Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
2:2
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ja ekipe i ku*ca 
Opet im debil Karius izbi 2 boda...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Petljanija
Kakva qurcina od golmana.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Karius nije ni za naše lige. Muftić je klasa za njega.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ovde se gube titule .
-
napapijri1987
- Kontakt:
Katicev penal odluci tekmu. 3 igraca Schalkea staje u 16 i ti pravis faul nad igracem koji iznosi loptu van 16.
Vratio je Hanover u igru sa tim faulom.
Karius kao krava koja da 40 litara mlijeka i onda prospe to sve kada je kanta puna
Karius kao krava koja da 40 litara mlijeka i onda prospe to sve kada je kanta puna
Mentalitet u rangu Junajteda, tottenhama, chelsea, dortmunda, atletico madrida, takve ekipe kad gledas mos samo dobit lom zivaca ako si navijac.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako debilna ekipa, debili mrtvi
katic je teski kloc
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo nemoj Muftica, zivota ti.Mali nije dobar u glavu nikako.Preko 100 nastupa, jos uvijek ne zna izbiti loptu, a da ne pominjem procjenu i izlazak na centarsut. Uzas.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:30Karius nije ni za naše lige. Muftić je klasa za njega.
Ma ovog kretena moraju skinuti s gola, nema teorije da ih nece zajebat opet cim zagusti. Lik nije dobar s glavom.
- Wilshere10
- Kontakt:
Cuj Muftic hahahah veceg panja nema u ligi Republike BiH 
On i Katić napolje, Ayhan i Muller do kraja zavrsit sezonu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ako može Karius uskoro u Bundesligi braniti onda može i Muftić.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:37Samo nemoj Muftica, zivota ti.Mali nije dobar u glavu nikako.Preko 100 nastupa, jos uvijek ne zna izbiti loptu, a da ne pominjem procjenu i izlazak na centarsut. Uzas.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:30Karius nije ni za naše lige. Muftić je klasa za njega.
Ma vidi se da Bošnjo vodi Schalke, luzerski mentalitet ubija, sve živo prospu uvijek i to u zadnjoj sekundi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BiHSportman
- Kontakt:
Potpisujem sve.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:37Samo nemoj Muftica, zivota ti.Mali nije dobar u glavu nikako.Preko 100 nastupa, jos uvijek ne zna izbiti loptu, a da ne pominjem procjenu i izlazak na centarsut. Uzas.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:30Karius nije ni za naše lige. Muftić je klasa za njega.
Nazalost ovakve utakmice znaju biti prekretnica...Jedino ostaje nada da ce i protivnici prosipat bodove do kraja.
Trebaju se zalit na Dzekin crveni
Trebaju se zalit na Dzekin crveni
Klasičan primjer gdje sudija retardiranom odlukom utice na stanje na terenu i konačan ishod.
Umjesto lagahna pobjeda i izdvajanje na vrhu tablice uz korak bliže plasmanu u Bundesligu, sada slijedi još grčevitija borba za prve dvije pozicije.
Čim je dao crveni Dzeki znao sam šta će se desiti.
Umjesto lagahna pobjeda i izdvajanje na vrhu tablice uz korak bliže plasmanu u Bundesligu, sada slijedi još grčevitija borba za prve dvije pozicije.
Čim je dao crveni Dzeki znao sam šta će se desiti.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 15 mar 2026, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Prije bih rekao da ih je Dzekino iskljucenje vratilo u igru.napapijri1987 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:32Katicev penal odluci tekmu. 3 igraca Schalkea staje u 16 i ti pravis faul nad igracem koji iznosi loptu van 16.
Karius kao krava koja da 40 litara mlijeka i onda prospe to sve kada je kanta puna![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, CudanLik, Edincapitano, Goalgetter, MiranGlasnic, random11, s4mke, zikerrz21 i 56 gostiju.

.jpg)