FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
32
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 373

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2026, 16:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 mar 2026, 14:54
Laganini1986 je napisao/la:
14 mar 2026, 14:23
Pitar6785 je napisao/la:
14 mar 2026, 12:48
Ovo se nikad nije desavalo dok je Tan bio. Ocito je da Mirvic nije toliko mocan kao sto je to izgledalo dok je Tan bio tu. Tan je rekao da je ulozio 15 m km zadnjih 5 godina sto je 3 m km godisnje sto nije malo za bh uslove.

Po odlasku Tana i dolasku Mamici poceli smo da gledamo Ignjatkov iz prve u ekipu (mjenja drzavljanstvo da bi igro na prvoj lini fronta), maroodza, telalovic iz federalke sa 17 godina prva utakmica odma citavo poluvrijeme decko nezna da hoda i na to sve imas krdzalica i mujkica odranije.

Ovo je ocito silovanje sa mladim igracima da bi se obezbjedio budzet (3 miliona maraka Tanovi i koji milion za Mamica)

Maroodza je bio ok kad je tek dosao
Ignjatkov je bio ok

Al oba ova igraca su pala u formi sl ocekujem oboicu da proigraju

Krdzalic momak je ne ocjenjen ok njemu dat sto je vise moguce sansi do kraja prvenstva jer mu istice ugovor da momak pokaze koliko moze

Maita posjeca dosta na Jattu, smatram da njemu minutazu treba davat postepeno

Mujakic MORA dobit sve utakmice da igra, nase djete znamo da mu je babo budaletina znamo sta je bilo ali nemoze kupresnik keremech began ristovski imat prednost nad Mujkicem, nase djete i ima dovoljno kvalitete da nije toliko losi od ovih gore nabrojani, moramo gledat i nate stvari, nije mujkic kvalitet melunovica a maroodza kupresnik roberto karlos.

Takodje MEHMEDOVIC 0 minuta a telalovic vec preko 300 minuta odvali za 5 kola i 3 kup utakmice, malac trci koda mu je stozina u guzici, neznam zacim su rusi plakali.

95% novac 5 % ljubav
Sve si dobro napisao prijatelju
Polako stvari izlaze na vidjelo i u kojem smijeru ide klub.
Ne moze Telalovic/Dizdarevic/lgnjatkov dobiti prije sansu od Vrbana,Mehmedovica,Cerica npr (otisao na posudbu u Hadzice). Sve su to kombinacije a zoran misli mi slijepci i ne vidimo nista . Mujkic sklonjen a Kupresak i Maroodza se forsiraju zivotom. Sve linija hr ,a posteni bosnjaci sute i dive se potezima spomenutog
E čuj Vrban treba dobiti šansu prije Telalovića, momak koji nije prevaga na derbiju bio u juniorima, a bio je među najstarijima na terenu izuzev Gojaka :rol:
Mujkić u užasnoj formi, kojom zaslugom treba igrati?
Porediš Mehmedovića i Telalovića, a ta dva igrača uopšte ne igraju na istim pozicijama, meni dovoljno da znam kako nemaš pojma o fudbalu.
Nisam rekao da igraju istu poziciju vec sam napisao da je momak odigrao nula (brojem 0 ) minuta dok je Tekalovic odigrao 300 minuta gdje nista nije pokazao osim da mu je motirika nula i po meni on nebi bio nikakva prevaga u juniorima, al dok je mehmedovic odradio pripreme bio veoma dobar na pripremnim utakmicama (znam da nemora nista da znaci)i nije mogo dobit ni 5 minuta u 8 utakmica.

Mujkic jeste u losoj formi ali netreba se lagat da su nesto puno bolji maroodza kupresak began ristovski a svi su dobili mnogo vise utakmica i prostora za igru. Al Mujkic kad je u formi je bolji od njih svi.

Naravno da djete iz nase skole mora imat prednost nad strancima ako oni nisu izricito bolji a nisu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2026, 16:45

Guliashvili novi gol
Edit: ipak offside
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 14 mar 2026, 17:28

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 14 mar 2026, 18:40

Tri boda iz lištice,
Pehar iz Mostara,
Doček ispred istoka.

#koizdapizda :beba:

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 14 mar 2026, 19:25

Mehmedović i Vrban konačno trebaju dobiti priliku u prvom timu (ponovo). ili posuditi ih u drugu ligu.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 14 mar 2026, 19:37

U19 FK Sarajevo - FK Krupa 6:0

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 14 mar 2026, 19:44

Ima li neko ko je malo aktivniji na društvenim mrežama, ja nisam upratio da ima nekih objava, jel upratio gdje su ovi naši puleni. Jesu to ostali u Hecegovini do srijede?

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 14 mar 2026, 21:19

gh0stHZ je napisao/la:
13 mar 2026, 08:00
Vidi fakat lik iz zajebancije pokrenuo temu stadiona :D
To se uvijek potencira kada u klubu ne stima,a vecinom nista ne funkcionise kako treba,nekom je bitna prodaja igraca a rezultati doce elhamdulilah za jednu deceniju akbd. :D

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 14 mar 2026, 21:31

DoktorXabaras je napisao/la:
14 mar 2026, 18:40
Tri boda iz lištice,
Pehar iz Mostara,
Doček ispred istoka.

#koizdapizda :beba:
aBd zasluzili smo

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 14 mar 2026, 21:45

12 mar 2026, 20:20
Hajdeee je napisao/la:
12 mar 2026, 19:20
Gledam Rijeka - Strazbur, pa obje ekipe su 3x brze od nas.. Ma 5x, ne 3.
Brzo razmisljanje, razmjena lopti, sve.

Jako, jako smo spora ekipa. To nam je jedna od vecih mana zapravo. Tromi i spori.
Ovo je za Rijeku 43 utakmica u sezoni, nevjerovatno kako dobro izgledaju.

Ta tromost se i može nekako amortizovati nekim dobrim potezom, driblingom, pasom ali brzina to ne može bez brzih igrača, jedina dva igrača koji su se isticali po brzini i tu pravili kao neku razliku su bili Guli i Keremeh, jednog prodali, drugi će vjerovatno biti višak kao stranac.
Treba razmisliti o dovođenju Milaka iz Ve, nevjerovatno brz (sa loptom) igrač, i plus zaštićeno godište

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 mar 2026, 22:11

14 mar 2026, 19:44
Ima li neko ko je malo aktivniji na društvenim mrežama, ja nisam upratio da ima nekih objava, jel upratio gdje su ovi naši puleni. Jesu to ostali u Hecegovini do srijede?
Nisu, vratili su se odmah nakon utakmice za Sarajevo.
Nikad poraz, samo lekcija.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 mar 2026, 22:12

eccehomo je napisao/la:
14 mar 2026, 21:45
Hajdeee je napisao/la:
12 mar 2026, 19:20
Gledam Rijeka - Strazbur, pa obje ekipe su 3x brze od nas.. Ma 5x, ne 3.
Brzo razmisljanje, razmjena lopti, sve.

Jako, jako smo spora ekipa. To nam je jedna od vecih mana zapravo. Tromi i spori.

Ta tromost se i može nekako amortizovati nekim dobrim potezom, driblingom, pasom ali brzina to ne može bez brzih igrača, jedina dva igrača koji su se isticali po brzini i tu pravili kao neku razliku su bili Guli i Keremeh, jednog prodali, drugi će vjerovatno biti višak kao stranac.
Treba razmisliti o dovođenju Milaka iz Ve, nevjerovatno brz (sa loptom) igrač, i plus zaštićeno godište
Koliko sam cuo od navijaca Veleza, njega prati Osijek, koji hoce da redizajnira ekipu na ljeto i turski Samsunspor...

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 14 mar 2026, 23:20

14 mar 2026, 19:44
Bili su u Sarajevu do danas. Danas su otišli i tamo su do srijede .

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 14 mar 2026, 23:32

TrofejiSuTu je napisao/la:
14 mar 2026, 10:16
Ono sto je mene najvise flesiralo je to da je ovaj mali Meite bukvalno nakon par treninga odjednom se ukazao od prve minute.
E tu sam definitivno vidio djelovanje,namjeru i nacin kako da se “friska roba” sto prije postavi u izlog i unovci.
Mozda ja grijesim,i ne kazem da ljudi ne zele najbolje,ali se ne mogu oteti utisku da se ipak daje mala prednost biznisu ispred rezultata.

Mozda to negdje i ima smisla kad pogledas tabelu,i sve sta se desava u ovoj ligi i fudbalu generalno. Sezona je za nas zavrsena sto se tice prvenstva,ali zasto u kupu takvi eksperimenti?

Ne znam,mozda oni bolje vide i vise znaju od nas,kao sto vjerovatno i jeste slucaj.

Evo ja sam siguran da nam je klempa u listici i super kupu,a onda se zna sta je sljedeci potez…

Novi krug,i sve ispocetka…
Miete je morao igrati od prve. Cimi je zaradio neku povredu protiv Borca, zato je i izašao, Mamas znamo sve o povredi, Sergej u Ukrajini, jbg nije imao ko. Da je Cimi bio zdrav ne bi Miete igrao sigurno, mada je i Krdžalić isto protiv Borca fasovao gadne žuljeve na stopalima i protiv Veleža je igrao sa užasnim bolovima, kad je skinuo kopačke obje štucne su mu bile kompletne krvave, zato nije ni mogao pred kraj da stigne for koji ke sam sebi dao. Mislim da bi ipak Cimi i Anes bili prva opcija sa Mietom kao varijantom za zamjenu, ovako nije bilo druge varijante nego da ga stavi od prve jbg. Kad je dobio onj “crveni” tu je prestao da postoji na terenu i sve se raspalo 😔😔😔.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 mar 2026, 23:43

Je li se vratio vise taj ignatkov, lik ko da ce ga slati na mjesec koliko ganja papire

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2026, 23:43

boki86 je napisao/la:
14 mar 2026, 23:43
Je li se vratio vise taj ignatkov, lik ko da ce ga slati na mjesec koliko ganja papire
Da ga nisu na liniju poslali :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 15 mar 2026, 00:41

slika

SUTRA PRESLIKANA UTAKMICA KAO OVA...
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 15 mar 2026, 00:44

Vanja8 je napisao/la:
14 mar 2026, 22:12
eccehomo je napisao/la:
14 mar 2026, 21:45

Koliko sam cuo od navijaca Veleza, njega prati Osijek, koji hoce da redizajnira ekipu na ljeto i turski Samsunspor...
Od skauta Sturma sam dobio informaciju da su ga i oni pratili još od prošle sezone i da je na listi.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

Bordobojausrcu
Kontakt:

Post Postao/la Bordobojausrcu » 15 mar 2026, 01:17

Gledam sad stare highlightse dok nas je Fedza Dudic vodio. Najljepsi fudbal i najvise prilika se pravilo dok nas je on vodio, jednostavno nije imao srece. Kao prvo povrijedila mu se dva stopera(anicic i drobarov koji je kasnije igrao pod injekcijama i Mujakic se prodao) Igrao je bukvalno bez 3 standardna stopera.Bio je primoran da igra nazad sa Trakom i da povuce djokanovica na stopera jos na sve to igrali u Zenici domace utakmkice. Ja sam misljenja da se njemu trebala pruzit podrska i poslije ispadanja od Celika u kupu. Svaku smo utakmicu dominirali ali imali smo velili peh sto se tice odbrane. Mislim da bi mu trebali dati drugu priliku nekad u buducnosti i siguran sam da bi napravio veci uspjeh od ovih danasnjih trenera. I dalje stojim pri tome da smo najbolji i najljepsi fudbal igrali kad nas je on vodio

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 mar 2026, 01:32

Bordobojausrcu je napisao/la:
15 mar 2026, 01:17
Gledam sad stare highlightse dok nas je Fedza Dudic vodio. Najljepsi fudbal i najvise prilika se pravilo dok nas je on vodio, jednostavno nije imao srece. Kao prvo povrijedila mu se dva stopera(anicic i drobarov koji je kasnije igrao pod injekcijama i Mujakic se prodao) Igrao je bukvalno bez 3 standardna stopera.Bio je primoran da igra nazad sa Trakom i da povuce djokanovica na stopera jos na sve to igrali u Zenici domace utakmkice. Ja sam misljenja da se njemu trebala pruzit podrska i poslije ispadanja od Celika u kupu. Svaku smo utakmicu dominirali ali imali smo velili peh sto se tice odbrane. Mislim da bi mu trebali dati drugu priliku nekad u buducnosti i siguran sam da bi napravio veci uspjeh od ovih danasnjih trenera. I dalje stojim pri tome da smo najbolji i najljepsi fudbal igrali kad nas je on vodio
Ma bilo je i utakmica gdje nismo pogledali na gol realno.Otp isti broj kao i utakmice gdje nije htjela u gol.Da je najnesretniji trener to stoji definitivno naveo si neke razloge necemo se ponavljati,uprava ga unistila odlukama(ono njihovo) prvo odlazak sa Koseva onda prodaje jedinog normalnog stopera.Ja mu zelim sve najbolje i vjerujem da ce nekada ponovo dobiti priliku ali ispadanje od treceligasa se ne moze prezvakati,za takav slucaj jos nisam cuo.Bilo je milion puta drugoligas ali srednjoskolci iz treceg ranga su previse za istrpiti.

Zekic pa 10 mjesta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 41 gost.