FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Napaceni87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jbo li vas Muftic **ta , treba prvo Krpica sklonit koji nije dao gola u ligi godinu dana
- Lokomotifa
- Kontakt:
Muftić je dobar golman, ali mu fali 5 cm visine. E zbog tih 5 cm visine smo bruku bodova izgubili nažalost. Raja je ovdje prizivala Tarika i Ćosića, da bar šansu dobiju, ali eto nijedan trener nije ni pomislio na to. Ybg. Život ide dalje, dobra naša igra u drugom poluvremenu, nadigrali smo Borac.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Bas nesreca brate, nadigrali smo ih u 2pol u pmmm
-
KosevoZove
- Kontakt:
Tebra faul je nad alicem ne nad igracem borca , nego ovaj vicin isprdak iz bugojna mora da svira, ali nikako mufta onakav go nije smio primiti po meni, jbg majkemi sam volio da ste cetalje dobili ko da je moje fks.TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:01Pa ne mogu da vjerujem da te neko ovako hinjski gurne i on dobije faulKosevoZove je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:00Off topic koliko vam je mufta kriv, sudija ne smije svirati faul nad gostima, nego je nad alicem bio koliko sam upratio, ali u nasoj sugavoj ligi je sve moguce.
Halalite na upadu sretno u nastavku ….
U drugom ste bolji bili protivnik.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Alić koliko god zna biti dobar u defanzivi i kontri toliko zna upropastiti u završnici sebičnošću i lošim riješenjima.
Na ljeto, Krpić, Nastić, Bičakćić penzija. Muftić transfer, turska druga liga premija.
Na ljeto, Krpić, Nastić, Bičakćić penzija. Muftić transfer, turska druga liga premija.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Muftic nije golman
Tačno da je bio kontrafaul ali znalo se da će ovaj jedva dočekati da svira nešto. Nemamo pobjede na Grbavici od oktobra bem ti zivotKosevoZove je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:04Tebra faul je nad alicem ne nad igracem borca , nego ovaj vicin isprdak iz bugojna mora da svira, ali nikako mufta onakav go nije smio primiti po meni, jbg majkemi sam volio da ste cetalje dobili ko da je moje fks.TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:01Pa ne mogu da vjerujem da te neko ovako hinjski gurne i on dobije faulKosevoZove je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:00Off topic koliko vam je mufta kriv, sudija ne smije svirati faul nad gostima, nego je nad alicem bio koliko sam upratio, ali u nasoj sugavoj ligi je sve moguce.
Steta poraza mogli smo pobjediti
Idemo dalje spremit se za Siroki
Idemo dalje spremit se za Siroki
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jbg drug zivot ide dalje ma i nama sutra ide karanje zivotom u listici, sretno vam dalje sta drugo da vam kazem.ExBlueone je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:10Tačno da je bio kontrafaul ali znalo se da će ovaj jedva dočekati da svira nešto. Nemamo pobjede na Grbavici od oktobra bem ti zivotKosevoZove je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:04Tebra faul je nad alicem ne nad igracem borca , nego ovaj vicin isprdak iz bugojna mora da svira, ali nikako mufta onakav go nije smio primiti po meni, jbg majkemi sam volio da ste cetalje dobili ko da je moje fks.TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:01
Pa ne mogu da vjerujem da te neko ovako hinjski gurne i on dobije faul
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ma brate ovo se može desiti samo nama i HajdukuKosevoZove je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:11Jbg drug zivot ide dalje ma i nama sutra ide karanje zivotom u listici, sretno vam dalje sta drugo da vam kazem.ExBlueone je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:10Tačno da je bio kontrafaul ali znalo se da će ovaj jedva dočekati da svira nešto. Nemamo pobjede na Grbavici od oktobra bem ti zivotKosevoZove je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:04Tebra faul je nad alicem ne nad igracem borca , nego ovaj vicin isprdak iz bugojna mora da svira, ali nikako mufta onakav go nije smio primiti po meni, jbg majkemi sam volio da ste cetalje dobili ko da je moje fks.
Ponovo utakmicu odlučuje sudijska odluka. Bio je faul nad Alićem sigurno. I opet će se danima vrtiti ista priča spominjat će se hobit na golu i zašto je primio gol koji realno iz one pozicije nije smio primiti ni u snu. To je najlakše naći jednog krivca i završiti priču.
Ali niko neće da se bavi tom sudijskom odlukom koja je prethodila svemu i koja je direktno uticala na situaciju. I zašto se ovakve stvari ponavljaju iz kola u kolo i zašto nam se po ko zna koji put ove sezone lomovi dešavaju baš na takvim momentima. Kad smo već kod odgovornosti hajde da se zapitamo i šta radi Bičakčić u onoj situaciji. Čovjek doslovno čuči gdje moraš reagovati, skočiti ili barem pokušati blokirati. Na kraju će sve opet ostati na priči o Muftiću i jednoj grešci, a suština problema će se elegantno preskočiti. Kao i mnogo puta do sada. A pričamo o utakmici u kojoj je Muftić do tada odlično branio i skinuo par baš ozbiljnih pokušaja. Također o utakmici u kojoj nije bilo sudijskog navlačenja, oni su bili dosta bolji u prvom poluvremenu mi u drugom i onda ti se baš u takvoj utakmici koja ide prema egal završnici desi ova situacija sa faulom u skoro zadnjem napadu koja direktno utiče na ishod.
Ali niko neće da se bavi tom sudijskom odlukom koja je prethodila svemu i koja je direktno uticala na situaciju. I zašto se ovakve stvari ponavljaju iz kola u kolo i zašto nam se po ko zna koji put ove sezone lomovi dešavaju baš na takvim momentima. Kad smo već kod odgovornosti hajde da se zapitamo i šta radi Bičakčić u onoj situaciji. Čovjek doslovno čuči gdje moraš reagovati, skočiti ili barem pokušati blokirati. Na kraju će sve opet ostati na priči o Muftiću i jednoj grešci, a suština problema će se elegantno preskočiti. Kao i mnogo puta do sada. A pričamo o utakmici u kojoj je Muftić do tada odlično branio i skinuo par baš ozbiljnih pokušaja. Također o utakmici u kojoj nije bilo sudijskog navlačenja, oni su bili dosta bolji u prvom poluvremenu mi u drugom i onda ti se baš u takvoj utakmici koja ide prema egal završnici desi ova situacija sa faulom u skoro zadnjem napadu koja direktno utiče na ishod.
The South will rise again
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ovaj Muftic ce mi ogaditi Želju. Pa jel ga više stid imalo. Po ko zna koji put mu ljudi pucaju u kontra stativu i umjesto da je boksuje ona njega preskace jer ne zna i ne umije da procijeni pad lopte. Ovo je golman za klupe a dovesti aBd na ljeto pravog golmana nakon dugo godina.
-
Railwayman30
- Kontakt:
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Samo ispadanje i totalni restart, godina pauze u miru raditi.
-
GavranBeli
Glupane da ti nije Muftica u prvom bi primio triMisterBlue je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:25Ovaj Muftic ce mi ogaditi Želju. Pa jel ga više stid imalo. Po ko zna koji put mu ljudi pucaju u kontra stativu i umjesto da je boksuje ona njega preskace jer ne zna i ne umije da procijeni pad lopte. Ovo je golman za klupe a dovesti aBd na ljeto pravog golmana nakon dugo godina.
Imam osjećaj da je ovaj Muftic u karijeri primio nekih 10ak golova na ovaj fazon da ga ljudi lobuju sa zemlje
Kanta od golmana
Kanta od golmana
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Evo sto je lazic klasa za zubce i Kovačeviće
Haj na SDA skup i vici Bake, Bake, Sebija, Sebija. Gluposone maliMarokanci58 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 14:46Popuši ti nama Bošnjacima, upratio sam ja odavno ko si ti.Argentina je napisao/la: ↑14 mar 2026, 14:00Primitivac si.Marokanci58 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 13:20
Ne seri vise i ne širi mi bratstvo i jedinstvo koje nam je zamalo došlo glave. Bog, Bosna, Bošnjaci. Gazi Četnike i Ustaše. Neprijatelje moje države i grada.
A nabijem na **** bratatvo i jedinstvo.
Najveci neprijatelj drzave i grada su ti Bosnjaci (pocevsi od Saveza, preko SDA, SDP, NiPa itd). Oni su ti dali priliku ovima koje hoces da gazis. Prelazem ti da prvo krenes s Bosnjacima koji su to uradili.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
GavranBeli
Al čuj peletara iz rajlovca, ima osjecaj. Pa glupane jel primio ili nije 10 golova, cuj ti mozga ima osjecaj. E debila
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Meni je gora situacija 85 minuta odinaka centrira lopta prolazi kroz pet metar nigdje nikog, vidis dole broj 7 daleko od gola, takodjer kad je pejic ono ispod golmana poslao/sutnuo lopta prolazi kraj Krpica pa dva koraka da je napravio samo da je prisloni u go, na ljeto prva stvar podmoranje je dovodjenje napadaca.
Sta reci Mufticu u prvom poluvremenu nas sacuvo blamaze i u drugom u par situacija i desi se sta se desi kratak pogresnom rukom ide na loptu jbg, dal je bio faul nije mi smo trebali rijesit utakmicu prije toga, ma da je cinjenica da je na suprotnoj strani bilo svirao ni faul njima al nebitno. Fali samopouzdanja dosta,igraci kalkulisu mjesto da igraju taj prvi pas, ti neki automatizmi u zadnjoj trecini, neodlucnost Alica na nasu polukontru moze se rec i da je to odlucilo utakmicu, al mislim da je ovaj poraz drugaciji nego prethodni borili smo se gledajuci oba poluvremena neki najrealniji rezultat je X, poslije prvog poluvremena gdje smo bili smjesni drugo poluvrijeme bilo totalno drugacije.

Pomak u igri je znacajan, nama fale igraci koji su povrijedjeni bili su nosioci igre sad je to tesko nadomjestit. Savo je uspio to posloziti koliko toliko ali smo limitirani zbog napadaca najvise pa onda zbog krila mislim da je Savo konacno shvatio da Vini ne moze od prve igrat, po meni danas odbrana izuzetno dobra i pozrtvovana hrelja, savic, juricic nevidljivi. Falilo je malo i sportske srece ali sve je to fudbal.
Sto se tice izmjena Sabic nije los bio mirniji pametniji od Vinija svakako, Deni okrenuo tempo utakmice, mozda jedina greska Save sto nije probao sa Galchevom pred kraj al okej.
Sta reci Mufticu u prvom poluvremenu nas sacuvo blamaze i u drugom u par situacija i desi se sta se desi kratak pogresnom rukom ide na loptu jbg, dal je bio faul nije mi smo trebali rijesit utakmicu prije toga, ma da je cinjenica da je na suprotnoj strani bilo svirao ni faul njima al nebitno. Fali samopouzdanja dosta,igraci kalkulisu mjesto da igraju taj prvi pas, ti neki automatizmi u zadnjoj trecini, neodlucnost Alica na nasu polukontru moze se rec i da je to odlucilo utakmicu, al mislim da je ovaj poraz drugaciji nego prethodni borili smo se gledajuci oba poluvremena neki najrealniji rezultat je X, poslije prvog poluvremena gdje smo bili smjesni drugo poluvrijeme bilo totalno drugacije.

Pomak u igri je znacajan, nama fale igraci koji su povrijedjeni bili su nosioci igre sad je to tesko nadomjestit. Savo je uspio to posloziti koliko toliko ali smo limitirani zbog napadaca najvise pa onda zbog krila mislim da je Savo konacno shvatio da Vini ne moze od prve igrat, po meni danas odbrana izuzetno dobra i pozrtvovana hrelja, savic, juricic nevidljivi. Falilo je malo i sportske srece ali sve je to fudbal.
Sto se tice izmjena Sabic nije los bio mirniji pametniji od Vinija svakako, Deni okrenuo tempo utakmice, mozda jedina greska Save sto nije probao sa Galchevom pred kraj al okej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.