Zašto je Luka pašće?jasmin10 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:05Ker Misimovic ne može nigdje da uhljebi ovo pašće ali ga redovno gurao u repku.
https://sportsport.ba/fudbal/luka-misim ... man/518023
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Jer svjesno preko oca uzima mjesto nekome ko je bolji od njega.MiranGlasnic je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:20Zašto je Luka pašće?jasmin10 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:05Ker Misimovic ne može nigdje da uhljebi ovo pašče ali ga redovno gurao u repku.
https://sportsport.ba/fudbal/luka-misim ... man/518023![]()
Da mu nije ovaj jer otac, ne bi mogao igrati ni ovo sto trenutno igra. Vozio bi DHL u Njemačkoj.
Nije ni prvi, a ni zadnji koji je u reprezentaciji preko veza jbg. Da smo normalna reprezentacija, pa da svi najbolji igraju u omladinskim selekcijama. Prvi Bajraktarevic kad je onaj jedan period igrao u drugom timu PSV-a, ali eto. Cudi me da je Kospo uopste pristao da igra u u21.jasmin10 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 18:26Jer svjesno preko oca uzima mjesto nekome ko je bolji od njega.MiranGlasnic je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:20Zašto je Luka pašće?jasmin10 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:05Ker Misimovic ne može nigdje da uhljebi ovo pašče ali ga redovno gurao u repku.
https://sportsport.ba/fudbal/luka-misim ... man/518023![]()
Da mu nije ovaj jer otac, ne bi mogao igrati ni ovo sto trenutno igra. Vozio bi DHL u Njemačkoj.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo info za maštuluka 
Misimović Jr. konačno nije na spisku, iako sam se bojao da če bit tu jer je dao dva gola u 1.RS-a 

Košpo i Malić su "novi", tu su Kujovic, Dzanovic, nema Tubica,...ceka se još "zvaničan" spisak domačih igrača, kojeg izgleda ne kreira sam Krunic
Košpo i Malić su "novi", tu su Kujovic, Dzanovic, nema Tubica,...ceka se još "zvaničan" spisak domačih igrača, kojeg izgleda ne kreira sam Krunic
Haris
Ima li Deketa na spiskuamkeivke je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:13Evo info za maštulukaMisimović Jr. konačno nije na spisku, iako sam se bojao da če bit tu jer je dao dva gola u 1.RS-a
Košpo i Malić su "novi", tu su Kujovic, Dzanovic, nema Tubica,...ceka se još "zvaničan" spisak domačih igrača, kojeg izgleda ne kreira sam Krunic![]()
Nazalost Dino se okrenuo Austriji, steta mislim da je perspektivan igrac
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Momak več dva put mjenja repku, igrao malo za njih, pa malo za nas, pa sad opet malo za njih....sretno mu bilo!
Haris
Ma ne mora znaciti da ce on uspjeti u fudbalu uopste. Ocito ni on ne zna gdje zeli i koga da predstavlja pa ide malo kod nas, malo kod Austrije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Iskreno nemam pojma. Ne znam ni kakav je igrac on
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bilo bi lijepo da Deket, Malić, Košpo i Telalović budu na spisku u21.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Jestel upratili ovaj amaterizam pri slanju poziva
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Izgleda i Malic pozvan za u21.Žao mi je što Eman i ranije nije igrao za nas, propustio je nekoliko utakmica bez potrebe. Kroz mladu selekciju bi svakako imao priliku da se dodatno nametne Barbarezu. Hvala Bogu, sada će nam biti od velike pomoći. Uz njega iz inostranstva dolaze Kujović, Malić… Toliko smo ‘gladni’, imamo mnogo dobrih igrača za budućnost da zaista ne moramo brinuti. U sljedećim kvalifikacijama čak 80 posto njih i dalje će imati pravo igrati za U21 reprezentaciju, što je velika stvar” – kazao je on.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Zanimljiva ekipa, jos dodat Deketa tu. Moze biti fina pricaDamirT je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:09Izgleda i Malic pozvan za u21.Žao mi je što Eman i ranije nije igrao za nas, propustio je nekoliko utakmica bez potrebe. Kroz mladu selekciju bi svakako imao priliku da se dodatno nametne Barbarezu. Hvala Bogu, sada će nam biti od velike pomoći. Uz njega iz inostranstva dolaze Kujović, Malić… Toliko smo ‘gladni’, imamo mnogo dobrih igrača za budućnost da zaista ne moramo brinuti. U sljedećim kvalifikacijama čak 80 posto njih i dalje će imati pravo igrati za U21 reprezentaciju, što je velika stvar” – kazao je on.
Dobra odluka mozemo biti drugi ako nista u ovoj grupiDamirT je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:09Izgleda i Malic pozvan za u21.Žao mi je što Eman i ranije nije igrao za nas, propustio je nekoliko utakmica bez potrebe. Kroz mladu selekciju bi svakako imao priliku da se dodatno nametne Barbarezu. Hvala Bogu, sada će nam biti od velike pomoći. Uz njega iz inostranstva dolaze Kujović, Malić… Toliko smo ‘gladni’, imamo mnogo dobrih igrača za budućnost da zaista ne moramo brinuti. U sljedećim kvalifikacijama čak 80 posto njih i dalje će imati pravo igrati za U21 reprezentaciju, što je velika stvar” – kazao je on.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: 231983, antibot, guillermo, MiranGlasnic, nebeskasila, zikerrz21 i 54 gosta.

.jpg)