NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

SoloControTutti
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la SoloControTutti » 14 mar 2026, 18:07

Odlicna tekma, odlicna posjeta i fina atmosfera.

Ogroman pomak u igri se vidi s novim trenerom i ovom ekipom koja je danas pokazala da moze daleko ako se nastavi raditi kako treba. Najvise treba pohvaliti borbenost i zalaganje pogotovo u drugom pol, presing kolektivno i koherentno bez bezveznog trcanja i ispadanja iz igre, na sredini dobili bitku, naprijed se moglo uvaliti jos 2 komada lagano ali 3 boda su najbitnija, takodjer odbrana beton, steta primljenog gola ali idemo dalje svi zajedno.

Ovo je Jedinstvo koje vrijedi podrzati na sve nacine, zdrava prica ! :ljepota:

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 14 mar 2026, 19:42

Vec se vidi " rukopis " novog trenera. Kod Zerica nema sanse da bi se tekma ovako odvijala , pogotovo nakon 1:0 .
Ozbiljan trener, dobra ekipa. Cestitke...Idemo dalje

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 14 mar 2026, 21:00

Dobri dobri. Jedna od boljih utakmica u zadnje vrijeme, lopte ne idu napamet traze se krila. Reakcije trenera s klupe su mi zapele za oko. Konstatno sugerise igracima trazi da igraju kako je zamislio. Gledao sam ih na pripremama u Krupi i ovdje protiv Kamengrada ovo je daleko najbolja predstava bila. Golcina Salkanovica, dosta mi je bolji kad se ne vraca duboko u teren po loptu , Bozic toliko vise primjetan kako igra zadnjeg veznog, Obradov doktor. Najugodnije iznenadjenje Blazevic dosta dobar kao igrac iza napadaca imao je po koji korak/potez viska al da se to popraviti. Vidjecemo ih dalje ali ovo je danas bilo odlicno.

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 14 mar 2026, 21:57

Nismo bili kompletniji odavno, na -7 idemo po titulu!
Mozda nam treba samo desni bek malo ofanzivniji..

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 mar 2026, 22:00

Risonja99 je napisao/la:
14 mar 2026, 21:57
HAHAHAHAHHA TO kraljuuu. Gledam imal ko muda napisati.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 14 mar 2026, 22:13

Na kraju je Drago Tabak bio skoro pa odličan danas za nekoga ko realno gleda na dešavanja na terenu.

Ako su drugi krkani, ne moramo biti mi, ja odlično znam kakva je ova liga, ali ne trebamo biti saučesnici ako želimo promjene. I dalje stojim iza toga da službena lica moraju biti dočekana na pravi način od strane Uprave kluba, jednostavno to je moje mišljenje.

A danas da je bilo 3-0 ili 4-0 ne bi bilo nezasluženo, bili smo stabilni, Obradov je ponovo pokazao da je iznad ove lige, iako se nije izborio za svoje mjesto u Željezničaru. Salkanovića koliko god da ne ide u zadnje vrijeme, pokazao se kako se na terenu ostavlja zadnji atom snage i postigao je odličan pogodak, bolja nagrada od toga ne može.

Izuzetno bitno je dobiti Igman, a u Vitezu je isto tako sve moguće, jer treba ovu sezonu završiti na što višoj poziciji, treba nam što bolji temelj na nadogradnju u idućoj sezoni.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 14 mar 2026, 22:27

InatSilniBosanski je napisao/la:
14 mar 2026, 22:00
Risonja99 je napisao/la:
Ma sto ne bi imao petlju napisat, idemo nahajcat sad sve na Igman i imati posjetu od oko 3.000 ljudi uz +3 mi smo tu, tesko ce Celik uzet Tomislav. Imamo sirinu, iskustvo jos malo da realizacija proradi mi smo konkurenti za skudeto.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 mar 2026, 22:41

Risonja99 je napisao/la:
14 mar 2026, 22:27
Risonja99 je napisao/la:
Ma sto ne bi imao petlju napisat, idemo nahajcat sad sve na Igman i imati posjetu od oko 3.000 ljudi uz +3 mi smo tu, tesko ce Celik uzet Tomislav. Imamo sirinu, iskustvo jos malo da realizacija proradi mi smo konkurenti za skudeto.
Ma nismo iskreno, al hajcaj i u moje ime

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 14 mar 2026, 22:56

14 mar 2026, 22:41
Risonja99 je napisao/la:
14 mar 2026, 22:27

Ma nismo iskreno, al hajcaj i u moje ime
Moze, ne moze 3.000 al moze 1.500-2.000 (mislio sam da je danas bilo vise raje iskreno no po slikama vidim i da nije toliko). Znam da ne moze prvo mjesto al imamo priliku poganjati ga do maja mjesec pa sta Bog da.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 mar 2026, 23:03

1800 ljudi u zapisniku, trenutno smo 9 klub u drzavi po posjecenosti na domacim utakmicama, i ako igramo drugi rang takmicenja :bih:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2026, 23:40

Ma kakva PL, ne mozemo u istu recenicu. Nakon jedne pobjede je glupo i pricsti o tome. Od utakmice do utakmice. Lijepo je meni gledati da imam stabilan klub i u ovoj ligi. Igman se takodjer mlra dobiti, a kako vidim mogli bi imati 4-5 pobjeda u nizu jer raspored je po meni malo laksi sad. Da Zeric nije sjebao protiv tuzle , plus izmjenu protiv Tomislava sad bi imali 6 bodova dodatno. Al sta je tu je

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 mar 2026, 23:48

Fino sve danas, cestitke ekipi.

Prvo travnjak zamjeniti pa onda pricati o ostalom.

Blazevic jako gotivan igrac. Na igru nema zamjerke, kolo po kolo idemo pa gdje nas noge odvedu.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 mar 2026, 00:06

tropic je napisao/la:
14 mar 2026, 23:48
Fino sve danas, cestitke ekipi.

Prvo travnjak zamjeniti pa onda pricati o ostalom.

Blazevic jako gotivan igrac. Na igru nema zamjerke, kolo po kolo idemo pa gdje nas noge odvedu.
Ma ne moze biti prvi al mozemo se gurati oko tog prvog mjesta sigurno. Dobra ja ova ekipa i Duvnjak je za sada polozio Bgm.

Stream i hajlajti utakmice za svaku pohvalu, i jedno i drugo je izgledalo bruku ozbiljno. U ovoj ekipi je sve 5 deka realno, slabo tu ima igraca da bas znaju lopte, dobijemo li Igmana i uvezemo li par dobrih utakmica u gostima ekipa lako dobije moral. Pa se desi onda kao u Adzemovoj polusezoni da imas osjecaj da te niko ne moze pobjediti.

Mi da smo dobili TC koja je najgora nasa utakmica u zadnjih godinu dana i Travnika od kojeg smo bili duplo bolji bili bi na bod dva od prvog mjesta. Praviti hajc po gradu sta fali, mi smo u puno gorim situacijama bili kad je u pitanju opstanak pa se izvlacili, mozda sad izludujemo gore :mrgreen:

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 15 mar 2026, 00:57

Ma vala bezveze mi je taj narativ treba nam teren treba nam ovo treba nam ono. Jel Prijedor, Bijeljina, Konjic, Trebinje, Ugljevik imaju nesto bolji teren ili su imali dok su bili u PL, mozda za nijansu (a i to se moze srediti za 2-3 mj). Rezultati donose posjecenost a i veci rang, posjecenost donosi sponzore i politicare da se iscigani i taj teren. Danas raja slika onaj pomocni teren kao da je Anfield bas se zadovoljavamo “malim” stvarima.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 mar 2026, 01:10

Risonja99 je napisao/la:
15 mar 2026, 00:57
Ma vala bezveze mi je taj narativ treba nam teren treba nam ovo treba nam ono. Jel Prijedor, Bijeljina, Konjic, Trebinje, Ugljevik imaju nesto bolji teren ili su imali dok su bili u PL, mozda za nijansu (a i to se moze srediti za 2-3 mj). Rezultati donose posjecenost a i veci rang, posjecenost donosi sponzore i politicare da se iscigani i taj teren. Danas raja slika onaj pomocni teren kao da je Anfield bas se zadovoljavamo “malim” stvarima.
+1 opet

udaras ispod pojasa nocas bratee, kako volim bolesnike NKJ

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 15 mar 2026, 01:14

Najvažnija je ova organizacina i rad što se tiče infrastrukture i društveni mreža. Dobar posao se radi. Taman da PL dosegnemo za 3 god opet dobro. Malo pomalo.

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 15 mar 2026, 06:50

Pod pretpostavkom da dobijemo Igman i Vitez u gostima dolazi ključna utakmica sezone kući protiv Toška koju ako dobijemo sve nam se otvara uz naravno da se rezultati poklope eto Čelik sinoć kiksa i onda svi u Zenicu rasterećeni Čelik će biti pod pritiskom i to ako dobijemo skudeto je naš😄

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 mar 2026, 07:59

15 mar 2026, 01:10
Risonja99 je napisao/la:
15 mar 2026, 00:57
+1 opet

udaras ispod pojasa nocas bratee, kako volim bolesnike NKJ
Sjecas se kad sam ja bio u hajpu ko brat risonja, kod mene je to trajalo jedno 10 godina hajco sam na svakom cosku :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 mar 2026, 09:20

Ja ne bi bio sad za PL i da mozemo uci. Pa usli bi, bili kants za nabijanje i ispali, i narednih 15 godina ne bi dosli sebi. Bez plana ne ide nista. Za razliku od prije par godina stekli smo puno uslova boljih, ali i dalje to nije to. Normalno da je lijepa pomisao na to da imamo ekipu da se ganjamo, ali sa ovim budzetom, ne znam bas. U nas je sve ovo i dslje tanko i odjednpm preko noci moze sve pući. I ja sam prije uvijek govorio samo PL al sad nekako razmisljam drugacije

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 15 mar 2026, 09:49

nebeskasila je napisao/la:
15 mar 2026, 09:20
Ja ne bi bio sad za PL i da mozemo uci. Pa usli bi, bili kants za nabijanje i ispali, i narednih 15 godina ne bi dosli sebi. Bez plana ne ide nista. Za razliku od prije par godina stekli smo puno uslova boljih, ali i dalje to nije to. Normalno da je lijepa pomisao na to da imamo ekipu da se ganjamo, ali sa ovim budzetom, ne znam bas. U nas je sve ovo i dslje tanko i odjednpm preko noci moze sve pući. I ja sam prije uvijek govorio samo PL al sad nekako razmisljam drugacije
Ma realno ne treba razmišljati, ali igrati, pobjede donose vraćanje publike, sponzora i na kraju vjere u Jedinstvo

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 4 gosta.