Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Formula 1
Hvala Leclercu i Lewisu na danasnjoj predstavi. I cestitke Kimiju na prvoj pobjedi a Lewisu na prvom podiju u Ferrariju
- AshburtonG
- Kontakt:
Realno za sezonu ne moze trenutno bolje. Sve dok Russell ne uzima sve, a Kimi i dva Ferrarija budu u top 4 imamo dobre sanse da u drugom dijelu sezone gledamo jos intenzivniju borbu.
Hoce li usutit ovaj s RTLa da cujemo sta pricaju ljudi.
Hoce li usutit ovaj s RTLa da cujemo sta pricaju ljudi.
Italijanska himna. Kakvo osvježenje...dov'e la vittoria
Kakva ce tek nevjerica medju F1 fanovima nastati kad se skonta da Mercedes ne izvlaci ovu snagu na osnovu te kompresije motora nego necega sasvim drugog?! Siguran sam da kriju jos uvijek bar 20-30% potencijala.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Bar talijani imaju priliku da slušaju svoju himnu za promjenu 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Bas. Britansku i holandsku sam napamet naucio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko bi rekao da ce oba Alpinea imati bodove vec nakon druge trke...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- trunks1946
- Kontakt:
Toliko su ova djeca svrsavala Maxara GOAT bla bla, a na kraju će se pamtiti nešto slično kao Vettel dok je imao strašan bolid i ekipu iza njeg pobjeđivao je, hipotetički sad Antoneli može 5x zaredom osvojiti naslov prvaka i odma je GOAT smješno .. Treba pohvaliti Ferrari za početak ove sezone dobar su bolid napravili..
orde del male
I to Alpine za čitav krug pretice ahhaha
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Toliko o lažnom goatu, najveći kmečavac od sviju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sve u svemu, dobra utrka.
Bravo za Kimia
Cesritke i Hamiltonu, dobro djeluje ove sezone, bolja polovina Feraruja definitivno.
Mclaren katastrofa, ali ne sumnjam de se dici i veoma brzo biti glavna prijetnja Mercedesu.
Max i Red Bull su toliko losi, da ne vrijedi ni komentarisati. Ipak ne moze biti najbolji sa traktorom
Bravo za Kimia
Cesritke i Hamiltonu, dobro djeluje ove sezone, bolja polovina Feraruja definitivno.
Mclaren katastrofa, ali ne sumnjam de se dici i veoma brzo biti glavna prijetnja Mercedesu.
Max i Red Bull su toliko losi, da ne vrijedi ni komentarisati. Ipak ne moze biti najbolji sa traktorom
Nema ti od Mclarena nista u borbi za titulu.Mercedes ove godine ide na titulu ,nece pustit da tim koji od njih kupuje motore ima bolju jedinicu nego oni.Elrond je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:11Sve u svemu, dobra utrka.
Bravo za Kimia![]()
Max i Red Bull su toliko losi, da ne vrijedi ni komentarisati. Ipak ne moze biti najbolji sa traktorom![]()
Ferari ima najbolji paket, Mercedes prednost izvlaci iz motora. Hvala Iranu za otkazivanje ove dvije utrke, mozda bude zanimljivije od pauze.
Nisam ni rekao da ima sanse za titulu, naravno da nemaju. Titula je Mercedesova, to samo corav ne vidi. Ali ocekujem da ce biti puno konkurentniji i da ce ostvariti par pobjeda da kraja sezone.darker10 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:17Nema ti od Mclarena nista u borbi za titulu.Mercedes ove godine ide na titulu ,nece pustit da tim koji od njih kupuje motore ima bolju jedinicu nego oni.Elrond je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:11Sve u svemu, dobra utrka.
Bravo za Kimia![]()
Max i Red Bull su toliko losi, da ne vrijedi ni komentarisati. Ipak ne moze biti najbolji sa traktorom![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zapravo vrlo dobro pitanje, i vjerovatno realnost. Ispostavit će se da su otkrili nešto skroz lijevo za koje još niko i ne zna, i da je kompresija samo alatka da odvedu konkurente u pogrešnom pravcu.
Nastat će i nevjerica kad ljudi shvate da su motori manje više zaključani ovakvi kakvi jesu, i da je dopušteni razvoj zapravo minimalan, te da mogu popravit samo izdrživost komponenti, performanse i ne baš.
Takav smor od sezone, stedi bateriju, ne stedi bateriju...pravila odron....treba F1 vratiti na pravila kraj 90-tih...
Kako onda Ferari planira ubaciti onaj novi motor?Donnie Darko je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:31Zapravo vrlo dobro pitanje, i vjerovatno realnost. Ispostavit će se da su otkrili nešto skroz lijevo za koje još niko i ne zna, i da je kompresija samo alatka da odvedu konkurente u pogrešnom pravcu.
Nastat će i nevjerica kad ljudi shvate da su motori manje više zaključani ovakvi kakvi jesu, i da je dopušteni razvoj zapravo minimalan, te da mogu popravit samo izdrživost komponenti, performanse i ne baš.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Biće ovo teška godina za nas navijače GOAT-a. Danas neki problem sa hlađenjem ERS-a, realno nije se ni moglo bolje od 6-og mjesta još da su Meklareni bili bilo bi to hladno još dvije pozicije niže.
Ako ništa Kimi je pobijedio nije ona engleska plačipička sa harizom poljske hale. Čestitke i SIr Luisu Hamiltonu.
Realno mogli su naći zamjene za ove dvije otkazane utrke u Bahrejnu i Saudiji, recimo Istanbul i Imola su mogli hladno uletiti nazad.
Znamo kakav je sport, jedini na planeti gdje ti ne daju da van takmičarskog vikenda voziš i testiraš bolid, imaš samo taj yebeni tunel na raspolaganju a i to ti je ograničeno sa brojem sati. Tako da će i nakon propuštenih utrka u Bahrejnu i Saudiji ostati ista razlika među timovima.
Ako ništa Kimi je pobijedio nije ona engleska plačipička sa harizom poljske hale. Čestitke i SIr Luisu Hamiltonu.
Realno mogli su naći zamjene za ove dvije otkazane utrke u Bahrejnu i Saudiji, recimo Istanbul i Imola su mogli hladno uletiti nazad.
Znamo kakav je sport, jedini na planeti gdje ti ne daju da van takmičarskog vikenda voziš i testiraš bolid, imaš samo taj yebeni tunel na raspolaganju a i to ti je ograničeno sa brojem sati. Tako da će i nakon propuštenih utrka u Bahrejnu i Saudiji ostati ista razlika među timovima.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)