FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sjećate li se braco naše zadnje ozbiljne utakmice u pl one 28. maja 2023. godine protiv Zelje, kada se ispalo na Tusnju? Tada je Tusanj bio pun ja bi reko po prvi put od 2016 zasto ne ponoviti to sta nama treba da se ujedinimo kao nekad ali svaku utakmicu onda kada brod tone ali i kada izlazi u mirnu luku...
#CarsijaOdjebi
Sigurno da ce to biti kada pokazu da su ozbiljan klub sa ozbiljnim namjerama i ambicijama, publika ce doci sigurno.....cim dovedes u klub nekog poput Mehanovica onda su ti namjere ozbiljne, sigurno da ce i igra i rezultati biti bolji.....mada je sve to jos u povoju....ybg. carsija nam je yebala znanje samo tako, zavukli su nam da nas oci jos bole....tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:19Sjećate li se braco naše zadnje ozbiljne utakmice u pl one 28. maja 2023. godine protiv Zelje, kada se ispalo na Tusnju? Tada je Tusanj bio pun ja bi reko po prvi put od 2016 zasto ne ponoviti to sta nama treba da se ujedinimo kao nekad ali svaku utakmicu onda kada brod tone ali i kada izlazi u mirnu luku...
- bromazepam
- Kontakt:
Konačno su tu ljudi koji žive i vole Slobodu i Tuzlu pa nas konačno mora krenuti na boljeSkver je napisao/la: ↑10 mar 2026, 17:55Sigurno da ce to biti kada pokazu da su ozbiljan klub sa ozbiljnim namjerama i ambicijama, publika ce doci sigurno.....cim dovedes u klub nekog poput Mehanovica onda su ti namjere ozbiljne, sigurno da ce i igra i rezultati biti bolji.....mada je sve to jos u povoju....ybg. carsija nam je yebala znanje samo tako, zavukli su nam da nas oci jos bole....tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:19Sjećate li se braco naše zadnje ozbiljne utakmice u pl one 28. maja 2023. godine protiv Zelje, kada se ispalo na Tusnju? Tada je Tusanj bio pun ja bi reko po prvi put od 2016 zasto ne ponoviti to sta nama treba da se ujedinimo kao nekad ali svaku utakmicu onda kada brod tone ali i kada izlazi u mirnu luku...
Santos sa Tušnja
Ja mislio da ti, Nosonja i onaj krmak postite pa vas nema......bromazepam je napisao/la: ↑10 mar 2026, 18:40Konačno su tu ljudi koji žive i vole Slobodu i Tuzlu pa nas konačno mora krenuti na boljeSkver je napisao/la: ↑10 mar 2026, 17:55Sigurno da ce to biti kada pokazu da su ozbiljan klub sa ozbiljnim namjerama i ambicijama, publika ce doci sigurno.....cim dovedes u klub nekog poput Mehanovica onda su ti namjere ozbiljne, sigurno da ce i igra i rezultati biti bolji.....mada je sve to jos u povoju....ybg. carsija nam je yebala znanje samo tako, zavukli su nam da nas oci jos bole....tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:19Sjećate li se braco naše zadnje ozbiljne utakmice u pl one 28. maja 2023. godine protiv Zelje, kada se ispalo na Tusnju? Tada je Tusanj bio pun ja bi reko po prvi put od 2016 zasto ne ponoviti to sta nama treba da se ujedinimo kao nekad ali svaku utakmicu onda kada brod tone ali i kada izlazi u mirnu luku...![]()
Dakle sad i zvanicno Tusanj ima jednu tribinu koja je vise za rusit nego za sjedit na njoj
Bitno da ce praviti krov na zapadu, koga briga sto su neuslovne tribine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mora se ono sve srušit...
Ova upotrebna dozvola iz 1957 znaci jos vazi i jos kad na nju natakare krov tribina ce biti jos sigurnija za raju
.......pa koji moroni vode grad, pa to je nehumano......
- RollingPaper
- Kontakt:
Prvo je bilo pravimo stadion, pa onda pravimo ipak istocnu tribinu samo, pa onda nema nista od Istočne tribine al eto sredicemo sjever, pa onda Imamovic onomad izjavi kao "sta ce nam stadion kad nema gledalaca, ne mozemo ni ovo malo tribina da napunimo", pa onda evo napravicemo krov na zapadu, a niko qrcem da mrdne. I taj krov, iako je svima jasno da ga nema smisla praviti na tribinu koju treba rusit, opet ni krov taj ne prave nego ga obecavaju svake godine, niko ne mrda qrcem. Pa hocete li ga pokrit prije sudnjeg dana zanima me
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
eto to obećanje krova na zapadnoj tribini im halalim ne moraju ga nikad ispunit. najveći nonsense ikada kojeg Tuzla pamti... stvarno nevjerovatno...RollingPaper je napisao/la: ↑12 mar 2026, 19:11Prvo je bilo pravimo stadion, pa onda pravimo ipak istocnu tribinu samo, pa onda nema nista od Istočne tribine al eto sredicemo sjever, pa onda Imamovic onomad izjavi kao "sta ce nam stadion kad nema gledalaca, ne mozemo ni ovo malo tribina da napunimo", pa onda evo napravicemo krov na zapadu, a niko qrcem da mrdne. I taj krov, iako je svima jasno da ga nema smisla praviti na tribinu koju treba rusit, opet ni krov taj ne prave nego ga obecavaju svake godine, niko ne mrda qrcem. Pa hocete li ga pokrit prije sudnjeg dana zanima me
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Beduin
- Kontakt:
Imamovic ispade najpametniji i najrealnijiRollingPaper je napisao/la: ↑12 mar 2026, 19:11Prvo je bilo pravimo stadion, pa onda pravimo ipak istocnu tribinu samo, pa onda nema nista od Istočne tribine al eto sredicemo sjever, pa onda Imamovic onomad izjavi kao "sta ce nam stadion kad nema gledalaca, ne mozemo ni ovo malo tribina da napunimo", pa onda evo napravicemo krov na zapadu, a niko qrcem da mrdne. I taj krov, iako je svima jasno da ga nema smisla praviti na tribinu koju treba rusit, opet ni krov taj ne prave nego ga obecavaju svake godine, niko ne mrda qrcem. Pa hocete li ga pokrit prije sudnjeg dana zanima me
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Karic izjavi da ocekuju jos jedno ili dva pojacanja.....papiri nisu zavrseni za ova dva stranca Mensur i Susic, Prses jos nespreman.....sva sreca pa zapadna tribina spremna
.....ocekuju pobjedu, dobro pa ne moraju juniori igrati.....zagrijavanje za Radnik i Celik
P.S. Gdje nam je brat Sky
, jos nije odsluzio kaznu ?
P.S. Gdje nam je brat Sky
Mislim da mu je Querty drugi profilSkver je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:28Karic izjavi da ocekuju jos jedno ili dva pojacanja.....papiri nisu zavrseni za ova dva stranca Mensur i Susic, Prses jos nespreman.....sva sreca pa zapadna tribina spremna.....ocekuju pobjedu, dobro pa ne moraju juniori igrati.....zagrijavanje za Radnik i Celik
![]()
P.S. Gdje nam je brat Sky, jos nije odsluzio kaznu ?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sky zauvijek šehidio...Skver je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:28Karic izjavi da ocekuju jos jedno ili dva pojacanja.....papiri nisu zavrseni za ova dva stranca Mensur i Susic, Prses jos nespreman.....sva sreca pa zapadna tribina spremna.....ocekuju pobjedu, dobro pa ne moraju juniori igrati.....zagrijavanje za Radnik i Celik
![]()
Otkud ti to?DamirT je napisao/la: ↑13 mar 2026, 18:13Mislim da mu je Querty drugi profilSkver je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:28Karic izjavi da ocekuju jos jedno ili dva pojacanja.....papiri nisu zavrseni za ova dva stranca Mensur i Susic, Prses jos nespreman.....sva sreca pa zapadna tribina spremna.....ocekuju pobjedu, dobro pa ne moraju juniori igrati.....zagrijavanje za Radnik i Celik
![]()
![]()
Pa ti si sam to rekao medju prvim postovima ako se dobro sjecam.Querty je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:43Otkud ti to?DamirT je napisao/la: ↑13 mar 2026, 18:13Mislim da mu je Querty drugi profilSkver je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:28Karic izjavi da ocekuju jos jedno ili dva pojacanja.....papiri nisu zavrseni za ova dva stranca Mensur i Susic, Prses jos nespreman.....sva sreca pa zapadna tribina spremna.....ocekuju pobjedu, dobro pa ne moraju juniori igrati.....zagrijavanje za Radnik i Celik
![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imal gdje linka kakvog za mytv ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Sta je ovo za denisa karica i njegov tim ? Ostavke ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Vjerovatno neće da puste TC.
A mozda su i obecane neke plate pa nisu isplacene, vidit cemo. Nesto ne vjerujem da bi ovi igraci na terenu Govedarica i drustvo, pustili utakmicu.
A mozda su i obecane neke plate pa nisu isplacene, vidit cemo. Nesto ne vjerujem da bi ovi igraci na terenu Govedarica i drustvo, pustili utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.