Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Pa majke mi mi ne bi ni najmanje zao bilo da budemo evropski Chapecoense,cak sam blizu da uoci iftara Boga zamolim za to
Ugasili se dabogda kerovi preplaceni
Ugasili se dabogda kerovi preplaceni
Danas ništa nije išlo kako treba. Newcastle je iskoristio očekivanu grešku naših štopera i na kraju osvojio tri boda.
Još je ostalo osam ligaških utakmica do kraja prvenstva, tačno da vidimo na kojoj ćemo poziciji završiti. S obzirom na stanje ekipe ne bi me iznenadilo da završimo ispod šeste pozicije.
Još je ostalo osam ligaških utakmica do kraja prvenstva, tačno da vidimo na kojoj ćemo poziciji završiti. S obzirom na stanje ekipe ne bi me iznenadilo da završimo ispod šeste pozicije.
- superFrankie
- Kontakt:
Kao sto rekoh na poluvremenu. Iako smo kao bili bolji, jos da se 3 dana igralo ne bi gola dali. Steta, tacno se bojim utakmice u utorak. Smijesno kakvu sezonu imamo nakon kraja prosle, katastrofa
Ništa ovo...izgubili,hajd izgubi se..nego mi za 100 minuta aktivne igre ,uz posjed od sigurno 70-80 % nismo napravili niti jednu izrazitu šansu..bukvalno nula..najbolja šansa šut Džejmsa sa 26 metara..samo drqali loptu okolo do besvjesti.Pa mi nemamo igrača koji može driblingom se osloboditi čuvara,ući u kazneni,iznuditi faul,penal..nema..nekada je to bio Eden Hazard..nego je li ko vidio Laviu kako je ušao..mislim svi su bili loši..ali on...ništa...
- Pensioner26
- Kontakt:
Ova sezona kada bi se morala u neku sliku pretvoriti, bila bi to definitivno slika Liama Delapa.
Guiu mu ne igra,bolji je od delapa,sar je solidno odigrao protiv arsenala i klupirao ga, santos isto na klupi,oni mogu nesto da ponude,lavia nije igrao 3 godine i on ga ubacuje.@aquarius moze estevao.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakvi mi…
- Pensioner26
- Kontakt:
Sreca odoh na teraviju pa ne gledah drugo
Ma strasno.Kad sam gledao onaj run in ,ocekivao sam bar da dobijemo ovu utakmicu
Rosenior je sad definitivno u belaju.LP je zavrsena stvar,msm da se necemo plasirat.
Za njeg mislim isto kao i sa Marescu Ne vrijedi mijenjat ako neces dovest top menadzera,skontat ce to ovi jednom.
Za njeg mislim isto kao i sa Marescu Ne vrijedi mijenjat ako neces dovest top menadzera,skontat ce to ovi jednom.
Po naredbi roseniora igraci se okupe oko centra,pre utakmice i na pocetku drugog poluvremena,sada su opkolili sudijuPensioner26 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:59
Šta je ovo bilo? Nisam gledao sreća utakmicu![]()
Najbolja odluka ne gledati, definitivno.
Ma možemo mi dovesti top topova menadžera..Fofana,Badi,Delap,Tosin,oba golmana,Čaloba, i svi ostali će uvijek biti isti .nemamo prvo ujednačenoga a niti vrhunskog materijala za dobar konačni proizvod...
- Pensioner26
- Kontakt:
Znaš šta je najžalosnije, što imam osjećaj da se neće ni pola tih škartova riješiti sad na ljeto. Retardirana uprava nema jednostavno cilja, znanja ni interesa za to.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako ce se rijesiti svima pala cijena.
Ko ce Delapa kupiti nakon ove sezone za iste pare.
Cak i timovi sa sredine tabele ga ne bi doveli.
Ko ce dovesti ovaj skart iz odbrane...
Jos na to sve smo imali ogroman gubitak ne mogu vise ni dovoditi kako hoce.
Ne znam sta se ceka sa protestima u Londonu.
Ljudi kroz zid prolaze za svoj projekat koji ocito ne funkcionise jer si pogodio sa svakim 4tim igracem...
Kad se pogleda kompletan tim to je tuga koliko malo kvalitete ima na nekim pozicijama.
Ljudi kroz zid prolaze za svoj projekat koji ocito ne funkcionise jer si pogodio sa svakim 4tim igracem...
Kad se pogleda kompletan tim to je tuga koliko malo kvalitete ima na nekim pozicijama.
Bravo..to je to,fali čisto igračke kvalitete...možeš imati ideju,promijeniti formaciju,okomito,pa po bokovima,na kontre,ali to se ne može izvesti na terenu.Danas jedan pas izbaci čitav tim kada su dali gol...Drogba ono što Delap prebaci ..pogodi 9 od 10 puta i dovoljno,dok će Delap promašiti sve deset...Ameri ne znaju..dovodili su stihijski..po ko bi doveo Badija,Tosina...wadethegreat je napisao/la: ↑14 mar 2026, 22:38Kako ce se rijesiti svima pala cijena.
Mora padati u vodu kada su nam Chalobah i upitni Fofana glavne uzdanice na štoperskim pozicijama. Chalobah koji je bio četvrta ili peta opcija kod Tuchela nakon osvajanja Lige prvaka,, a danas nam je to glavni štoper...
Sve su to posljedice loše transfer politike od strane sportskih direktora. Ova slika najbolje opisuje nas i našu odbranu, bolje se brani prostor u niželigaškim takmičenjima.
Sve su to posljedice loše transfer politike od strane sportskih direktora. Ova slika najbolje opisuje nas i našu odbranu, bolje se brani prostor u niželigaškim takmičenjima.
Nije sve ni do igraca,taj caloba je igrao vrlo dobro u palasu,i fofana je bio dobar u lesteru,sada kod nas nisu ni za k,ima dosta toga i do trenera,jednostavno mislim da igracima trebaju jasne instrukcije sta da rade,a da ih onaj retard jos vise zbunjuje kad vidim kako se dobacuju sa onim ljubavnim porukama na terenu nij mi dobro.
Ma nije problem sto je Tosin doveden, problem je sto nije prodan. Vidis da ima dobru prvu sezonu, vidis da je igrac samo za konferencijske lige i ti ga poslije te sezone zadrzis. Problem je sto nakon Marescinog uspjeha zvanog plasman u LŠ mi ne da nismo pojacali ekipu vec smo bar dvije tri klase slabiji.aqarius je napisao/la: ↑14 mar 2026, 23:18Bravo..to je to,fali čisto igračke kvalitete...možeš imati ideju,promijeniti formaciju,okomito,pa po bokovima,na kontre,ali to se ne može izvesti na terenu.Danas jedan pas izbaci čitav tim kada su dali gol...Drogba ono što Delap prebaci ..pogodi 9 od 10 puta i dovoljno,dok će Delap promašiti sve deset...Ameri ne znaju..dovodili su stihijski..po ko bi doveo Badija,Tosina...wadethegreat je napisao/la: ↑14 mar 2026, 22:38Kako ce se rijesiti svima pala cijena.
Ne mozes dovoditi igrace za konferencijsku ligu i ocekivati da ce ti trener rotirati kao tada, sramota sta su napravili od kluba, hvala Bogu pa nisam gledao danas tekmu, treba sljedecih godina cuvati zivce, dok ne dodje ta njihova buducnost o kojoj konstantno pricaju.
Koje godine dolazi ta buducnost? Pa ne vjerujem prije 2030. Kada vidim sta izjavljuju nmgu da vjerujem kao nece se upumpati novac kao sa Abramovicem, halo majmuni vec ste debelo presli prag Abramovicevog troska, a napravili ekipu za konferencijsku ligu.
Ono sto je najgore jeste to da ukoliko se ne plasiramo u LS ocekujem odlazak Enza i jos nekih vrijednih igraca za ovaj tim.
- Pensioner26
- Kontakt:
Igrači koji bi se trebali izmarškati:
Badiashile
Tosin
Jorgensen
Gittens (Sancho je za njeg Hazard)
Delap (najveće drvo koje je zaigralo u napadu)
Guiu
Mudryk
Lavia(prva iduća povreda)
Achempong(posudba)
Ostaviti ali da griju klupu:
Sanchez
Garnacho, Neto, Hato i Andrey Santos (još jednu sezonu pružiti priliku)
Gusto (što manje na terenu to bolje)
Essugo (nedefinisan, nije imao priliku ništa ni pokazati)
Chalobah (back up opcija)
Fofana (back up, sličan zakon kao za Laviu, prvo duže odsustvo za staklenku, otpusno pismo)
Jedini stvarni kvalitet tima
James
Cucurella
Caicedo
Enzo
Palmer
Joao Pedro
Estevao (obećavajuć talenat)
Colwill (ostaje nada da bude isti kao prije povrede)
Znači treba nam sigurno vrhunski golman, 2 odlična štopera, lijevo krilo i klasični špic-golgeter što je ravno fantaziji. S tim da ne napusti niko ekipu od ovih tkzv.zvijezda sa stvarnim kvalitetom.
Badiashile
Tosin
Jorgensen
Gittens (Sancho je za njeg Hazard)
Delap (najveće drvo koje je zaigralo u napadu)
Guiu
Mudryk
Lavia(prva iduća povreda)
Achempong(posudba)
Ostaviti ali da griju klupu:
Sanchez
Garnacho, Neto, Hato i Andrey Santos (još jednu sezonu pružiti priliku)
Gusto (što manje na terenu to bolje)
Essugo (nedefinisan, nije imao priliku ništa ni pokazati)
Chalobah (back up opcija)
Fofana (back up, sličan zakon kao za Laviu, prvo duže odsustvo za staklenku, otpusno pismo)
Jedini stvarni kvalitet tima
James
Cucurella
Caicedo
Enzo
Palmer
Joao Pedro
Estevao (obećavajuć talenat)
Colwill (ostaje nada da bude isti kao prije povrede)
Znači treba nam sigurno vrhunski golman, 2 odlična štopera, lijevo krilo i klasični špic-golgeter što je ravno fantaziji. S tim da ne napusti niko ekipu od ovih tkzv.zvijezda sa stvarnim kvalitetom.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
apsolutno nije sve do igrača. vec su jedini i iskljucivi krivci - sportski direktori. svi stoperi koji su dovedeni skoro imaju iste slabosti. manjak brzine, agilnosti i nesposobnost branjenja veceg dijela terena. a to je suprotno od onog sto treba ekipi koja igra ovaj stil fudbala. ed woodward je drzao do sada titulu najnesposobnijeg SD, ali ova trenutna garnitura ima priliku vec ovog ljeta preuzeti titulu. na to jos kad se doda komplikovana vlasnicka struktura. tanka je linija izmedju svjetskog klupskog prvaka i administracijeZOGLI je napisao/la: ↑15 mar 2026, 00:12Nije sve ni do igraca,taj caloba je igrao vrlo dobro u palasu,i fofana je bio dobar u lesteru,sada kod nas nisu ni za k,ima dosta toga i do trenera,jednostavno mislim da igracima trebaju jasne instrukcije sta da rade,a da ih onaj retard jos vise zbunjuje kad vidim kako se dobacuju sa onim ljubavnim porukama na terenu nij mi dobro.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
mislim da je vecina zaboravila da je emegha iz strasbourga doveden. zanimljiv profil napadaca. nema puno hajpa oko njega sto je dobar znak. takvi su igraci vecinom i napravili kvalitetne karijere u klubuPensioner26 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 00:22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.