NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2026, 09:17

Mocvara1991 je napisao/la:
14 mar 2026, 08:53
nebeskasila je napisao/la:
14 mar 2026, 08:20
InatSilniBosanski je napisao/la:
14 mar 2026, 04:48
Tako je treba mu rezervisati onu premium sobu u Kostelskom i staviti Don Perignon na hladjenje. Da kad nas zakolje moze se odmoriti k’o cojk. Boze dragi…

Treba mu pokazati sutra i svima u savezu da Bihac iksiraju kad su ti igrokazi u pitanju. Opet kazem jedini sa mudima u ovoj drzavi su Rodjeni, oni su onog majmuna odradili taj vise na crvenom u mahali ne smije preci.

Nemojte samo pisati sutra kad nas zakolje da nije bilo banane i vode u svlacionici i da mu je voda bila studena.
Ima brate i do te vode. Kad smo nekog ugostili na lijep nacin? Kad smo koga docekali da nam se zahvali? Kad smo izasli u susret kome unazad 20 godina. Pa ti dobro znas kakve su uprave bile, yebali su koga su stigli, pa nas svi sa razlogom zamrzili. I to je tesko ispraviti. Za to trebaju godine postenog rada, i opet nije garancija da cemo nesto uraditi jer u ovoj drzavi postenje je na zadnjem mjestu. To sto cemo mi psovati sudiji, govoriti cigane, mislis da ce nam biti bolje, ili da ce on reci, e sad cu ja suditi ksko treba. Varas se Bgm. Rodjeni su napali direkt sudiju, pa pravili sacekuse, nas yebe jedan Duric godinama, pa nikad nista. J*** nas sudije, savez, svi redom, al mi na to kazemo par puta cigani, cigani i to je to, idemo kuci popisani jer smo izgubili tri boda
Kad dodje Pod Borice gledati Jedinstvo treba **** istjerati s stadiona i ne dati mu prici stadionu Jedinstva,ni njemu ni Kazlagicu,ni Halkicu, svim **** koja unistavaju nas nogomet ,a na ustrb Srba i Hrvata.
Pa on kad dodje pod borice ljudi ustaju pruzaju mu ruku, pozdravljaju ga, kao da je neki bitan faktor. Gubo obicni.

EDL
Kontakt:

Post Postao/la EDL » 14 mar 2026, 12:29

slika
Jedna za mene lijepa najava utakmice od nasih gostiju

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 14 mar 2026, 12:54

Ja imam totalno drugačije mišljenje, jer nas je loš odnos prema službenim licima u neku ruku i doveo do najnižih grana.

Ne kažem da treba nekoga potplatiti, ali ovo je gospodska sredina i po meni je ispravno dočekati službena lica, osigurati im u svlačionici ako nista vodu i voće. Drago samo može biti gori prema nama ako ga dočekamo na nož sa pretpostavkom da će nas oštetiti, iako je to nažalost uradio u nekoliko navrata.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 mar 2026, 13:35

NeRi_K je napisao/la:
14 mar 2026, 12:54
Ja imam totalno drugačije mišljenje, jer nas je loš odnos prema službenim licima u neku ruku i doveo do najnižih grana.

Ne kažem da treba nekoga potplatiti, ali ovo je gospodska sredina i po meni je ispravno dočekati službena lica, osigurati im u svlačionici ako nista vodu i voće. Drago samo može biti gori prema nama ako ga dočekamo na nož sa pretpostavkom da će nas oštetiti, iako je to nažalost uradio u nekoliko navrata.
Jeste i ostaviti mu kondom da nas j. Pravite od ove lige nešto što nije. Nit neko dočekuje sudije nit sudije to cijene. Povalit će on tebe po nalogu pa makar ga nosao po Bihaću.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 14 mar 2026, 13:47

Zna se dobro u ovoj ligi ko je ko i koji sudija se šalje po nalogu i svi znamo kakav je osjećaj na spomen imena Drago Tabak.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 mar 2026, 14:04

Iceplayer je napisao/la:
14 mar 2026, 13:35
NeRi_K je napisao/la:

Jeste i ostaviti mu kondom da nas j. Pravite od ove lige nešto što nije. Nit neko dočekuje sudije nit sudije to cijene. Povalit će on tebe po nalogu pa makar ga nosao po Bihaću.
Bukavlno brate ne mogu da vjerujem kolike smo naivcine i dan danas ostali. Bas nista pomakli nismo od onog naroda koji je sjedio u Ripcu, Golubicu, Pritoci i gledao tenkove u Martin Brodu i govorio nece kod nas biti.

Dajte budimo ozbiljni pa jel stvarno mislite da ako neko dode po nalogu gdje mu je receno sta treba uraditi i ugleda u svlacionici vodu i bananu promjeni misljenje magicno i odsudi fer utakmicu.

Rodjeni su udarili na sudiju i rjesili se problema. Bil ti otisao poslije onoga po nalogu suditi u Mostar, pa ne znam ko da te salje. Drago je sigurno poslan po zadatku u to ne sumnjajte sanse od odsudi fer utakmicu su minimalne. Al kako god FOORZAAAA JEDINSTVOO!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 mar 2026, 15:50

InatSilniBosanski je napisao/la:
14 mar 2026, 14:04
Iceplayer je napisao/la:
14 mar 2026, 13:35
NeRi_K je napisao/la:

Bukavlno brate ne mogu da vjerujem kolike smo naivcine i dan danas ostali. Bas nista pomakli nismo od onog naroda koji je sjedio u Ripcu, Golubicu, Pritoci i gledao tenkove u Martin Brodu i govorio nece kod nas biti.

Dajte budimo ozbiljni pa jel stvarno mislite da ako neko dode po nalogu gdje mu je receno sta treba uraditi i ugleda u svlacionici vodu i bananu promjeni misljenje magicno i odsudi fer utakmicu.

Rodjeni su udarili na sudiju i rjesili se problema. Bil ti otisao poslije onoga po nalogu suditi u Mostar, pa ne znam ko da te salje. Drago je sigurno poslan po zadatku u to ne sumnjajte sanse od odsudi fer utakmicu su minimalne. Al kako god FOORZAAAA JEDINSTVOO!
Nisu oni rijesili sudjenje jer su udarili na sudiju nego jer su izgladili preko Niksica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 14 mar 2026, 16:08

Poz momci halalite na upadu,kakav je Medjuseljac jer ko god ode iz Čelika pretvori se u Messija magično.
I nadam se da ćete dobit ove žuće.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 14 mar 2026, 16:16

Salkanovic :tokralju: Šta ovo bi gol sezone.Bolji gol u Bihacu nije vidjen ima 15 godina

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 14 mar 2026, 16:17

Auuu šta čovjek pogodi

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2026, 16:22

:tokralju: :tokralju:

Komplet ekipa, nemam rijeci

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 14 mar 2026, 16:23

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
14 mar 2026, 16:08
Poz momci halalite na upadu,kakav je Medjuseljac jer ko god ode iz Čelika pretvori se u Messija magično.
I nadam se da ćete dobit ove žuće.
Na pripremama bio top.Ovih 60 minuta protiv Stupcanice solidan.Ma da danas Jedinstvo igra predobro.Bas imamo dobru ekipu

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2026, 16:32

Ovako razvaliti jednu od najboljih ekipa lige, nemam rijeci

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 14 mar 2026, 16:57

Strašno smo odigrali, malo bezveze primljen gol na kraju ali dobro za razliku od prve polusezone sad igramo makar fudbal

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 mar 2026, 17:04

Rutinski, sabili smo ih. Dobar timski duh, samopouzdanje, zelja za igrom. Bravo Duvnjak, bravo ekipa!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 14 mar 2026, 17:15

Predobra utakmica, odlicna igra. Sudjenje je isto bilo korektno sto me iznenadilo, steta samo primljenog gola, ali 3 boda su najbitnija

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 mar 2026, 17:17

Uuuu bravo momci kapa do poda. Vala bas steta za ovaj gol. Poklope li nam se rezultati iduce kolo, mogli bi se naci u samom vrhu tabele.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 14 mar 2026, 17:21

Fina klapa puna samopouzdanja i snage. Ovo je Bilićev gol i bilo je par situacija u prvom poluvremenu gdje izgleda veoma nesigurno…

Po meni bez obzira što je dao gol, Hadra mora igrati umjesto Drljevića imao je par grešaka i nema mi onu snagu i borbenost kao Hadra, jednostavno Hadra i Zgonjanin su betoni odbrane.

I ono najbitnije prvi put u zadnjih par godina da se ekipa ne povlači nakon gola i napadaju dalje, drugo poluvrijeme bolje duplo od prvog.

Žal za 2 gola skinuta sa crte ali idemo dalje 3 boda su tu!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 mar 2026, 17:38

Bihac1299 je napisao/la:
14 mar 2026, 17:21
Fina klapa puna samopouzdanja i snage. Ovo je Bilićev gol i bilo je par situacija u prvom poluvremenu gdje izgleda veoma nesigurno…

Po meni bez obzira što je dao gol, Hadra mora igrati umjesto Drljevića imao je par grešaka i nema mi onu snagu i borbenost kao Hadra, jednostavno Hadra i Zgonjanin su betoni odbrane.

I ono najbitnije prvi put u zadnjih par godina da se ekipa ne povlači nakon gola i napadaju dalje, drugo poluvrijeme bolje duplo od prvog.

Žal za 2 gola skinuta sa crte ali idemo dalje 3 boda su tu!
Tu se vidi trener sto ekipa nije stala igrati, konstantno je trazio da izlaze visoko, da ne nabijaju loptu bezveze nego kombiniraju, vidjelo se kad nabiju loptu po njegovom reakciji da nije to dio plana. Izasla je i Stupcanica visoko sto nam je odgovaralo, bice ovo jos bolje.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2026, 17:46

Prvo, sudjenje je bilo odlicno i znog toga je bila i igra lijepa. Stupcanica nula, nisu prisli golu kako treba 90 minuta. Steta sto nismo dali barem jos jedan. Odbrana beton. Vidi se da nam veza zna igrati, samo treba jos malo vremena da uigraju. Trener se nije prepao, jer da je Zeric danss vodio ekipu, mi bi se branili cijelo vrijeme. Ako budu davali maksimum, tesko ce koja ekipa do bodova protiv nas.
Mogu reci da i teren nije izgledao toliko los, barem na oko

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.