AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Da ne bi Svilara bilo bi 4-1. Ne znam, Gasp ako ne vidi da mu ne smiju igrati Celik, Cristante, Pellegrini na krilu onda ne znam. Celika i Cristantea izbacuje tek kad sjebu gol a to je kasno. Kone i Soule nadam se vracaju se uskoro, bas je kratka klupa.
Stadion konacno odobren?
Stadion konacno odobren?
embrace the chaos
Aha, 60000 kapacitet.Denno je napisao/la: ↑13 mar 2026, 15:11Da ne bi Svilara bilo bi 4-1. Ne znam, Gasp ako ne vidi da mu ne smiju igrati Celik, Cristante, Pellegrini na krilu onda ne znam. Celika i Cristantea izbacuje tek kad sjebu gol a to je kasno. Kone i Soule nadam se vracaju se uskoro, bas je kratka klupa.
Stadion konacno odobren?

Iskreno, bio sam nekoliko puta na Olimpiku, i naravno svi smo navikli na njega, ali mislim da je ovo veliki korak naprijed za nas. Daje Roma
Sve kužim ali konstantno forsiranje 2 igraca kojima se ne bude vjv produzio ugovor na ljeto baš i ne...Denno je napisao/la: ↑13 mar 2026, 15:11Da ne bi Svilara bilo bi 4-1. Ne znam, Gasp ako ne vidi da mu ne smiju igrati Celik, Cristante, Pellegrini na krilu onda ne znam. Celika i Cristantea izbacuje tek kad sjebu gol a to je kasno. Kone i Soule nadam se vracaju se uskoro, bas je kratka klupa.
Stadion konacno odobren?
Jos ovog Cristantea kad moram gledat 7 sezonu zaredom fkt mi je slabo...
Na ljeto nam bude trebalo 2 veznjaka jel ovaj marokanac i nije neko pojacanje...
Također sam bio par puta na olimpicu ali treba novi stadion i to su dobre vjesti...
A šta se tice europa legaue trebali bi riješit u uzvratu Bolognu pa na Villu...
Za vikend nam pobjegnu sigurno Como i Juve ako se ne dogodi čudo pa dobijemo Como al čist sumljam..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ono povrsno sto sam uspio procitati bit ce tu i dosta popratnih objekata, cak i nekakav park ce biti u vlasnistvu kluba, popravit ce svakako financije, samo da ne budu sad cijene ulaznica Bas paprene.
Izgubili smo "igru", nekako moral je pao nakon 2-2 u Napulju, plus sve povrede. Ali Gasp mi nije jasan, zasto naprijed jucer Cristante, a Faraon u kakvoj god da je formi barem nije mentalno ogranicen kao Cristante, npr sinoc Cristante sa loptom ima 4 opcije za uradit, jedina pogresna je napucati loptu u blok i naravno on to uradi. Rensch ide van a ostaje Celik gdje se od starta vidi da ga Rowe unistava, Celik ide kasnije van kad je gol sjebao, isto kao Cristante protiv Juventusa.Delvechio je napisao/la: ↑13 mar 2026, 17:32
Sve kužim ali konstantno forsiranje 2 igraca kojima se ne bude vjv produzio ugovor na ljeto baš i ne...
Jos ovog Cristantea kad moram gledat 7 sezonu zaredom fkt mi je slabo...
Na ljeto nam bude trebalo 2 veznjaka jel ovaj marokanac i nije neko pojacanje...
Također sam bio par puta na olimpicu ali treba novi stadion i to su dobre vjesti...
A šta se tice europa legaue trebali bi riješit u uzvratu Bolognu pa na Villu...
Za vikend nam pobjegnu sigurno Como i Juve ako se ne dogodi čudo pa dobijemo Como al čist sumljam..
embrace the chaos
Nakon Fergusona za kojeg smo zaboravili da postoji i Dovbyk se ozljedio do kraja sezone, kome ga samo prodat nakon toga....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ma bit ce posudba negdje u Tursku u pm. Treba se na ljeto procistiti ekipa, pun mi je k i tih injury prone igraca, dosta se na place izdvaja a nemas 13-14 igraca u rosteru kako treba. Za prvu postavu nam treba 6, 9, i lijevi bocni. Isto tako 4-5 igraca za rotacije ili koji mogu konkurisati za prvu postavu.
Dovbyk, Ferguson, El Shaarawy, Dybala, Angelino, kao da nisu ni igrali ove sezone, dodaj tu ove mentole koje pominjemo svaki dan koje treba potjerati, trebat ce nam bruku igraca.
embrace the chaos
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Report: Gasperini decides to start El Shaarawy vs Como
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Hvala qrcu na dresovima. Samo da one bijele ne gledam. A i sastav je bolji, bar je faraon tu.
Commando Ultrà Curva Sud
Kako lijepi dresovi
Idemoooo Malen
Idemoooo Malen
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Cassano2024
- Kontakt:
Faraon uvijek koristan. Malen ubica. Želim ovaj dres ljudi. Gdje se ima uzet?
Commando Ultrà Curva Sud
Oridjidji na storeu, ne znam da li ima jos negdje. Mada ova garnitura isto kao Oranje.Cassano2024 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:11Faraon uvijek koristan. Malen ubica. Želim ovaj dres ljudi. Gdje se ima uzet?
embrace the chaos
Njega da nema mi bi davno izgubili bilo kakvu sansu za Ligu Prvaka.
Kako uzasna igra braco moja.Iz utakmice u utakmicu stvaramo sve manje sansi.Sreca pa imamo Svilara i Malena inace bi bili u sredini tabele.
Pisilli umjesto Pellegrinija
Rensch umjesto Celika
Pisilli umjesto Pellegrinija
Rensch umjesto Celika
- Cassano2024
- Kontakt:
Baš su nezgodni. Teško je igrati protiv njih. Još neka naša nevjerovatna dodavanja. Valjda izdržimo. Nešto ovi naši izgledaju ko da igraju sa pola snage. Kone nije duela imao.
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.