Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako danas Arsenal izgubi od Utd što je vrlo moguće očekujem Paju sa tezom sudija je namjestio periferiji ovo il ono.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Arsenalisation
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?t=108Saurman je napisao/la:Ako danas Arsenal izgubi od Utd što je vrlo moguće očekujem Paju sa tezom sudija je namjestio periferiji ovo il ono..
evo ovdje bolan daji neka svoja misljenja i rjesenja za mizeran klub koji pored "sila" Dortmunda,Leverkusena,Wolfsburga,Hannovera,vodi mrtvu trku da se plasira u LP(izvukli su se jer su skoro polovinu sezone bili na diobi izmedju 6-11)...
KO NE VOLI ARSENAL,NE TREBA DA ZIVI !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ne mozes ni osvojiti titulu kad konstantno cijelu sezonu prave greske protiv nas , smijesno i zalosno.
Hahahahaha jao sudije na kraju,sto se nasmijah slatko..Stvarno je debil..
- Bernabéu
- Kontakt:
Otkad nisam gledao ovog mladog Ramseya, ovaj pogodak će mu mnogo značiti!
btw. Evo Djorou se povrijedi ja mislim...
btw. Evo Djorou se povrijedi ja mislim...
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Hvala na čemu? Što bore za treću poziciju koja vodi direktno u Ligu prvaka, nema ovo veze sa nama, hehe, Wengeru se ne igraju kvalifikacije za LPANTIFA ! je napisao/la:HVALA VAM ! za sada
COME ON CHELSEA !
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Megamon
- Kontakt:
Velika pobjeda.Ne samo da smo pobijedili periferce nego i onog smrada od sudije.Cist penal nam nije svirao,jos je presjekao nasa tri napada.
Wilshere najbolji i jako mi je drago zbog Ramseya.Onu spansku kurvicu treba prodati i dovesti kvalitetnog stopera.
Arsenal dominira
Wilshere najbolji i jako mi je drago zbog Ramseya.Onu spansku kurvicu treba prodati i dovesti kvalitetnog stopera.
Arsenal dominira
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi .
Ne znam jel˙ sezona spasena za Arsenal , al˙ po radovanju navijaca cini se tako
.
Ne znam jel˙ sezona spasena za Arsenal , al˙ po radovanju navijaca cini se tako
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jos jednom hvala , sada sve zavisi od nas 
Come On Chelsea !
Come On Chelsea !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Cestitke,zasluzeno...
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ooh to be a Gonner !!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Joj koji sam ja kreten,na razanj(jagnjetina) nisam otisao zbog utakmice i sve cekam ja 17h znam da se derbiji skoro uvijek igraju nedjeljom u 17 h...i kontam ja sad kasnim 10-ak minuta,ajd reko prvo da idem na livescore da vidim kakvo je stanje dok ne nadje stream kad tamo FT...
Je l' neko ima link za highlightse...
Je l' neko ima link za highlightse...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Evo ti highlights: Kukavička igra Uniteda, može se reći na bod, a ovi tvoji trčali ko da im je zadnja utakmica u životu. Suđenje opet nije bilo na nivou, na štetu oba tima.Arsenalisation je napisao/la:Je l' neko ima link za highlightse...
Zadovoljan?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Arsenalisation
- Kontakt:
bold 1:Nije kao da im je zadnja,nekim igracima bi mogla i biti zadnja,cujem Arshavin nesto trcao k'o budala krpio odbranu...Virtu4l je napisao/la:Evo ti highlights: Kukavička igra Uniteda, može se reći na bod, a ovi tvoji trčali ko da im je zadnja utakmica u životu. Suđenje opet nije bilo na nivou, na štetu oba tima.Arsenalisation je napisao/la:Je l' neko ima link za highlightse...
Zadovoljan?
bold 2:Kad je to u posljednje vrijeme sudjene bilo dobro?...Redknapp je rekao juce nema poboljsanja kvalitete i ujednacenosti dok se ne uvede sistem pametne lopte ili ponovljenog snimka?
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Čestitke na pobjedi učinili ste zanimljivim kraj prvenstva..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- armin arsenalovac
- Kontakt:
bold 1:Nije kao da im je zadnja,nekim igracima bi mogla i biti zadnja,cujem Arshavin nesto trcao k'o budala krpio odbranu...
Ofiran je sjetio se igrat kad su pocele glasine da ce biti napucan u paksu i odletit' pravac u ST.petersburg
MA HTIO ARSHA DA SE DOSTOJNO OPROSTI OD GANNERA...ZNA DA MU NEMA SPASA !!
MA HTIO ARSHA DA SE DOSTOJNO OPROSTI OD GANNERA...ZNA DA MU NEMA SPASA !!
Dobra utakmica danas,Arsenal se borio i Wenger je konacno slomio Fergieja.Moram priznati da sam se prvi put u zivotu radovao nakon gola komsija. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Virtu4l je napisao/la:Evo ovaj opet čestita, pa do kad više![]()
Joj sto hoces da uletim sa zoljom gore kod tebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.