Premijer liga BiH - aktuelno

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 mar 2026, 21:36

rishovski je napisao/la:
14 mar 2026, 21:30
tutankamon1905 je napisao/la:
14 mar 2026, 21:02
Polago sam velike nade u Zelju protiv Borca, ali nista..ostaje im sad 9 rekreativnih utakmica, ne bih ulazio u razloge zasto su rekreativne jer sve znamo, dvije malo teze Zrinjski i
Sarajevo i to je to. Naveo bih i velez, al ipak je gostujuca, tu se nece moc nista.
Zrinjski ne moze proc neokrznut do kraja, moglo bi ih vec ovo kolo Posusje ohladit.. ovi su svoje odradili kad je trebalo. Sad lagano do kraja :bih:
I onda ce doci neko i napisat da nemaju 36 bodova unaprijed upisanih ako bude potrebno...Odigrat ce jednu i pobijedit 2:1 sa nekim iz RS i pisat ce kako su se namucili.. A kad se obezbjedi titula,izgubit ce jednu minimalno i to je to..pošteno :mrgreen: Vidis kaze kako Borac moze i da izgubi :mrgreen:
Jesi im racuno Siroki. To im je veca sigurica nego bilo koji klub iz rs. Tu se i gol razlika nabije :mrgreen:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 14 mar 2026, 21:38

Momak je samo postavio ono što misli. Za glupe naivne bošnjake puno bolja varijanta od komšije za kojeg misliš da je dobar pa te odvede zavezanog u konc logor

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 14 mar 2026, 21:41

Threeplanetrees je napisao/la:
14 mar 2026, 21:38
Momak je samo postavio ono što misli. Za glupe naivne bošnjake puno bolja varijanta od komšije za kojeg misliš da je dobar pa te odvede zavezanog u konc logor
Ko god jednom od njih vjeruje i misli da je dobar, treba na vrijeme potražiti stručnu pomoć. Od njih 20 000 upitno je hoćeš li jednog normalnog pronaći. Živjeti s njima moramo, al takvi su da im nikad ne smiješ početi vjerovati i smatrati ih dobrim/normalnim.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 mar 2026, 21:45

Copy/paste svaki vikend. :mrgreen:
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 mar 2026, 21:48

Zaboljela papka parola Manijaka o pič.kici pampers generalu. :lol:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 mar 2026, 21:49

arelinho je napisao/la:
14 mar 2026, 17:54
NazorUso je napisao/la:
14 mar 2026, 17:53
arelinho je napisao/la:
14 mar 2026, 17:49
Ja ne krivim autističnog nodija, krivim ove koji u bilo kakvoj situaciji njemu repliciraju.
To vam hvala za sve sto je Raiola ucinio za vas i vas klub ?
Druže taj bolesnik je kod mene odavno u gnjavatorima, ali vi ga citirate pa vidim te postove...
Ja ti se ispricavam jer si realam forumas.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 mar 2026, 21:49

AvantiBL je napisao/la:
14 mar 2026, 19:12
Buenas noćes

slika
vala si ozbiljna papčina

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 14 mar 2026, 21:50

rimljanin90 je napisao/la:
14 mar 2026, 21:33
AvantiBL je napisao/la:
14 mar 2026, 19:12
Buenas noćes

slika
Nepotrebno
Itekako je potrebno, samo je pokazao svoje pravo lice i šta zapravo misli. :thumbup:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 14 mar 2026, 21:51

GrbavicaHrammm je napisao/la:
14 mar 2026, 17:14
BegovicRamiz je napisao/la:
14 mar 2026, 17:11
Jel i dalje slave udbasi zajedno za chetama?

Nista cudno , znamo ko im je psoholog bio
sto lazes narod da ides na utakmicu
Ocito te je masper sos udario u glavu, trebam li postavljati slike opet ? Valjda necu fulit , da ne stavim slucajno maminu ti mindzu

90% njih komentarise za vrijeme utakmice kad fks igra :rol: Kosovo im blize od Koseva

Erosviveros i Begic su izuzeci, oni idu na Kosevo i kad ne igra fks, na preglede glave
nemoj lagati ljude

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 mar 2026, 21:52

Zigazaga je napisao/la:
14 mar 2026, 21:14
nokee je napisao/la:
14 mar 2026, 21:11
Zigazaga je napisao/la:
14 mar 2026, 20:51

Ako niko nebude ušao iz RS,ostaće Rudar. Ako budu dva ispadala,teško će se iščupati Rudar i Posušje.
Pa krenulo se već sa spasavanjem Rudara, vidjeli da Slogu ne mogu iscupati. Ne skiraj se idu penali, crveni i u narednim kolima..
Ma nesikiram se ja druže. Ako pošteno nemožemo ostati,onda nek i ispanemo.
A što se tiče crvenih i penala,niko ove sezone nije oštećen više od Rudara. Protiv Sarajeva se može reći da smo prvi put pogurani.
Ne mislim ni ja da jeste osim te utakmice. Ali onako cisto moje misljenje za rasplet situacije na dnu tabele. Sve mi se cini da ce Vico Rudar pokušati izvući.
A mozda je ono na Koševu bilo čisto prosipanje sile nsbih, cisto jer im se moze. Moze biti da i nema veze a Rudarom.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 14 mar 2026, 21:53

Cemu se vi cudite.. kao da iver igdje pada daleko od klade.
Meni je zanimljivo da, iako mrze sve bosansko (a da ne spominjem i bosnjacko), ipak nadju vremena da pisu po forumu koji ima bosanski prefix. Obicno idu na srpske forume, ali ovaj im nesto drag. I onda od 10 upisa, 4 je normalno, tri su prikrivene provokacije, a tri ispadne bas direktno, kao kod ovog “međeda”

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 mar 2026, 21:56

14 mar 2026, 21:17
Baliya ne konta da bi opet sutra zaklan bio da se oni pitaju.. Njih treba samo udarati i pljuvati, pogotovo ove sto dolaze iz rs-a u Sarajevo da rade ..

Mrsh u pm
Rece mazlum koji svaki dan napise post o psihologu.
Mamu ti dvolicnu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 14 mar 2026, 21:57

Mali offtopic (možda čak dovoljno i admine da aktivira).
Vidim generalno mnogo frustracije botovima i lažnim/duplim profilima ovdje u zadnje vrijeme.

Ako neko ima domenu za koju bi ustupio forum.domena.com/ba/štagod, rado ću napraviti normalan (i strukturno/vizualno isti kroz isti ovaj phpBB lib koji i ss koristi) forum koji možemo moderirati pošto admini ovdje očito ne žele raditi svoj dio posla.

Meni se ne isplati praviti full sportski portal jer nemam ni vremena ni znanja da ga filujem sadržajem niti da se bavim editorijalom (osim kada bih krao i pravio žutu štampu s AI prevodima ko ovi što rade posljednjih godina), a pogotovo mi se ne isplati trpati svoj novac sportskim novinarima/analitičarima/skautima samo radi normalnog foruma, ali nije mi žao utrošiti malo vremena da se stvari postave na svoje mjesto kada je u pitanju sigurna i uljudna sredina za diskusije i praćenje novosti. Mada smatram da smo itekako zreli za skroz drugačiji koncept sportskog novinarstva od onog koji se tu nudi.

Kad bih pravio full-on portal to bi bilo isključivo fokusirano na BiH sport(aše), praćenje igrača, klubova, repki, olimpijskih kvalifikacionih i takmičarskih ciklusa i sl., bez ikakve poveznice sa kockarnicama i plaćenim menadžerskim člancima ili žutom štampom, međutim, stvarno nemam ni znanja ni vremena da se bavim editorijalom sadržaja tu.

Pošto ovo nije mjesto ovoj temi, ako me ne banuju za sam prijedlog, privatne poruke su otvorene za sugestije.
Pošteno, pa kako bude.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 mar 2026, 21:58

14 mar 2026, 21:36
rishovski je napisao/la:
14 mar 2026, 21:02
Polago sam velike nade u Zelju protiv Borca, ali nista..ostaje im sad 9 rekreativnih utakmica, ne bih ulazio u razloge zasto su rekreativne jer sve znamo, dvije malo teze Zrinjski i
Sarajevo i to je to. Naveo bih i velez, al ipak je gostujuca, tu se nece moc nista.
Zrinjski ne moze proc neokrznut do kraja, moglo bi ih vec ovo kolo Posusje ohladit.. ovi su svoje odradili kad je trebalo. Sad lagano do kraja :bih:
I onda ce doci neko i napisat da nemaju 36 bodova unaprijed upisanih ako bude potrebno...Odigrat ce jednu i pobijedit 2:1 sa nekim iz RS i pisat ce kako su se namucili.. A kad se obezbjedi titula,izgubit ce jednu minimalno i to je to..pošteno :mrgreen: Vidis kaze kako Borac moze i da izgubi :mrgreen:
Jesi im racuno Siroki. To im je veca sigurica nego bilo koji klub iz rs. Tu se i gol razlika nabije :mrgreen:
Mislim da Siroki dobije i nesto keša.. :D Al da su napravili sistem,to stoji..treba im cestitat... Ako sad izgube 2 kluba,vidjet cemo ko ce se jos prodati od bosnjacko-hrvatske strane u narednoj sezoni. :mrgreen:
:mrgreen:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 14 mar 2026, 22:01

PointBlank je napisao/la:
14 mar 2026, 21:53
Cemu se vi cudite.. kao da iver igdje pada daleko od klade.
Meni je zanimljivo da, iako mrze sve bosansko (a da ne spominjem i bosnjacko), ipak nadju vremena da pisu po forumu koji ima bosanski prefix. Obicno idu na srpske forume, ali ovaj im nesto drag. I onda od 10 upisa, 4 je normalno, tri su prikrivene provokacije, a tri ispadne bas direktno, kao kod ovog “međeda”
Oni su bosanci.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 14 mar 2026, 22:03

rishovski je napisao/la:
14 mar 2026, 21:58
14 mar 2026, 21:36
rishovski je napisao/la:

Mislim da Siroki dobije i nesto keša.. :D Al da su napravili sistem,to stoji..treba im cestitat... Ako sad izgube 2 kluba,vidjet cemo ko ce se jos prodati od bosnjacko-hrvatske strane u narednoj sezoni. :mrgreen:
:mrgreen:
Znam da Borac ima nenormalan niz sa Širokim i Posušjem, ali jesu li stvarno u pitanju neki dogovori ili im se “potrefilo”? Znao je Široki pobijediti Borca na Pecari. Vjerovatno ste vas dvojica bolje upućeni u to.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 14 mar 2026, 22:04

Ja vam kazem, treba nam samo popravni da ocistimo drzavu. Spasili ih ameri kad je armija bila pred banja lukom, dajte nam godinu sad zavrsit cemo ih. Svi su isti, bez iznimke.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 mar 2026, 22:08

Al’ ga iscitirašte, ponovi se slika 20 puta :rol:

Stvarno nemate mozga :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 mar 2026, 22:09

NazorUso je napisao/la:
14 mar 2026, 21:56
Baliya ne konta da bi opet sutra zaklan bio da se oni pitaju.. Njih treba samo udarati i pljuvati, pogotovo ove sto dolaze iz rs-a u Sarajevo da rade ..

Mrsh u pm
Mamu ti dvolicnu !!!
radovan i sperma mu ne izlaze iz usta, rezultat zlostavljanja kroz osnovnu školu, a evo prenosi mu se i kroz srednju. Klinike za mentalne bolesti bi se trebale pozabaviti ovim slučajem. Ja sam više puta nudio finansijsku pomoć ali izgleda da nije iz BIH.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 14 mar 2026, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 mar 2026, 22:09

NazorUso je napisao/la:
14 mar 2026, 21:56

Mrsh u pm
Mamu ti dvolicnu !!!
Ne treba psihijatrijski slučaj tretirati tako, dići će ruku na sebe.

Avanti ispao veći papak od suvorova. Admin na godišnjem odmoru.
Nikad poraz, samo lekcija.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, bordobijeli, Hajdeee, MostarReds22, Noke995, successminator i 35 gostiju.