.
Al jok, treba se pravit još glupljim nego što jesu pa misliti da je jedino što postoji il im cvijeće pripremiti il da nam još jednu tribinu zatvore.
LowIQ argumentaciju ovih tastatura armijaša koji pričaju od 90im da ni ne pominjem.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.