Odakle dobijaš politicke instrukcije. Možda da za svoju kuću ostaviš svoja politička ubjeđenja, ovo je forum FK Željezničar.Argentina je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:40Haj na SDA skup i vici Bake, Bake, Sebija, Sebija. Gluposone maliMarokanci58 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 14:46Popuši ti nama Bošnjacima, upratio sam ja odavno ko si ti.Argentina je napisao/la: ↑14 mar 2026, 14:00
Primitivac si.
A nabijem na **** bratatvo i jedinstvo.
Najveci neprijatelj drzave i grada su ti Bosnjaci (pocevsi od Saveza, preko SDA, SDP, NiPa itd). Oni su ti dali priliku ovima koje hoces da gazis. Prelazem ti da prvo krenes s Bosnjacima koji su to uradili.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bit ce ovo dobro sve abd 
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme nemam zamjerke fakat ..
Rezultat nam odgovara ovaj, Sloga ispada uglavnom, mi necemo haha
Rezultat nam odgovara ovaj, Sloga ispada uglavnom, mi necemo haha
Dobro je da Roberto Carlos sa temua malo odmori nase zivce. Uzeo nam prolaz u kupu pa danas glup faul.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 18:54Alic je danas dobio karton i nema ga sljedecu.
Ohladi Enese malo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jasta puno su bolji od Enesa ovi sto ne pokusavaju nista.
Nas najbolji igrac i strijelac i to ubjedljivo.
Nas najbolji igrac i strijelac i to ubjedljivo.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ide ovo na bolje vidi se. ABd novi travnjak na ljeto, novi jug, do tad se nadati i da rijese statut i sve pravne prepreke. Ne sumnjam u trofeje kroz godinu - dvije. Savo me bas pozitivno iznenadio koliko je digao ekipu za kratko vrijeme. Ne primamo lahke golove.
-
GavranBeli
Jesi to sjedio s vodjama iz prve ekipe pa ti javili, al nisi mogo danas jer nisi ni bio na utakmici nego piskaro po drugim temamaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:38Ide ovo na bolje vidi se. ABd novi travnjak na ljeto, novi jug, do tad se nadati i da rijese statut i sve pravne prepreke. Ne sumnjam u trofeje kroz godinu - dvije. Savo me bas pozitivno iznenadio koliko je digao ekipu za kratko vrijeme. Ne primamo lahke golove.
Sta je dobro prvo poluvrjeme se zajebavali sa nama.Ko amateri.Radovac Krpic ako neko zna da li je moguce da igraju u prvih 11.Onaj mali nas omladinac cirkus teski.Ljudi na otresli ko Remzine guzove.
-
GavranBeli
Vidjet cemo strucno misljenje Nodija za Dragovica. **** muhu bez glave, onaj Deket za njega Lional Messi. Al zato je stucne spustio to je bitno. Od 20 duela izgubio 20 lopti u prvom poluvremenu. Tek kad je izasao malo smo nesto uspjeli odigrati. On i Vini izgubili 55 lopti.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Bio na tekmi, napisao 1-2 posta dok smo cekali da lesinari izadju. A sad me zaobidji.GavranBeli je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:39Jesi to sjedio s vodjama iz prve ekipe pa ti javili, al nisi mogo danas jer nisi ni bio na utakmici nego piskaro po drugim temamaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:38Ide ovo na bolje vidi se. ABd novi travnjak na ljeto, novi jug, do tad se nadati i da rijese statut i sve pravne prepreke. Ne sumnjam u trofeje kroz godinu - dvije. Savo me bas pozitivno iznenadio koliko je digao ekipu za kratko vrijeme. Ne primamo lahke golove.

31 bod nam bjezi Borac.Pusi smok.
-
GavranBeli
Samo vise da nam niko ne priziva mlade igrace Sabic, Dragovic, Korora, I slicno. Oni ne mogu federalnu ligu igrati. Valjda se onaj pojavi iz Amerike ikad u klubu.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Joj pljuvaca sta je ovo, jel moguce da su sve ovo kitari? 
-
GavranBeli
Ti si nam kao veliki navijac najavio da ce se pjevati za cetnike, ovdje se ste pravili atmosferu kao da ce rat biti. Pravi digitalci. Jesi danas sjedio s smrkom priznaj raji
Nije ovo loše s obzirom da smo prije 2 sedmice od manje kvalitetne ekipe zijanili 1-3.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Zadovoljan sam sa prve tri utakmice novog strucnog staba
Krivo mi je sto smo ispali na penale, a nazalost ni danas nismo iskoristili sanse koje smo imali i bodom bio bio zadovoljan. Uz milion problema pregurali smo najtezi dio i vracamo se u normalu. U ovom trenutku podrska je kljucna za nove pobjede, a nista drugo nam ni ne preostaje, jer do ljeta nista ne mozemo promijeniti
Samo Naprijed Zeljo
Krivo mi je sto smo ispali na penale, a nazalost ni danas nismo iskoristili sanse koje smo imali i bodom bio bio zadovoljan. Uz milion problema pregurali smo najtezi dio i vracamo se u normalu. U ovom trenutku podrska je kljucna za nove pobjede, a nista drugo nam ni ne preostaje, jer do ljeta nista ne mozemo promijeniti
Samo Naprijed Zeljo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ako do 01.04.2026 ne dobijemo ozbiljnu upravu, sportskog direktora, ovog investitora možemo smatrati neozbiljnim
-
GavranBeli
Ovo ce biti neka mucka stoljeca sve su prilike.
Ovaj Ivan Basic (23) nije kvalitet za nesto vise, ali mislim da je i vise nego dobar za nase uslove
Fali nam neki veznjak u sredini koji igra lijevom nogom
Fali nam neki veznjak u sredini koji igra lijevom nogom
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- dubioza144
- Kontakt:
Sezona 2, ovaj se makar pojavljivo ovako
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)