Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ĆeMa » 01 maj 2011, 16:27

gdje god ste vidjeli da je na klupi, nemojte vjerovat....otidjite fino na ofic. stranicu man city-ya i tu objave 100% tacne sastave za tekmu ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 maj 2011, 16:29

CeMa je napisao/la:gdje god ste vidjeli da je na klupi, nemojte vjerovat....otidjite fino na ofic. stranicu man city-ya i tu objave 100% tacne sastave za tekmu ;)
i upravo su oni objavili da je dzeko klupa. ;)
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 01 maj 2011, 16:30

Maestro je napisao/la:
CeMa je napisao/la:gdje god ste vidjeli da je na klupi, nemojte vjerovat....otidjite fino na ofic. stranicu man city-ya i tu objave 100% tacne sastave za tekmu ;)
i upravo su oni objavili da je dzeko klupa. ;)
Bogami u mene jos nisu ;)

EDIT: Bogami jesu :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 16:57

Mislim da je Mancini dobar potez uradio, sto ga je opet ostavio na klupu, ako bi odigrao lose ponovo bi pocele kritike, i to sigurno ne bi bilo dobro za Dzeku. Dijamant ce sigurno dobiti svoju sansu u drugom poluvremenu. ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 maj 2011, 16:58

Molimo Boga da bude 0-0 tamo do 65 minute :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 maj 2011, 17:00

Sta to opet nije u prvoj postavi ? Nemoguce
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 maj 2011, 17:12

Ma kako ce biti dobro sto je na klupi, kako ce se dokazati?? Ja taman da se pripremim za tekmu, kad ono dzeko ne igra. Dahoce city igrat 0-0, pa da ne bude nas dijamant opet kriv!
Izdržati, to je temelj vrline!

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 01 maj 2011, 17:18

Ma otiso Dzeko negdje na rostiljadu,doce u drugom :mrgreen:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 17:23

Ovaj Johnson bi mogao biti igrac kao Robben, samo steta sto je glup ko bukva. Ima i tehniku i brzinu, ali lik sam ne konta sta radi, ili sta hoce uopste da uradi.

P.S ovaj prijenos na SportKlub nekako pravo los, neobicno nekako kad je kamera ovako daleko od terena :roll:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 17:27

1:0 City - De Jong zabija sa nekih 25 metara

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 01 maj 2011, 17:31

2 0 vodi city
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 17:34

I ovaj Balo nije odavno zabio .. Msm da je protiv Fulhama zadnji put zabio :mrgreen:

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 maj 2011, 17:39

Goalgetter je napisao/la:I ovaj Balo nije odavno zabio .. Msm da je protiv Fulhama zadnji put zabio :mrgreen:
to mene i brine, fakat je ok ako je edin na klupi ako Balo zabija ali edin je zabio i vise od bale ako nista i u prosloj tekmi i to za pobjedu.

ima jedna stvar koja je odlucujuca, Mancini je Balu doveo sa 16-17 godina i odmah ubacio u prvih 11 kada je vodio inter. on mu je jednostavno poput sina i na njega gleda kao svoje djelo. edin nikada nece imati prednost u odnosu na njega zato ako mancini ne ode, edin bi trebao!!!

sad mi se cini da namjerno edinu uskracuje priliku da se dokaze kako ne bi imao pritisak da ga stavlja u pocetnu postavu... ako nista znam da cu navijati za Stoke u finalu!!!

samo mu mamicu j..... sto mi je uskratio uzbudjenje koje sam imao 3 godine cekajuci i gledaju tekme wolsburga!!!
4-IN-A-ROW

mirzaze
Kontakt:

Post Postao/la mirzaze » 01 maj 2011, 17:42

mozel neki link za pratit tekmu ??
Srce ispred i samo naprijed ne gledaj na prepreke,srce ispred i samo naprijed uvjek hrabro bori se !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 17:44

Dosad nista posebno ova igra City-a. West Ham je ionako ocajna ekipa, i nisu dzabe na dnu EPL. Jos da hoce sad Edo udji u drugom poluvremenu, pa da im zavuce makar jedan pogodak :D

@mirzaze
http://domacifilmovi.us/

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 maj 2011, 17:50

ajmo jos jedan da gledamo edina... 2-1
4-IN-A-ROW

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 17:52

emir_ je napisao/la:ajmo jos jedan da gledamo edina... 2-1
City se previse opustio nakon ona dva gola, i ako ovako nastave, ne bi me cudilo da prime jos dva :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 maj 2011, 17:53

U ovom timu nije lako ni napadac biti , Balo lopte nije primio da valja dzaba sto se covjek krece i sto je brz :roll: :roll: ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 maj 2011, 17:56

Ma mancini je mrtvi ziheras, on ce igrati na ovaj rezultat... Ovaj tim nece nikad pod njegovom palicom proigrati, a samim time ce i Dzeko da pati. Sto se tice Balotellija, nije tajna da mu ovaj sve zivo tolerise i da ga forsira...

Najgore je od svega sto man city ulazak u ligu prvaka gleda kao na veliki uspjeh tako da ocekujem da ce ostaviti Mancinija. A eto, on citavu godinu de facto igra s ovom ekipom i opet su katastrofa neuigrani... I bez Dzeke ne stoje dobro na terenu... Znaci, do trenera je, nema dileme...

@kimbo

Ima i toga, u pravu si... Nenormalno me nervira ovaj njihov spori buld up, peljaju loptu poput Barce samo sto su oni za razliku od barce za 3 klase neuigraniji tim... uzas... Nije ni cudo sto nema lopti za napadace.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 18:04

-------------------------Dzeko-----------------------------

--------Medunjanin-----Rahimic-----Misimovic----------

---------------Salihovic--------Muratovic------------------

Eh ovako bi izgledala nasa ofanziva, kad bi Mancini slucajno bio selektor BiH :lol: .
Stvarno ne kontam, kako ovako lose mogu igrati. Slazem se potpuno sa postovima@dreamer i @kimbo. Toliko sporo igraju, jos kad posalju loptu napadacu (u ovom momentu Balo), lik nezna gdje ce, naravno da je moras vratiti, nemozes kroz petoricu. Jednostavno, Mancini ne zna iskoristiti kvalitete koje ima (Odlicni zadnji vezni, solidna krila, dobri napadaci).

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 138 gostiju.