Koji transparent? Zar su oni bili na utakmicisuccessminator je napisao/la: ↑14 mar 2026, 18:58Jedna stvar mi nije jasna: kako niko ne komentariše transparent Manijaka?Je li moguće da je ono prošlo ispod radara?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto je danas Marinović izveo iz igre sve najbolje igrače ?
Buenas noćes
Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 16 mar 2026, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Borac ima sirinu u rosteru, sto su pokazale derbi utakmice (Zrinjski, Sarajevo i Zeljo) gdje se izmjenama ili pojacavao tempo ili ostajao isti tempo kao lada su starteri u i igri i u punoj snazi, tako da je ovo sve ocekivano. Dodacu, konacno ke Vinko to poceo koristiti, iako je cijeli stadion u BL to znao prije njega
-
successminator
- Kontakt:
Je li vrijeme?
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 14 mar 2026, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Po svim fudbalskim pravilima ono nije faul nad Alićem, problem je što se u 99% takvih situacija onaj kontakt bio okarakterisan kao prekršaj u korist Borca. Mislim da to pojedinci ovde pokušavaju reći ili na neki naćin raspravljati o toj situaciji.
Grbavica dobro popunjena, obzirom na sve nekih 7000 je top.
Navijamo za X u Bijeljini, rasipanje bodova klubova iz rs-a do konačnog cilja, max dva kluba iz manjeg bh entiteta.
Grbavica dobro popunjena, obzirom na sve nekih 7000 je top.
Navijamo za X u Bijeljini, rasipanje bodova klubova iz rs-a do konačnog cilja, max dva kluba iz manjeg bh entiteta.
Čekaj da postavim link gdje raja može gledati Čelik Travnik, doći će odmah.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 14 mar 2026, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Za one kojima nije jasno šta je editovao.
Kakva širina, ovi kada su ušli željkan je počeo igrati. Još me zanima zaj.bancija igrača Borca u svom šesnaestercu, kada im predaju loptu.MikiPirs je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:14Borac ima sirinu u rosteru, sto su pokazale derbi utakmice (Zrinjski, Sarajevo i Zeljo) gdje se izmjenama ili pojacavao tempo ili ostajao isti tempo kao lada su starteri u i igri i u punoj snazi, tako da je ovo sve ocekivano. Dodacu, konacno ke Vinko to poceo koristiti, iako je cijeli stadion u BL to znao prije njega![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ovo Peljto cuva X ko sto je rekao za derbi
doduse i ekipe bez zara nekog
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema ni na sazetku situacije. Bice da je bio faulZigazaga je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:54Glavni prvo nije svirao ništa,ali je pomoćni signalizirao igranje rukom Alića kad je pao na loptu. Jeste igrao rukom,a dali je tome prethodio faul nad Alićem ne znam. Moguće. Na prvu nisam vidio.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:49Realno, prvo njihovo, nase drugo. Na kraju golcina. Nisam primijetio da je bio neki faul, valjda ce sazetak to pokazati.Zigazaga je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:47Neki moj rezime utakmice.
Borac gotovo perfektan prvo poluvrijeme. Posjed lopte,tranzicija,šanse... Samo je gol nedostajao.
Željo drugo poluvrijeme dobar. Bokovi Alić i Odinaka odlični. Neutralisali Hrelju i Savića,što je rezurtiralo njihovim izmjenama.Savo ubo sa izmjenama. Deni Milošević preuzeo sredinu,pogotovo kad je Erik ušao.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 14 mar 2026, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
iii opet najglasniji udbaski navijaci, tacnije primitivne sandze sa Koseva
-
successminator
- Kontakt:
Imam ovakvu kapu, našao je na Bronzanom majdanu 95.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Iako se najavljivalo suprotno miroljubivi derbi između Željezničara i Borca opravdao svoj epitet na tribinama i terenu. Filijala se životom borila za Zrinjski ali Herera i nesuđeni treći golman reprezentacije srušiše snove. Očekivano. Hajmo Sarajevo Hajmo Rođeni
Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1, Sogandolma21, Venom i 29 gostiju.

.png)