Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Nerealni ste mi vi koji mislite da ce Kerik bit klupiran. Od one utakmice u novembrz se dosta toga promjenilo. Kerim je bio top i tad ali nije imao bas full minutazu i nije zelio bas u rizik s takoUtdBiH21 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 16:59Samo da on ne bude ta steta koja mora na klupu radi Dzeke koji mora igrat , kad igras sa dva klasicna spica onda je pretesko igrati jos sa dva klasicna krila koja su previse ofanzivna , to nijedna ekipa na svijetu ne igra necemo moci nista odigrati u sredini , uglavnom igraju 3 5 2 sa veznjacima koji znaju sa loptom , u nas Sunjic sa loptom na vi i Tahirovic koji je malo bolji ali ni on nema sa kim odigrat u sredini , bas zbog toga mislim da ce Memic morati igrati jer puno vise pomaze nazad i valjalo bi da Amir igra umjesto Sunjica ali tesko ,a ako neko mora na klupu od Kerima i Esmira bolje da Esmir ide.Koliko bi sve bolje izledalo da je samo Demirovic u napadu iza Memic , Kerim , Esmir ovako ce biti slicna utakmica ko sa Austrijom jedino na individualni kvalitet da uradimo nesto jer ce lopta preko 70 posto vremena biti kod njih .
Duso draga, sta bi ti bez chatgpta i ovog foruma?hansbosna je napisao/la: ↑15 mar 2026, 16:09Kad god se u toj temi pojavi kritika, uglavnom ide na crnce i Afrikance, evo danas su barem jednom na udaru i trener i LukićFino se vidi kako se to 1 na 1 preslikava na druge teme o našim igračima – samo su tamo onda na redu Marokanci, Nijemci ‘ništa ne gönnen’, nacisti i povremeno sudija.
Kakvo drkanje, momak u svakom mecu usao sa klupe osim danas. Ja kontam lik odigrao dosad 20 meceva i to po 90 minuta.
Povukao ga iz Lieferinga sa sobom, a realno ništa specijalno. Doduše ni ostatak ekipe nije neka konkurencija.
Nije brate nego ce Lukic ostati i igrati, dok Kerim 99% ide na ljeto
Trenutno korisnika/ca: ovisnik, successminator i 35 gostiju.