26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Jel Vels objavio spisak vise
Ja bas mislim obrnuto - pa nek me neki nazovu ludimdedo26 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 02:57Nek me neki nazovu pesimistim, ali kolko je meni nerealno da se plasiramo, bas nemam nade 10%.
Prvo moras dobiti Wales tamo, pa onda cak i to ako prodjes cekaju te Italijani koji su gladni da se plasiraju, s obzirom da nisu nastupili na zadnja dva, tri svjetska.
A mi ko mi, dovoljno da cujemo Italija vec mokre gace. Taman da im igra U18 tim.
Mislim da je konacno red da nas ne yebu povrede i kartoni, te da odradimo mec(eve) u potpunosti kompletni. Ovdje najvise mislim za ovih par kljucnih igraca sa kojima smo druga dimenzija. One tipa Mujakic, Burnic i ne racunam. Niti smo jaci sa njima, a niti slabiji. Ravna linija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa možda su i igrači realni kao i ti? ili si i ti već skinuo gaće?dedo26 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 02:57Nek me neki nazovu pesimistim, ali kolko je meni nerealno da se plasiramo, bas nemam nade 10%.
Prvo moras dobiti Wales tamo, pa onda cak i to ako prodjes cekaju te Italijani koji su gladni da se plasiraju, s obzirom da nisu nastupili na zadnja dva, tri svjetska.
A mi ko mi, dovoljno da cujemo Italija vec mokre gace. Taman da im igra U18 tim.
Da imamo nekog turnirskog stručnjaka kao što je Halilhodžić, te uz malo bolju selekciju igrača (Radeljić i Lukić/Baždar out, Karić i Gazibegović/Malić in), mislim da bi imali jako dobre šanse za uspjeh. Dobar dio javnosti podcijenjuje našu reprezentaciju, a stvarno ima talenta i kvaliteta trenutno. Naravno, postoji i drugi ekstrem gdje od Bajraktarevića i Alajbegovića prave megazvijezde svjetskog fudbala, što je naravno netačno - barem za sada. Kada imaš odličnog golmana lige petice, prekaljenog beka koji je cijelu karijeru proveo u ligama petice, Dedića koji je među boljim igračima u Benfici, štopera za kojeg se otima gornji dio italijanske lige, Alajbegovića koji je najveći prospekt kojeg smo ikada imali i svjetska klasa ako sve bude okej, Bajraktarevića koji je rotacijski igrač PSVa (istini za volju, više klupiran, ali ima svoje minute i utjecaj na igru), Džeku sa pregršt iskustva i neupitnim kvalitetom, Demirovića koji je uz Undava nositelj četvrte ekipe Bundeslige, Tabakovića sa odličnom statistikom.. Puno li sam nabrojao da se nemamo čemu nadati, ko god nam bio protivnik. 
S druge strane valja ove individualce sve ukomponovati, a za to je zadužen stručni štab. Ništa ne znači ako imaš individue ako od njih ne napraviš tim, milion puta dokazano. Ja mislim da je Barbarez stvorio dobru klimu unutar ekipe, otprilike se zna ko šta donosi reprezentaciji, to mu je ogroman plus. Ali, postoji ali.
Da bi dobili Vels i vjerovatno Italiju, ekipe koje su vjerovatno iznad nas kvalitetom (Italija sigurno), potrebno je izvući maksimum iz selekcije postavkom, pogoditi s formacijom, minutažom pojedinaca, jasno prepoznati trenutak kada je vrijeme za izmjenu, kada je vrijeme za napasti, povući se.. Iskustvo od skoro dvije godine na klupi reprezentacije me uči da Barbarez i ekipa nisu dorasli tom zadatku. Molim dragog Boga da me uvjere u suprotno.
Za prolaz nam treba apsolutno sve. Ono što je meni lično najbitnije, kada pogledamo u mart 2025. godine i sada, jača smo reprezentacija za makar 30%. Što zbog mlađarije, ali i zbog iskustva i timskog duha ostalih.
Siguran sam da će ova mlada garnitura vidjeti veliko takmičenje, samo ne znam da li sa Barbom ili s nekim drugim na čelu. Barba je postavio temelje, da li će izgraditi kuću, ko zna. Za krov mu treba da konačno sazrije taktički jer kvalitet sigurno ćemo imati za Euro 28 ako već nemamo za Mundijal 26.
S druge strane valja ove individualce sve ukomponovati, a za to je zadužen stručni štab. Ništa ne znači ako imaš individue ako od njih ne napraviš tim, milion puta dokazano. Ja mislim da je Barbarez stvorio dobru klimu unutar ekipe, otprilike se zna ko šta donosi reprezentaciji, to mu je ogroman plus. Ali, postoji ali.
Da bi dobili Vels i vjerovatno Italiju, ekipe koje su vjerovatno iznad nas kvalitetom (Italija sigurno), potrebno je izvući maksimum iz selekcije postavkom, pogoditi s formacijom, minutažom pojedinaca, jasno prepoznati trenutak kada je vrijeme za izmjenu, kada je vrijeme za napasti, povući se.. Iskustvo od skoro dvije godine na klupi reprezentacije me uči da Barbarez i ekipa nisu dorasli tom zadatku. Molim dragog Boga da me uvjere u suprotno.
Za prolaz nam treba apsolutno sve. Ono što je meni lično najbitnije, kada pogledamo u mart 2025. godine i sada, jača smo reprezentacija za makar 30%. Što zbog mlađarije, ali i zbog iskustva i timskog duha ostalih.
Siguran sam da će ova mlada garnitura vidjeti veliko takmičenje, samo ne znam da li sa Barbom ili s nekim drugim na čelu. Barba je postavio temelje, da li će izgraditi kuću, ko zna. Za krov mu treba da konačno sazrije taktički jer kvalitet sigurno ćemo imati za Euro 28 ako već nemamo za Mundijal 26.
-
Edincapitano
- Kontakt:
VahaCAGarfia je napisao/la: ↑13 mar 2026, 20:04Da imamo nekog turnirskog stručnjaka kao što je Halilhodžić, te uz malo bolju selekciju igrača (Radeljić i Lukić/Baždar out, Karić i Gazibegović/Malić in), mislim da bi imali jako dobre šanse za uspjeh. Dobar dio javnosti podcijenjuje našu reprezentaciju, a stvarno ima talenta i kvaliteta trenutno. Naravno, postoji i drugi ekstrem gdje od Bajraktarevića i Alajbegovića prave megazvijezde svjetskog fudbala, što je naravno netačno - barem za sada. Kada imaš odličnog golmana lige petice, prekaljenog beka koji je cijelu karijeru proveo u ligama petice, Dedića koji je među boljim igračima u Benfici, štopera za kojeg se otima gornji dio italijanske lige, Alajbegovića koji je najveći prospekt kojeg smo ikada imali i svjetska klasa ako sve bude okej, Bajraktarevića koji je rotacijski igrač PSVa (istini za volju, više klupiran, ali ima svoje minute i utjecaj na igru), Džeku sa pregršt iskustva i neupitnim kvalitetom, Demirovića koji je uz Undava nositelj četvrte ekipe Bundeslige, Tabakovića sa odličnom statistikom.. Puno li sam nabrojao da se nemamo čemu nadati, ko god nam bio protivnik.
S druge strane valja ove individualce sve ukomponovati, a za to je zadužen stručni štab. Ništa ne znači ako imaš individue ako od njih ne napraviš tim, milion puta dokazano. Ja mislim da je Barbarez stvorio dobru klimu unutar ekipe, otprilike se zna ko šta donosi reprezentaciji, to mu je ogroman plus. Ali, postoji ali.![]()
go-v-no od covjeka
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Malić nije kvalitet za A selekcije. Ljudi ga sažaljevaju…ali poslije Kipra u Zenici on je trebao dobiti kartu u jednom pravcu nazad kod Branislava Krunića. Još ga se gura na beka, a on to jednako kvalitetno igra kao Mujakić na lijevoj strani.CAGarfia je napisao/la: ↑13 mar 2026, 20:04Da imamo nekog turnirskog stručnjaka kao što je Halilhodžić, te uz malo bolju selekciju igrača (Radeljić i Lukić/Baždar out, Karić i Gazibegović/Malić in), mislim da bi imali jako dobre šanse za uspjeh. Dobar dio javnosti podcijenjuje našu reprezentaciju, a stvarno ima talenta i kvaliteta trenutno. Naravno, postoji i drugi ekstrem gdje od Bajraktarevića i Alajbegovića prave megazvijezde svjetskog fudbala, što je naravno netačno - barem za sada. Kada imaš odličnog golmana lige petice, prekaljenog beka koji je cijelu karijeru proveo u ligama petice, Dedića koji je među boljim igračima u Benfici, štopera za kojeg se otima gornji dio italijanske lige, Alajbegovića koji je najveći prospekt kojeg smo ikada imali i svjetska klasa ako sve bude okej, Bajraktarevića koji je rotacijski igrač PSVa (istini za volju, više klupiran, ali ima svoje minute i utjecaj na igru), Džeku sa pregršt iskustva i neupitnim kvalitetom, Demirovića koji je uz Undava nositelj četvrte ekipe Bundeslige, Tabakovića sa odličnom statistikom.. Puno li sam nabrojao da se nemamo čemu nadati, ko god nam bio protivnik.
S druge strane valja ove individualce sve ukomponovati, a za to je zadužen stručni štab. Ništa ne znači ako imaš individue ako od njih ne napraviš tim, milion puta dokazano. Ja mislim da je Barbarez stvorio dobru klimu unutar ekipe, otprilike se zna ko šta donosi reprezentaciji, to mu je ogroman plus. Ali, postoji ali.![]()
Seo nije igrao beka već 4 godine…to još samo kod nas prolazi da je on prekaljeni bek
Barbarez ne zna prepoznati trenutak kada je vrijeme za izmjene…kod njega je bitan filing.
Barbarez ne zna prepoznati trenutak kada je vrijeme za izmjene…kod njega je bitan filing. 
[/quote]
Ne samo Barba nego niti jedan jedini selektor od nezavisnosti osim gospodina Ivayla Peteva...ups... i naravno trenera svih trenera.
[/quote]
Ne samo Barba nego niti jedan jedini selektor od nezavisnosti osim gospodina Ivayla Peteva...ups... i naravno trenera svih trenera.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Bilo je utakmica gdje je fulao prvih 11,pa je vrsio odlicne izmjene.. medjutim bilo je utakmica gdje je izvodio dobrih prvih 11,ali kasnio sa izmjenama.. tako da ne znam kako da ga definisem,sta zna,sta ne zna.. jednostavno covjek se kocka i to je to 
Iskustvo nas zapravo uci da s ovim SS imamo šanse i nadamo se nečemu bez obzira sto su na drugoj strani superteski Wales na njihovom terenu i potencijalno Italija koja nas je lagahno uzimala s par komada u Zenici!
Bez obzira na neke propuste u spiskovima i postavkama kada su utakmice u pitanju, samo ovaj SS nas je mogao dovesti u ovu situaciju i samo ovaj SS nas može kvalifikovati na završni turnir kroz baraz, a koji nikad nismo prošli, ni s Cirom, ni s Papetom, ni s Bazdarevicem, ni s princom Bajevicem a ni sa Milosevicem, a većina su bili lakši barazi!!!
Ne bismo ni s Vahom!!!
I evo pretpostavimo da je Vaha selektor. Šlagirali biste se kada biste vidjeli njegov spisak!
Za takav poduhvat je potreban bas ovakav stručni stab sa svim svojim vrlinama i mahanama. Ali imaju ono nešto.
Da li ćemo uspjeti, to je drugo pitanje.
Ali veće su nam šanse s njima nego s bilo kojim drugim selektorom na klupi! U to nema dileme. Samo sto toga mnogi nisu svjesni. Nažalost.
Bez obzira na neke propuste u spiskovima i postavkama kada su utakmice u pitanju, samo ovaj SS nas je mogao dovesti u ovu situaciju i samo ovaj SS nas može kvalifikovati na završni turnir kroz baraz, a koji nikad nismo prošli, ni s Cirom, ni s Papetom, ni s Bazdarevicem, ni s princom Bajevicem a ni sa Milosevicem, a većina su bili lakši barazi!!!
Ne bismo ni s Vahom!!!
I evo pretpostavimo da je Vaha selektor. Šlagirali biste se kada biste vidjeli njegov spisak!
Za takav poduhvat je potreban bas ovakav stručni stab sa svim svojim vrlinama i mahanama. Ali imaju ono nešto.
Ali veće su nam šanse s njima nego s bilo kojim drugim selektorom na klupi! U to nema dileme. Samo sto toga mnogi nisu svjesni. Nažalost.
Ma nama za uspjeh u baražu treba struka. O Vahidu sam pisao milion puta, egoista, šupak, jadnik koji prosipa izgovore glupanima kao Sinanoviću i Deliću koji mu u kontinuitetu glabaju kitu jer je Vaha. Kao čovjek ljudski otpad, ali kao trener jednostavno trenerčina koji je izmislio fudbal skoro za sve trenere na Balkanu. To mu niko ne može osporiti, kao što ga niko ne treba smatrati nekom pozitivnom pojavom bh fudbala jer on to nije. Kada imaš takvu trenerčinu koji zna prepoznati situacije i izvući maksimum iz ekipe, šanse ti rastu za uspjeh.hurem je napisao/la: ↑13 mar 2026, 21:50Iskustvo nas zapravo uci da s ovim SS imamo šanse i nadamo se nečemu bez obzira sto su na drugoj strani superteski Wales na njihovom terenu i potencijalno Italija koja nas je lagahno uzimala s par komada u Zenici!
Ne bismo ni s Vahom!!!
Međutim, totalno se slažem da niko ne bi mogao nas dovesti do baraža i izbaviti iz sivila kao Barbarez i Spaha. Preporodili su ekipu, podmladili, obogatili nas za par komšijskih igrača koji nama pružaju kakav-takav kvalitet. Pitanje je samo može li on rasti kao trener skupa sa stručnim štabom ili je ovo podmlađivanje reprezentacije maksimum. Vels će biti fantastična prilika da se dokaže. Ova ekipa sa naše klupe je poprilično fudbalski limitirana što im neće pokvariti sliku koju su meni u glavi stvorili što se tiče rebuildinga reprezentacije. Isto tako, taj rebuilding ne diriguje moj stav o njima kao nekim stručnjacima.
Ukratko, želim im sve najbolje i da ja ispadnem neznalica koja ih je podcijenila. Rado ću pojesti sve svoje riječi, to mi nikada nije problem bio da priznam krivicu, ali iskustva i oči mi govore da su puno veće šanse da nas magovi ne iznenade nego da nas iznenade.
Moja je poenta jasna, a vjerujem da i ti to znaš. Iskreno sumnjam da oni imaju u sebi da iz ove reprezentacije izvuku rezultat bolji od stvarnih kvaliteta naše ekipe. Bili smo iza Rumuna početkom kvalifikacija, onda su se magično pojavili Alajbegović, Muharemović, Memić, Tabaković počeo zabijati, Bajraktarević ozbiljniji pristup u PSVu. Može se reći da smo ih pretekli kvalitetom tokom kvalifikacija, što zbog naših igrača samih, što zbog SŠ.
Kako god, ubjeđen sam da i ovakva klupa može doći do inicjnalnog cilja Euro 28 jer sam siguran da ćemo imati paklenu ekipu za taj ciklus kvalifikacija i da niko neće željeti igrati s nama. To bi nam trebalo biti dovoljno pa makar Braco iz Vrbanjuše bio selektor, a kamoli Barba i ekipa sa tada 3+ godina iskustva. I da, još jednom, ko zna kakva bi nam ekipa bila da nisu došli ovi ljudi da nas vode. Vjerovatno puno lošija.
Ovo pišem kao neko kome je stalo do uspjeha, a ne kao neko ko mrzi Barbareza. Sve što napišem ima dobre namjere jer volim ovu repku i državu za razliku od raznoraznih trollova kojima je primarni cilj da ismijavaju svaki potez Barbe, igrača i bilo koga.
I kad su nam igraci potanki svaki sastav je lutrija hoce li i koliko ce ih podbacit
Lijepo si to napisao!CAGarfia je napisao/la: ↑13 mar 2026, 22:31Ma nama za uspjeh u baražu treba struka. O Vahidu sam pisao milion puta, egoista, šupak, jadnik koji prosipa izgovore glupanima kao Sinanoviću i Deliću koji mu u kontinuitetu glabaju kitu jer je Vaha. Kao čovjek ljudski otpad, ali kao trener jednostavno trenerčina koji je izmislio fudbal skoro za sve trenere na Balkanu. To mu niko ne može osporiti, kao što ga niko ne treba smatrati nekom pozitivnom pojavom bh fudbala jer on to nije. Kada imaš takvu trenerčinu koji zna prepoznati situacije i izvući maksimum iz ekipe, šanse ti rastu za uspjeh.hurem je napisao/la: ↑13 mar 2026, 21:50Iskustvo nas zapravo uci da s ovim SS imamo šanse i nadamo se nečemu bez obzira sto su na drugoj strani superteski Wales na njihovom terenu i potencijalno Italija koja nas je lagahno uzimala s par komada u Zenici!
Ne bismo ni s Vahom!!!
Međutim, totalno se slažem da niko ne bi mogao nas dovesti do baraža i izbaviti iz sivila kao Barbarez i Spaha. Preporodili su ekipu, podmladili, obogatili nas za par komšijskih igrača koji nama pružaju kakav-takav kvalitet. Pitanje je samo može li on rasti kao trener skupa sa stručnim štabom ili je ovo podmlađivanje reprezentacije maksimum. Vels će biti fantastična prilika da se dokaže. Ova ekipa sa naše klupe je poprilično fudbalski limitirana što im neće pokvariti sliku koju su meni u glavi stvorili što se tiče rebuildinga reprezentacije. Isto tako, taj rebuilding ne diriguje moj stav o njima kao nekim stručnjacima.
Ukratko, želim im sve najbolje i da ja ispadnem neznalica koja ih je podcijenila. Rado ću pojesti sve svoje riječi, to mi nikada nije problem bio da priznam krivicu, ali iskustva i oči mi govore da su puno veće šanse da nas magovi ne iznenade nego da nas iznenade.
Moja je poenta jasna, a vjerujem da i ti to znaš. Iskreno sumnjam da oni imaju u sebi da iz ove reprezentacije izvuku rezultat bolji od stvarnih kvaliteta naše ekipe. Bili smo iza Rumuna početkom kvalifikacija, onda su se magično pojavili Alajbegović, Muharemović, Memić, Tabaković počeo zabijati, Bajraktarević ozbiljniji pristup u PSVu. Može se reći da smo ih pretekli kvalitetom tokom kvalifikacija, što zbog naših igrača samih, što zbog SŠ.
Kako god, ubjeđen sam da i ovakva klupa može doći do inicjnalnog cilja Euro 28 jer sam siguran da ćemo imati paklenu ekipu za taj ciklus kvalifikacija i da niko neće željeti igrati s nama. To bi nam trebalo biti dovoljno pa makar Braco iz Vrbanjuše bio selektor, a kamoli Barba i ekipa sa tada 3+ godina iskustva. I da, još jednom, ko zna kakva bi nam ekipa bila da nisu došli ovi ljudi da nas vode. Vjerovatno puno lošija.
Ovo pišem kao neko kome je stalo do uspjeha, a ne kao neko ko mrzi Barbareza. Sve što napišem ima dobre namjere jer volim ovu repku i državu za razliku od raznoraznih trollova kojima je primarni cilj da ismijavaju svaki potez Barbe, igrača i bilo koga.
Osim ovaj dio da bismo s Vahom imali veće šanse, bas kao sto ni s Bajevicem nismo prošli dalje
Ja sam siguran da bi recimo Mujakic bio na spisku kod Vahida! U to sam siguran 100%.
Eto samo jedan primjer.
Još sam sigurniji da bi kod Vahe jedan Huseinbasic bio ranije bivši nego sto je to bio slučaj kod Barbareza.
I da ne nabrajam.
Joj Vaha trenerčina za sve na Balkanu
Isto ko da je Balkan od Ivana do Čabulje. Pratite li vi fudbal ili samo onako?
Čovjek raspali fosil, ako je i bilo nešto u njemu, bilo prije 10+ godina. A ni tada nije bio ni blizu titula kojim ga se ovdje roka.
Njegov vrhunac je bio prije 25 godina. Sve iza toga je smijurija.
Čovjek raspali fosil, ako je i bilo nešto u njemu, bilo prije 10+ godina. A ni tada nije bio ni blizu titula kojim ga se ovdje roka.
Istina. Ali bi nam i takav valjao na neke krace stazezaostrog je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:11Joj Vaha trenerčina za sve na BalkanuIsto ko da je Balkan od Ivana do Čabulje. Pratite li vi fudbal ili samo onako?
naprijed rejal
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa jaču je karijeru imao Dušan Bajević, ili eto, nek je u pet deka, mada nije zalazio u lige petice, još je došao i mlađi nego što je ovaj sad, pa je bio jedan od najgorih selektora u historiji. Hadžibegić je za njeg trenerčina.Sveti je napisao/la: ↑14 mar 2026, 01:38Istina. Ali bi nam i takav valjao na neke krace stazezaostrog je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:11Joj Vaha trenerčina za sve na BalkanuIsto ko da je Balkan od Ivana do Čabulje. Pratite li vi fudbal ili samo onako?
Ma s jedne strane što on sad ima godina, ali s druge što je on tako lijepo izgradio mit o sebi kao "najjačem treneru", a zapravo uopšte nije slučajno što je dobijao otkaze svuda u osjetljivim trenucima.
A i rezultati mu se prilično precjenjuju jer je ubadao s reprezentacijama na vrhuncu i bez neke specijalne konkurencije. Evo recimo Maroko. Jasno je da se radi o reprezentaciji Maroka koja je bila itekako jaka, poklopilo se. On je tamo otišao na ACN preko Burundija i Mauritanije, a na SP preko obje Gvineje, Sudana, DR Konga. Budimo realni
Na ACN je ispao čim je naletio na ozbiljnog protivnika (Egipat). Do tada razbijao Komore i Malavi.
Prije toga Japan, repka koja ne propušta SP, taman da i mene imenuju. I s Marokom, i s Japanom su sve neazijske/neafricke repke gazile njegove ekipe (osim Bugarske u jednoj utakmici).
Alžir slično kao Maroko, vrhunac ekipe. Ni tamo nije imao ozbiljnog protivnika u kvalifikacijama, a iako se vazda ističe uspjeh na SP, zaboravlja se da je ispao u grupi na ACN godinu ranije, što je bilo smiješno. I na kraju s Obalom ista priča. Bukvalno sve ove repke, nema šanse da bi bilo ko omašio išta od ovog što je on izborio. Čak štaviše, tri puta ACN s favoritima i nikad dalje od četvrtfinala.
Ostaje žal što nije vodio repku tako nekad, čisto da, kao i Bajevic, razbije taj mit o sebi.
A i rezultati mu se prilično precjenjuju jer je ubadao s reprezentacijama na vrhuncu i bez neke specijalne konkurencije. Evo recimo Maroko. Jasno je da se radi o reprezentaciji Maroka koja je bila itekako jaka, poklopilo se. On je tamo otišao na ACN preko Burundija i Mauritanije, a na SP preko obje Gvineje, Sudana, DR Konga. Budimo realni
Prije toga Japan, repka koja ne propušta SP, taman da i mene imenuju. I s Marokom, i s Japanom su sve neazijske/neafricke repke gazile njegove ekipe (osim Bugarske u jednoj utakmici).
Alžir slično kao Maroko, vrhunac ekipe. Ni tamo nije imao ozbiljnog protivnika u kvalifikacijama, a iako se vazda ističe uspjeh na SP, zaboravlja se da je ispao u grupi na ACN godinu ranije, što je bilo smiješno. I na kraju s Obalom ista priča. Bukvalno sve ove repke, nema šanse da bi bilo ko omašio išta od ovog što je on izborio. Čak štaviše, tri puta ACN s favoritima i nikad dalje od četvrtfinala.
Ostaje žal što nije vodio repku tako nekad, čisto da, kao i Bajevic, razbije taj mit o sebi.
Ma ovoj skupini igrača ne mogu pomoći tri Vahe a ne jedan.. Selektor koji započinje s Tahirovićem i Šunjićem ne može se plasirati nigdje,baraž je maksimum...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bajevic nije uopste bio trener više kad je repku preuzeo. Bio klupski rukovodioc godinama. Došo čisto da pomogne kad niko drugi nije htio. I iako je kikso, sto je bilo za ocekivati, ne moze u istu recenicu s Vahom. Vaha nece da pomogne.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 mar 2026, 01:52Pa jaču je karijeru imao Dušan Bajević, ili eto, nek je u pet deka, mada nije zalazio u lige petice, još je došao i mlađi nego što je ovaj sad, pa je bio jedan od najgorih selektora u historiji. Hadžibegić je za njeg trenerčina.Sveti je napisao/la: ↑14 mar 2026, 01:38Istina. Ali bi nam i takav valjao na neke krace stazezaostrog je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:11Joj Vaha trenerčina za sve na BalkanuIsto ko da je Balkan od Ivana do Čabulje. Pratite li vi fudbal ili samo onako?
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, LeCoq, Proximic, visarionovich i 47 gostiju.