Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Alba održava i jedan i drugi. Gledaš one radnike što održavaju teren pred utakmicu i na poluvremenu mrsko im živiti, a ne raditi (popraviti busenje).DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:01Teren u Zenci polako se bliži da postane kao onaj na Grbavici.
Eto to jednog od razloga slabog stanja.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Manijaci su im odgovorili parolom na kojoj je pisalo "Slatko, kafa, pelene sa rafa".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
successminator
- Kontakt:
Jadni vico u koga se on zaljubio 
Svi su oni takvi jedno 98%, ovaj zigazaga je normalan. To je sve kao zidovi rijetko ces ubosti sa nekom personom.successminator je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:00Nije ono dijete krivo što je Avanti fašistoidni debil.Pablo11 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:47Sa stokom samo isto. Nabijem ih sve redom.successminator je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:30
Ako je Avanti debil na kvadrat nemoj i ti biti, budi bolji od njega.
Fk Željezničar.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sloga je ispala ovim remijem , adio mesari chetnichki
Idu Prijedoru sljedecu, pa idu Velezu
Idu Prijedoru sljedecu, pa idu Velezu
-
successminator
- Kontakt:
U svakom kukolju ima žita i u svakom žitu kukolja.Pablo11 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:07Svi su oni takvi jedno 98%, ovaj zigazaga je normalan. To je sve kao zidovi rijetko ces ubosti sa nekom personom.successminator je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:00Nije ono dijete krivo što je Avanti fašistoidni debil.
Ne možeš kriviti cijeli narod ili veliku većinu (kako ti kažeš, 98%) jer se onda ne razlikuješ puno od debila koji je postavio sliku, a pogotovo ne možeš ono dijete uplitati.
Sledeću Sloga čeka Posušje,pa ide Rudaru...GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:08Sloga je ispala ovim remijem , adio mesari chetnichki
Idu Prijedoru sljedecu, pa idu Velezu![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tobe je hajvan neviđeni ali ako nisi 100% ili 1000% siguran da je on onu gadost postavio onda ne možeš svaliti na njega. Ja sam samo napisao da na forumu ima većih degenerika od njega što je onaj nesretnik 11 potvrdio
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
On ceka da neko link tekme postavi pa ce intervenisat. Vicin ker.
A ovo svetosavsko pseto po stoti put pokazuje svoje pravo lice, a vi sa njim normalno. Ko nas bre zavadi?
Tobe bi prije umro nego se krijo iza nekoga.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:19Tobe je hajvan neviđeni ali ako nisi 100% ili 1000% siguran da je on onu gadost postavio onda ne možeš svaliti na njega. Ja sam samo napisao da na forumu ima većih degenerika od njega što je onaj nesretnik 11 potvrdio
Siguran sam da su to uradili grbaviĆACI.
Uce od brace im serba. Urade nesto pa kmeče i mole junaci za pomoc.
Brundoo je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:27Tobe bi prije umro nego se krijo iza nekoga.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:19Tobe je hajvan neviđeni ali ako nisi 100% ili 1000% siguran da je on onu gadost postavio onda ne možeš svaliti na njega. Ja sam samo napisao da na forumu ima većih degenerika od njega što je onaj nesretnik 11 potvrdio
Da ti ovako nešto otvoreno kažem. Ne jedi g.ovna.
Tobe = Ramo Isak sa Temua.
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Dobra tekma, Borac dosta bolji, Zeljo dosta borbeniji. Gol golmanov. Teren uzas, sto neko napisa i teren i ekipa za druge lige. Fin dan, fina posjeta, 6 buseva stiglo, opet mi nije jasno zasto desna strana kopa manijaka ne navija? Aj Borac
Sto si nervozna šalterušo.Samba71 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:30Brundoo je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:27Tobe bi prije umro nego se krijo iza nekoga.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:19Tobe je hajvan neviđeni ali ako nisi 100% ili 1000% siguran da je on onu gadost postavio onda ne možeš svaliti na njega. Ja sam samo napisao da na forumu ima većih degenerika od njega što je onaj nesretnik 11 potvrdio
Da ti ovako nešto otvoreno kažem. Ne jedi g.ovna.
Tobe = Ramo Isak sa Temua.![]()
Hajde sad opet po novi nik moli admina da me banuje sto ti otkrivam identitet
- svrakino1921
- Kontakt:
Info
FK ŽELJEZNIČAR vs FK BORAC
WWIN liga BiH 25/26 • Kolo 25 • 14.03.2026 15:00 • Stadion Grbavica • Gledalaca: 6300
FK ŽELJEZNIČAR vs FK BORAC
WWIN liga BiH 25/26 • Kolo 25 • 14.03.2026 15:00 • Stadion Grbavica • Gledalaca: 6300
-
worchester
- Kontakt:
Nema potrebe za ovim vidom provokacija po pitanju slika i slicnih stvari sa sve tri strane.
Borac je pobijedio i vise nego cisto i zasluzeno i na jednom od najneugodnijih gostovanja za nas,uzeti 3 boda je veliki korak ka tituli.
Ako bih trebao birati izmedju sloge i rudara ko ce ostati,onda bi izabrao rudar posto sloga i ako ispadne,sljedece godine se vraca sigurno jer imaju dobru upravu i grad stoji iza njih. Slogu ce kostati sto su Vuketa otjerali a postavili Maksimovica ali to je opet njihov problem.
Borac je pobijedio i vise nego cisto i zasluzeno i na jednom od najneugodnijih gostovanja za nas,uzeti 3 boda je veliki korak ka tituli.
Ako bih trebao birati izmedju sloge i rudara ko ce ostati,onda bi izabrao rudar posto sloga i ako ispadne,sljedece godine se vraca sigurno jer imaju dobru upravu i grad stoji iza njih. Slogu ce kostati sto su Vuketa otjerali a postavili Maksimovica ali to je opet njihov problem.
To su im braca zemunci. Dosli su zbog ljubavi sa manjejacima ali nisu navijali iz postovanja prema lesinarima.ultrazonfa je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:32Dobra tekma, Borac dosta bolji, Zeljo dosta borbeniji. Gol golmanov. Teren uzas, sto neko napisa i teren i ekipa za druge lige. Fin dan, fina posjeta, 6 buseva stiglo, opet mi nije jasno zasto desna strana kopa manijaka ne navija? Aj Borac
Bili su u teskoj situaciji, kao vico.
Hahahahaha...
Aaaaaaaaaj Raaaaaaaamooooooo.....
Znam kako dišeš međede...
Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 14 mar 2026, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Balorda, belosevic23, Hajdeee, laszlo, successminator i 35 gostiju.