Ustasa / Cetnik Alarm incomingRoki50 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:21kakva fizicka sprema igrao zadnjih 15min,profesionalni fudbaler treba da leti terenom,kako ste smijesni,ali toliko ulazit u detalje morate priznat da je ****,jedino sto vas vadi je to sto nista nije pokazao pa pricas o njegovov fizickom izgledu i fizickoj spremi
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Esmir Bajraktarević
Ti si opsjednut tim nacionalizmom, idi radi nešto konkretno, šteti zdravlju.hansbosna je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:31Ustasa / Cetnik Alarm incomingRoki50 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:21kakva fizicka sprema igrao zadnjih 15min,profesionalni fudbaler treba da leti terenom,kako ste smijesni,ali toliko ulazit u detalje morate priznat da je ****,jedino sto vas vadi je to sto nista nije pokazao pa pricas o njegovov fizickom izgledu i fizickoj spremi![]()
Ja sam Bosnjo sa dna kace,samo me nerviraju nerealni komentari bilo koga,ovi sto obozavaju Esmira,pisu takve gluposti o njemu da mi se prvo smije pa mi se gade,kao npr odlican je u defanzivi,a ja nisam vidio da je nekom oduzeo loptu,presjekao akciju,ocistio neku loptu u sesnajestercu,a ti isti pisu za Kerima los je u defanzivi a sve ovo sto nisam vidio kod Esmira sam vidio kod Kerima.Nije mi jasno zasto se napadaju ljudi koji su kriticno nastrojeni prema Esmiru,licno meni je najdrazi Kerim pa ne vrijedjam kada je neko kritican prema njemu isto drag mi je Bazdar a njega pljuju,vrijedjaju to je uzas,a decko je svaku utakmicu za repku odigrao dobro,sve sanse 100% koje je imao sam je stvorio,e jb sto ne zna da da gol,jb,nije ni znao Demirovic pa evo poceo je da daje golove,i abd i Bazdar ce proradit
Cim ti poredis igranje u red bulu iz austrije i PSV iz HOLANDIJE sve je jasno.Roki50 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:44Ja sam Bosnjo sa dna kace,samo me nerviraju nerealni komentari bilo koga,ovi sto obozavaju Esmira,pisu takve gluposti o njemu da mi se prvo smije pa mi se gade,kao npr odlican je u defanzivi,a ja nisam vidio da je nekom oduzeo loptu,presjekao akciju,ocistio neku loptu u sesnajestercu,a ti isti pisu za Kerima los je u defanzivi a sve ovo sto nisam vidio kod Esmira sam vidio kod Kerima.Nije mi jasno zasto se napadaju ljudi koji su kriticno nastrojeni prema Esmiru,licno meni je najdrazi Kerim pa ne vrijedjam kada je neko kritican prema njemu isto drag mi je Bazdar a njega pljuju,vrijedjaju to je uzas,a decko je svaku utakmicu za repku odigrao dobro,sve sanse 100% koje je imao sam je stvorio,e jb sto ne zna da da gol,jb,nije ni znao Demirovic pa evo poceo je da daje golove,i abd i Bazdar ce proradit
Leverkuzen nije nista jaci od PSV, i koliko je minuta dobio Kerim kod njih, 3 treninga sa prvim timom, evo cak nece ni da iskoriste klauzulu od 6 m€ da ga vrate, sto li.
Jesil’ svjestan da je Kerim tri godine mlađi od Esmira i da ipak igra u jednoj od top 12 liga Evrope i u Evropskoj ligi? U tim godinama je Esmir još uvijek igrao u srednjoj školi.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:26Cim ti poredis igranje u red bulu iz austrije i PSV iz HOLANDIJE sve je jasno.Roki50 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:44Ja sam Bosnjo sa dna kace,samo me nerviraju nerealni komentari bilo koga,ovi sto obozavaju Esmira,pisu takve gluposti o njemu da mi se prvo smije pa mi se gade,kao npr odlican je u defanzivi,a ja nisam vidio da je nekom oduzeo loptu,presjekao akciju,ocistio neku loptu u sesnajestercu,a ti isti pisu za Kerima los je u defanzivi a sve ovo sto nisam vidio kod Esmira sam vidio kod Kerima.Nije mi jasno zasto se napadaju ljudi koji su kriticno nastrojeni prema Esmiru,licno meni je najdrazi Kerim pa ne vrijedjam kada je neko kritican prema njemu isto drag mi je Bazdar a njega pljuju,vrijedjaju to je uzas,a decko je svaku utakmicu za repku odigrao dobro,sve sanse 100% koje je imao sam je stvorio,e jb sto ne zna da da gol,jb,nije ni znao Demirovic pa evo poceo je da daje golove,i abd i Bazdar ce proradit
Leverkuzen nije nista jaci od PSV, i koliko je minuta dobio Kerim kod njih, 3 treninga sa prvim timom, evo cak nece ni da iskoriste klauzulu od 6 m€ da ga vrate, sto li.
ponovo lazes nije to lijepohansbosna je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:32Jesil’ svjestan da je Kerim tri godine mlađi od Esmira i da ipak igra u jednoj od top 12 liga Evrope i u Evropskoj ligi? U tim godinama je Esmir još uvijek igrao u srednjoj školi.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:26Cim ti poredis igranje u red bulu iz austrije i PSV iz HOLANDIJE sve je jasno.Roki50 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:44Ja sam Bosnjo sa dna kace,samo me nerviraju nerealni komentari bilo koga,ovi sto obozavaju Esmira,pisu takve gluposti o njemu da mi se prvo smije pa mi se gade,kao npr odlican je u defanzivi,a ja nisam vidio da je nekom oduzeo loptu,presjekao akciju,ocistio neku loptu u sesnajestercu,a ti isti pisu za Kerima los je u defanzivi a sve ovo sto nisam vidio kod Esmira sam vidio kod Kerima.Nije mi jasno zasto se napadaju ljudi koji su kriticno nastrojeni prema Esmiru,licno meni je najdrazi Kerim pa ne vrijedjam kada je neko kritican prema njemu isto drag mi je Bazdar a njega pljuju,vrijedjaju to je uzas,a decko je svaku utakmicu za repku odigrao dobro,sve sanse 100% koje je imao sam je stvorio,e jb sto ne zna da da gol,jb,nije ni znao Demirovic pa evo poceo je da daje golove,i abd i Bazdar ce proradit
Skupljaju pare za Nidala.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:26Cim ti poredis igranje u red bulu iz austrije i PSV iz HOLANDIJE sve je jasno.Roki50 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:44Ja sam Bosnjo sa dna kace,samo me nerviraju nerealni komentari bilo koga,ovi sto obozavaju Esmira,pisu takve gluposti o njemu da mi se prvo smije pa mi se gade,kao npr odlican je u defanzivi,a ja nisam vidio da je nekom oduzeo loptu,presjekao akciju,ocistio neku loptu u sesnajestercu,a ti isti pisu za Kerima los je u defanzivi a sve ovo sto nisam vidio kod Esmira sam vidio kod Kerima.Nije mi jasno zasto se napadaju ljudi koji su kriticno nastrojeni prema Esmiru,licno meni je najdrazi Kerim pa ne vrijedjam kada je neko kritican prema njemu isto drag mi je Bazdar a njega pljuju,vrijedjaju to je uzas,a decko je svaku utakmicu za repku odigrao dobro,sve sanse 100% koje je imao sam je stvorio,e jb sto ne zna da da gol,jb,nije ni znao Demirovic pa evo poceo je da daje golove,i abd i Bazdar ce proradit
Ne razumijem samo ko na ovoj temi upućuje nerealne komentare kada je riječ o Bajraktareviću?
Redovno se i kritikuje i pohvali. Niko od njega ne pravi Yamala na temi, svjesni smo svi njegovih mogućnosti i kvaliteta trenutno, kao i statusa u PSVu.
Druga je stvar što ti imaš neki imaginarni hejt prema momku pa ovdje sereš i jedva čekaš da šta zajebe da prosipaš neku pamet.
Redovno se i kritikuje i pohvali. Niko od njega ne pravi Yamala na temi, svjesni smo svi njegovih mogućnosti i kvaliteta trenutno, kao i statusa u PSVu.
Druga je stvar što ti imaš neki imaginarni hejt prema momku pa ovdje sereš i jedva čekaš da šta zajebe da prosipaš neku pamet.
Esmir jeste stari 2,5 godine, al moras znat da je Esmir igrao u ekipi slicnim kvalitetima kao sto je red Bull MLSnije slabija liga od austriske lige. New england nije slabi od red bulla ali da je Esmir pogrijesio kod odabira ekip najvjerovatnije jeste.hansbosna je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:32Jesil’ svjestan da je Kerim tri godine mlađi od Esmira i da ipak igra u jednoj od top 12 liga Evrope i u Evropskoj ligi? U tim godinama je Esmir još uvijek igrao u srednjoj školi.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:26Cim ti poredis igranje u red bulu iz austrije i PSV iz HOLANDIJE sve je jasno.Roki50 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:44Ja sam Bosnjo sa dna kace,samo me nerviraju nerealni komentari bilo koga,ovi sto obozavaju Esmira,pisu takve gluposti o njemu da mi se prvo smije pa mi se gade,kao npr odlican je u defanzivi,a ja nisam vidio da je nekom oduzeo loptu,presjekao akciju,ocistio neku loptu u sesnajestercu,a ti isti pisu za Kerima los je u defanzivi a sve ovo sto nisam vidio kod Esmira sam vidio kod Kerima.Nije mi jasno zasto se napadaju ljudi koji su kriticno nastrojeni prema Esmiru,licno meni je najdrazi Kerim pa ne vrijedjam kada je neko kritican prema njemu isto drag mi je Bazdar a njega pljuju,vrijedjaju to je uzas,a decko je svaku utakmicu za repku odigrao dobro,sve sanse 100% koje je imao sam je stvorio,e jb sto ne zna da da gol,jb,nije ni znao Demirovic pa evo poceo je da daje golove,i abd i Bazdar ce proradit
Biti ovako dominantan u holandskoj ligi kao sto je PSV POKAZUJE KOLIKO JE TA EKIPA JAKA.
Takodje Kerim je dobio poziv u A tim sa 17 godina poceo da igra sa 18 (poprilicno dobru mintazu) igrao za B repku rodjen u evropi prosao evropski omladinsku skolu igra u ligi gdje se govori njemacki jezik majka zivi sanjim otac skoro svake sedmice sanjim. Vrlo vazno za mladog igraca.
Takodje prosao kelnovu i leverkuzenovu skolu fudbala dok je Bajraktarevic imao mnogo tezi put u tom svemu.
I na kraju krajeva Kerim da je u PSV DANASNJEM sigurno nebi ima nista vecu minutazu od esmira, a Esmir da je sa 19 godina dosao u red bull umjesto psv bio bi standardan igrac.
Esmir je brzi tehnicki bolji fizicki jaci igrac, takodje stil igre repke vise odgovara Kerimu nego Esmiru, a esmir mnogo vise pretrci vise duela i ofanzivno i defanzivno ima od kerima.
U ozbiljnim ligama Kerimovi driblinzi ce tesko prolazit jer idu iz sporejeg ritma takodje u defanzivi nema brzinu da se vrati da pomogne pri kontrama polukontrama.Dok Esmir ima brzinu kondiciju i moc ponavljanja tokom citave utakmice, tacno je da nije agresivan dovoljno u defanzivnim zadacama al to je vrlo lahko popravit naucit. Dok brzina i moc ponavljanja koja treba kerimu je nesto sto se tesko moze ispravit popravit posebno brzina.
Naravno volim oboicu ko brata svog zelim im prije svega zdravlje srecu da oboica doguraju do real madrida.
Ima dosta istine sto si ti napisao,samo se ne mogu sloziti da je MlS kao smijesna liga,pa pogledaj Pulisica iz MlS dosao i odmah razvaljivao u Evropi i da ne nabrajam jos Amerikanaca,drugo i ta Holandska liga osim PSV i Fejnorda sve ostale ekipe nista bolje od Svicarske lige,Ajax je u rangu Salcburga trenutno,to sto je nekad bio ,bio je,jer i drugi sada imaju skaute po Africi i dovede te talente,i jos cu reci za 2god vidjecete gdje ce Kerim igrat,sigurno u jacem klubu od PSV,i sto ti kazes Pitar volim ja obojicu,samo me nerviraju nerealni komentari i preseravanje o igri Esmira i kada se ne sastavi sa loptom a Kerim zabije 2 gola ti isti pisu kako je bio los to ono samo da neki kao ja ne kaze Kerim je Mesi za Esmira sto sam i napisao izrevoltiran na te podcjenjivacke komentare u vezi Kerima a Esmira dizu kao da je MesiPitar6785 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 14:26Esmir jeste stari 2,5 godine, al moras znat da je Esmir igrao u ekipi slicnim kvalitetima kao sto je red Bull MLSnije slabija liga od austriske lige. New england nije slabi od red bulla ali da je Esmir pogrijesio kod odabira ekip najvjerovatnije jeste.
Biti ovako dominantan u holandskoj ligi kao sto je PSV POKAZUJE KOLIKO JE TA EKIPA JAKA.
Takodje Kerim je dobio poziv u A tim sa 17 godina poceo da igra sa 18 (poprilicno dobru mintazu) igrao za B repku rodjen u evropi prosao evropski omladinsku skolu igra u ligi gdje se govori njemacki jezik majka zivi sanjim otac skoro svake sedmice sanjim. Vrlo vazno za mladog igraca.
Takodje prosao kelnovu i leverkuzenovu skolu fudbala dok je Bajraktarevic imao mnogo tezi put u tom svemu.
I na kraju krajeva Kerim da je u PSV DANASNJEM sigurno nebi ima nista vecu minutazu od esmira, a Esmir da je sa 19 godina dosao u red bull umjesto psv bio bi standardan igrac.
Esmir je brzi tehnicki bolji fizicki jaci igrac, takodje stil igre repke vise odgovara Kerimu nego Esmiru, a esmir mnogo vise pretrci vise duela i ofanzivno i defanzivno ima od kerima.
U ozbiljnim ligama Kerimovi driblinzi ce tesko prolazit jer idu iz sporejeg ritma takodje u defanzivi nema brzinu da se vrati da pomogne pri kontrama polukontrama.Dok Esmir ima brzinu kondiciju i moc ponavljanja tokom citave utakmice, tacno je da nije agresivan dovoljno u defanzivnim zadacama al to je vrlo lahko popravit naucit. Dok brzina i moc ponavljanja koja treba kerimu je nesto sto se tesko moze ispravit popravit posebno brzina.
Naravno volim oboicu ko brata svog zelim im prije svega zdravlje srecu da oboica doguraju do real madrida.
Pulisic nikada nije igrao u MLS‑u, sa 16 godina je iz srednjoškolskog fudbala u SAD prešao u Akademiju Dortmunda.
Ljudi haluciniraju
Sreća njihova pa su se obezbijedili bodovno, igraju ko qurac.
Esmira još ne ubacuje.
Esmira još ne ubacuje.
i ovaj Bosz je pogubio konce, skoluje ga NEC drugu tekmu.
Daj Esmira vise
Daj Esmira vise
Druze,gubis 3:1,70. minuta i ne ubacuje ovog naseg.Ocigledno je totalno povjerenje trenera izgubio..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ono malo što je igrao je zbog povrede Mana, treba ići iz ovog kluba. Treba mu kontinuitet igara a ne da čeka hoće li dobiti 5-10 min ako se smiluje trener.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Evo ga.
Ja mislim da ce nakon ovog kola Man na klupu. Ovo mu je druga za redom losa tekma.
Nevidljiv u tih 20 minuta
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Confiance, General505, MiranGlasnic, napapijri1987, Proximic i 41 gost.
.jpg)