potpiso ugovor na neodredjeno ko u drzavnoj firmiZglavkar je napisao/la: ↑07 mar 2026, 13:57Imao 20 kad je potpisao ugovor s Rostovom, i još uvijek je vezan za njih.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 06:42Mlad a ubrzo puni 28 godinaFerdinandF je napisao/la: ↑06 mar 2026, 19:59Meni ni Hadzikadunic nije los, kao par s Tarikom
Dobar je, pozrtvovan, igra srcem, mlad je![]()
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
- Beduin
- Kontakt:
Vidi se da je bistar momak, ko i onaj Fanatic
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije bitan razlog zbog cega je bio. A klupi. Već je bitno ono sto se deslilo, a desilo se da dzeko sa polomljenim ledjima je morao uci da bi se pobjedio velki San Marino.MiranGlasnic je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:04Ostavio ga je na klupi upravo zbog bolova i problema sa donjim leđima.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:09Ma da ali opet je bio naš najbolji strijelac kvalifikacija. Recimo uzmeš utakmicu protiv San Marina (pobjedili 1-0) trener je odlučio Dzeku ostaviti na klupi i sta je bilo? Kp je morao ulaziti sa klupe da rijesi super mega jaki San Marino?jer ekstra klase i ekstra duplo bolji igraci od njeg nisu. Previše vi mislite da je BiH problem Edin u prvom 11 - da nam je to problem mi ne bi propustili veliko takmicenje nikad. Već je nama problem sto kad Edin od 40 godina ne igra ili je u losoj formi ovi ne mogu meda.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 mar 2026, 06:21
Jeste, ali Portugal ima kvalitet da "nosi" tog Ronalda.Mi to nemamo i ako selektor sa njim ne poprica oko toga, platicemo ciienu.Imali smo preview u Austriji odluke da on ostane na terenu cijelu tekmu.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Veliš da je nebitna njegova povreda leđa, iako se ponavlja, i možda ostanemo bez Džeke za baraž zbog te iste povrede? Pričaš o rezultatu i šta se desilo protiv San Marina, a moguće da naših 10% spadne na 1% ako budemo bez Džeke. Kako je nebitna njegova povreda leđa? Jasno mi je da nam je realizacija karna i da mora utakmicu rješavati čiča od 40 kuka…valjda bi to trebala biti velika briga ako je Edin rovit? Ako bude povrijeđen, nas nema na mapi.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:08Nije bitan razlog zbog cega je bio. A klupi. Već je bitno ono sto se deslilo, a desilo se da dzeko sa polomljenim ledjima je morao uci da bi se pobjedio velki San Marino.MiranGlasnic je napisao/la: ↑07 mar 2026, 15:04Ostavio ga je na klupi upravo zbog bolova i problema sa donjim leđima.Sport90 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:09
Ma da ali opet je bio naš najbolji strijelac kvalifikacija. Recimo uzmeš utakmicu protiv San Marina (pobjedili 1-0) trener je odlučio Dzeku ostaviti na klupi i sta je bilo? Kp je morao ulaziti sa klupe da rijesi super mega jaki San Marino?jer ekstra klase i ekstra duplo bolji igraci od njeg nisu. Previše vi mislite da je BiH problem Edin u prvom 11 - da nam je to problem mi ne bi propustili veliko takmicenje nikad. Već je nama problem sto kad Edin od 40 godina ne igra ili je u losoj formi ovi ne mogu meda.
Darmstadt bod, Elversberg izgubio. Još ako Paderborn ne slavi..
Pobjeda protiv Hannovera kući u nedjelju bi stvorila odličnu prednost.
Pobjeda protiv Hannovera kući u nedjelju bi stvorila odličnu prednost.
Sve im se poklopilo ovo kolo, i Paderborn ide ka kiksu, jos da oni sutra dobiju 
Starter danas, ja sam ocekivao da ce ga Miron malo postediti s obzirom na probleme s ledjima,medjutim i Schalkeu gori, tako da postede nema
Valjalo bi iducu makar da udje s klupe,s obzirom da igra u nedjelju,a u cetvrtak Vels 
- Goalgetter
- Kontakt:
Hannover je najbolja gostujuca ekipa lige, ne bi me cudilo da i Schalke kiksa danas.
Vec dobre dvije sanse za Dzeku u 15 min,steta sto ne zavrsi lopta u golu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
babo
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Babukaaaaa
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Tata igre
Nekad ima osjecaj da je ko na treningu u ovoj cvajti 
Ima fine uspomene na Hannover, ona golcina u sampionskoj sezoni u 33. kolu.
Ima fine uspomene na Hannover, ona golcina u sampionskoj sezoni u 33. kolu.
2:0 vec, Schalke top danas
Što bi rekli vrsni poznavatelji fudbala sa ove teme, ekipe iz naše lige bi razmontirali ovaj Schalke. 
Ako Dzeko nastavi u ovoj formi, ne bi me cudilo da bude i top scorer lige. Vec je na 6 golova, trenutno prvi strijelac je na 13. Nije nemoguce 
crveni, bice spreman za baraz ako nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.