FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ma iskreno i ono mostarske, banjalucke pi.cke i to me sramota, ja se bar tako osjecam a postujem i ako se drugi ne osjecaju tako, pisem svoj osjecaj
sad protiv zrinskog ljudi nam zabise a ovaj povede mostarske pi....
bas me nekako sramota bilo ono ljudi ti ga slozili a ti im ga to, isto kao djeca nekako
donekle mi je je to ok cak kad se proticnicka ekipa bezobrazno ponasa, provocira nesto i sl -nesto glume hajde onda da ih izvrijedjas ali ono zabiju ti go a ti krenes vrijedjati ,
ali ok i to mi je mnogo bolje nego nacionalisticka sranja to mi je dno dna bas
bas me nekako sramota bilo ono ljudi ti ga slozili a ti im ga to, isto kao djeca nekako
donekle mi je je to ok cak kad se proticnicka ekipa bezobrazno ponasa, provocira nesto i sl -nesto glume hajde onda da ih izvrijedjas ali ono zabiju ti go a ti krenes vrijedjati ,
Na kamenu ljiljani se viju…Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 09:56Ja samo ne kontam sto klub ne objavi jedan obicni post ili saopstenje gdje upozorava navijace da se suzdrze od takvog navijanja? Pa vecina ovih polumozgova nema pojma kakve ce posljedice biti po klub i nazalost moras im crtati. Moze i neka varijanta kao protiv zrinjskog sa onim isprintanim papirima na stolicama.
Željezničar über alles
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:18Nacionalisticko navijanje je ozbiljna etiketa i pustite se suplje price, to vrijedja samo ko se prolanazi u tome.
Upalili smo se s razlogom za brdjane iz Doboja sto su tribinu namazali sa svinjskom mascu, pa svi oni kojima je opravdanje stonsu se nasli, pitanje je sto ste se pronasli da je ovo provokacija. Psuju mater balijsku, sto se pronalazite ako niste balije itd.
Svako navijanje koje je lose (a znamo svi koje je to), moze samo klububstetu donijeti i praznu tribinu ubuduce. Koga cemo zajebati? Samo sebe!!!
Vjerujem Savi i ekipi za dobar rezultat, kao i u cudo da preko lige mozemo do 4og mjesta![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Nemoj bit gluplji nego sto jesi, to navijanje je pocelo jer su Ultrasi u tom trenutku ulazili na tribinu, veze nikakve nema sa igracima i golom.. tako da nemoj se pravit pametan bzvz kad nisiberjan je napisao/la: ↑13 mar 2026, 11:29ma iskreno i ono mostarske, banjalucke pi.cke i to me sramota, ja se bar tako osjecam a postujem i ako se drugi ne osjecaju tako, pisem svoj osjecaj
-
GavranBeli
Nodi nastavio s drugog profila vise nije menager, sad je prosvjetitelj. Trebamo umom da savladamo a ne s psovkama. Idemo nodi aka berjan
Marokanci58 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 12:38Argentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:18Nacionalisticko navijanje je ozbiljna etiketa i pustite se suplje price, to vrijedja samo ko se prolanazi u tome.
Upalili smo se s razlogom za brdjane iz Doboja sto su tribinu namazali sa svinjskom mascu, pa svi oni kojima je opravdanje stonsu se nasli, pitanje je sto ste se pronasli da je ovo provokacija. Psuju mater balijsku, sto se pronalazite ako niste balije itd.
Svako navijanje koje je lose (a znamo svi koje je to), moze samo klububstetu donijeti i praznu tribinu ubuduce. Koga cemo zajebati? Samo sebe!!!
Vjerujem Savi i ekipi za dobar rezultat, kao i u cudo da preko lige mozemo do 4og mjesta![]()

- Lokomotifa
- Kontakt:
Šta sam vam rekao, pitari dolaze na temu i hajcaju raju da nam suspenduju tribinu za derbi, a i generalno svaku situaciju koriste da izazovu smutnju u klubu.
Vjerujem da Manijaci neće nasjesti na ovaj pitarluk.
Vjerujem da Manijaci neće nasjesti na ovaj pitarluk.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ne treba puno ljudima da se nahajcaju nakon svih lakrdija ove sezone, ali valjda smo vecina dovoljno pametni da znamo da jedva cekaju da zatvore istok.
Je li ti to sva pamet? IQ ti je kao kod cetnika, da si rodjen gdje i oni, bio bi cetnik koliko imas mozgaMarokanci58 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 12:38Argentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:18Nacionalisticko navijanje je ozbiljna etiketa i pustite se suplje price, to vrijedja samo ko se prolanazi u tome.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Sta se desava na sastanku, da li je neko ispred naseg kluba izasao?
Ako ministar, koji to vise nije, ubaci svoju ekipu u fsks, nasi "velikani" ce iste sekunde proigrat i pocet osvajat i nedogovorene titule.
-
GavranBeli
Ispred nas je bio jutuber jer mi nemamo nikoga u klubu da nas predstavlja, al kriv nam je za to Copla. Možda ce biti vlogmas na jutubu s sjednice Magode. Toliko koliko smo ozbiljan klub.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
e najjaci ste, novi novi nickovi samo nicuu, da vas pitam ostajel vam Cvitanovic trener ilii
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
Valjda im je Slato pročitao vremensku prognozu na sjednici.
Slato vs Colpa, komedija od drzave, komedija na sta nam je klub spao. Pokojni Ivica se okrece u grobu.
Slato vs Colpa, komedija od drzave, komedija na sta nam je klub spao. Pokojni Ivica se okrece u grobu.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Na kojeg tacno jutjubera mislis?GavranBeli je napisao/la: ↑13 mar 2026, 13:52Ispred nas je bio jutuber jer mi nemamo nikoga u klubu da nas predstavlja, al kriv nam je za to Copla. Možda ce biti vlogmas na jutubu s sjednice Magode. Toliko koliko smo ozbiljan klub.
-
GavranBeli
Slato je jutjuber on predstavlja klub. Nemamo visenikog u klubu svakako, jedan novinar ostao to je to.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 11 gostiju.