KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Igru briši, bodove piši. Bravo za Joesaara i Plummera. Caruthers neka prestane šutirati trojke, solidno razigrava i napada obruč.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ako igraš jaku i agresivnu odbranu , normalno je da imaš početničke i greške . Nemoj zajebavati .Jarodwest je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:48Ne kenjajte, ovo je bilo upuceno plumeru dvije greske na kretanju, to ne rade pioniri.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:44Ljudi su ubijeni u pojam.
Prođeš teme na forumu, sve same frustracije, negativa, psovke.
Kritika usključivo izljev frustracija, ništa konstruktivno.
Eto mi ne vidimo da je Halilović završio karijeru i da Đoko nije centar.
Šta da se radi, boljih nemamo![]()
Utakmicu je odredio sudijski kriterij , koji je pustio jaku odbranu sa dosta kontakta . Igrali smo dobro odbranu u prvom poluvremenu , ali loše zagrađivali . U drugom smo i tu odradili vrhunski , u napadu malo proigrali i to je to .
Hoćemo l' tjerati Estonca ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
kraljlavova
- Kontakt:
Kad se vračaju povrijedjeni igrači
Po ovome veoma je moguce da se ovi konacno skinu sa trona jedine nam drzave
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kolike su šanse, da se plasiramo među 6 najboljih? Cluj ima pobjedu više - je li realno da ćemo na kraju biti bolji (još imamo dvomeč)?
Moramo dobiti Cluj 2x i šesti smo.
Zajebani su oni realno tesko da imamo ikakve sanse.bitno je da imamo prednost domaceg protiv igokee za taj plasman.. valjda se do tad oporave ovi povrijeđeni ako Bog da
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nije mi jasno za ovog sheparda pa kad ce igrati? Sezona haman gotova, ovog Caruthersa je stvarno tesko za gledati zamisli da zna tricu iole dobro, bio je sam na sutu 10 puta. West je stvarno mozda i nas najbitniji igrac.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma bitno izboriti play off . Sad je realno da ćeš biti 7 mjesto znaci imas dvije šanse za play off. Treba biti realan ako ptodjemo da je tu kraj ideš sigurno na nekog od Dubai, CZ , Partizan. Treba probati okrenuti madjare tamo smo bezz pukli 15 razlike al mislim da se to moze stići.
Mađari izgubili u ligi kod kuće 6 razlike. ABd da vežu u srijedu drugi poraz i da bude 15+ razlike. Ova pobjeda protiv Igokee mora utjecati pozitivno za ekipu jer smo u dijelu sezone gdje nam je igra u raspadu pa očekujem da će ova pobjeda dignuti moral ekipe.
Joesaar nastavlja da veže kvalitetne partije i dobru formu, imam osjećaj da bi mogao u sitaciju 1v5 da uzme ofanzivni skok. Svaka čast za sve one koji su ga tjerali jer je imao "samo" košarkaški iq najveći u ekipi.
Samo da nije ništa ozbiljnije kod Atića koliko god pravi grešaka na utakmici bitan nam je na poziciji playa jer trenutno imamo jednog playa u rosteru koji je potpuno zdrav ali je u lošoj formi i ispod kvaliteta za prvog playa ekipe koja se bori za playoff Aba lige.
Joesaar nastavlja da veže kvalitetne partije i dobru formu, imam osjećaj da bi mogao u sitaciju 1v5 da uzme ofanzivni skok. Svaka čast za sve one koji su ga tjerali jer je imao "samo" košarkaški iq najveći u ekipi.
Samo da nije ništa ozbiljnije kod Atića koliko god pravi grešaka na utakmici bitan nam je na poziciji playa jer trenutno imamo jednog playa u rosteru koji je potpuno zdrav ali je u lošoj formi i ispod kvaliteta za prvog playa ekipe koja se bori za playoff Aba lige.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 15 mar 2026, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jeste sramota sto igra za repku a Bgm i za Bosnu.DjaniTarik je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:30Ali je sramota da gutic stvarno vise minuta ima u repki nego za klub
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Upravo je suprotno. Plummer je klasicni suter, cim proba na playu protiv ozbiljne ekipe ne moze nista da kreira za druge. Moze eventualno nesto da kreira za sebe, ali za druge ga pritiskom uguse i napad nam postane trom i spor.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:34Ne priznaje njega brat @Surreal , ne može da vidi kod njega košarkašku inteligenciju .Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:26Joesaar i Plummer napadačkiVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:23
Pa nisu roboti , šta je sa tobom ? Zašto ne pohvališ odbranu ?
![]()
Za vodoinstalatera se potvrđuje ono što sam pisao , treba mu lopta u rukama . Nije klasični šuter da izlazi iz blokova , ovako je puno efikasniji .
Iskljucivi razlog zasto se Manresa rastala s njim je upravo taj da ne moze da sluzi kao sekundarni razigravac, nego samo kao klasicni suter. Na ozbiljnom nivou kakav je ACB liga kada ga ne ide sut, on je pretezno neupotrebljiv igrac. Ovdje mu fali pravi playmaker da zasija u punom svjetlu.
Da se kako mogao dovesti neki play tipa Luke u razigravanju i da ima kvalitetniju odbranu bilo bi odlično umjesto Caruthersa.
Ja mislim da cemo mi vec na poluvremenu imati 10+ razlike.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dela kako je upozorio Muhameda na psovke, zakucan za klupu, ali maestro zubac igra.
Hamelj nad hameljima, hamelj na kvadrat
Hamelj nad hameljima, hamelj na kvadrat
- VensanKasel
- Kontakt:
Brzo ce kraj sezone, nadat se najboljem, da ce se konacno sad fino roster izbalansirati dovest kvalitetni igraci tj petorka i klupa, da se posteno pofajtamo , ovo izgurat do kraja odradit mađare 20 razlike ako Bog da i u polufinale vjerovatno sa bilbaom ostalo je iznad ocekivanja realno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hajde slikaj bar jednu ulaznicu od ove sezone, eto samo jednu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 11 gostiju.