Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
perun
-
Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:05
Meni je to ismijavanje Katića maliciozno od strane pojedinih. Ne bih se iznenadio jer je HRV komponenta, previše zatucanih likova ovdje obitava.
Nema tu iznenađenja, tako je kako si napisao, zatucanim baliyanderima bi smetao i Ciellini iz prajma.
Katić je još uvijek naš najbolji stoper, da je igrao kontra Austrije ne bismo primili onaj gol-odbijenac što ga je brkica ispratio pogledom.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
jasmin10
-
Kontakt:
Nije bolji od Muharemovica.
-
DamirT
-
Kontakt:
perun je napisao/la: ↑18 feb 2026, 13:53
Meni je to ismijavanje Katića maliciozno od strane pojedinih. Ne bih se iznenadio jer je HRV komponenta, previše zatucanih likova ovdje obitava.
Nema tu iznenađenja, tako je kako si napisao, zatucanim baliyanderima bi smetao i Ciellini iz prajma.
Katić je još uvijek naš najbolji stoper, da je igrao kontra Austrije ne bismo primili onaj gol-odbijenac što ga je brkica ispratio pogledom.
Nije, niti je ikad bio. Ali je zasad zasluzeno starter.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhsport
-
Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 09:52
bhsport je napisao/la: ↑18 feb 2026, 07:03
jasmin10 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:26
Pa ko da igra umjesto njega ? Bicakcic ?
Barišić, Brkica...
Bičakčić je svoje odigrao druze.
Barišić je dokazani kikser u dresu reprezentacije, a brkica je isti nivo kao i Katić.
Nista manji od Nikole da se jedan uzdize a drugi podcjenjuje.
Brkica ima prednosti nad Nikolom jer je bolji u igri nogom. Nikola je stara skola, udri pa gdje ode.
Obojica su trebutno cvajtasi sa tim da je brkica mladji i brzi i igrao je fino liga ali ne moze da se ustabili.
Bit ce interesantno sta ce Sergej izvesti jer je osim Tareta na mukama za drugog stopera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Hansestadt
-
Kontakt:
Postao/la Hansestadt » 18 feb 2026, 14:55
Katic igra jako lose zadnjih par utakmica za Schalke, a gledao sam utakmice Schalke poslije pauze. Pa protiv Kiela ispada, a ne moze se reci da je to neki nivo. Nemam iskreno nista licno protiv momka, samo igra lose.
-
perun
-
Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 14:04
Katić je trenutno iskusniji i fizički dominantniji, bolji u skoku i zato mala prednost u odnosu na Tarika.
Gledajući dugoročno, Muharemović je budućnost, prvenstveno zbog tehničkih predispozicija i lijeve noge a vremenom će biti iskusniji i jači.
U ovom momentu naš najbolji stoperski dvojac.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
perun
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑18 feb 2026, 14:22
perun je napisao/la: ↑18 feb 2026, 13:53
Nije, niti je ikad bio. Ali je zasad zasluzeno starter.
Dva potpuno različita profila. Možda sam se pogrešno izrazio kad sam napisao najbolji ali svakako bih prije izabrao njega (ako bi morao birati) u tekmi sa jakim protivnikom tipa Vels gdje će protivnik biti dominantan i agresivan te igrati visokim loptama.
-
jasmin10
-
Kontakt:
perun je napisao/la: ↑18 feb 2026, 15:25
jasmin10 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 14:04
Katić je trenutno iskusniji i fizički dominantniji, bolji u skoku i zato mala prednost u odnosu na Tarika.
Gledajući dugoročno, Muharemović je budućnost, prvenstveno zbog tehničkih predispozicija i lijeve noge a vremenom će biti iskusniji i jači.
U ovom momentu naš najbolji stoperski dvojac.
Najbolji stoperski dvojac sigurno ali Tarik je bolji stoper već sada nego sto je Nikola ikada bio. Ne igra bez razloga u jačem timu i u ligi petice.
-
Zglavkar
-
Kontakt:
Barišić po trenutnoj putanji ima viši plafon i od Katića i od Brkice u karijeri. Katić je sa 23 godine pretrpio pretešku povredu i morao restartovati karijeru poslije godinu dana van terena, a Brkica se nekako uspio vezati na osam godina za ruski klub uoči sankcija i najbolje godine su mu podređene tim nekakvim posudbama po drugoligašima.
Kod ALB-a zasad sve protiče u najboljem mogućem redu i ako neko ne iznenadi napretkom od ovih mlađih, on će brzo postati legitiman konkurent za tu neku udarnu postavu. Mislim i sad da bi bili tu negdje, ali Katić se dobro dopunjuje sa Muharemovićem jer je viši i snažniji, rizično je to sad mijenjati, a mislim da i Barbarez malo više gotivi Nikolu tako da je trenutno tako. Ne znam otkud se to proteže da je kikser, možda mene pamćenje slabo služi?
-
Confiance
-
Kontakt:
Katicu se ne moze nista prigovoriti po pitanju borbenosti i želje, to je bilo uvijek neupitno. Ima svakako svojih nedostataka, da ih nema ne bi igrao u Schalkeu vec bi igrao u ekipama poput Stuttgarta npr. Mada sto se tice baraza, vjerovatni stoperski par po meni je Katic - Muharemovic. Ako Katic bude van ritma, ispadao i slicno, moze i izmjena na poluvremenu, ili u drugom pol sa Barisicem. Katic je i stariji od Adriana Leona, sigurno ce Adrianovo vrijeme i minute u reprezentaciji doci. Ako sta bude i od Celika u Lensu, imacemo dodatnu sirinu u odbrani, tako da u nekoj projekciji za buducnost vjerujem da cemo imati respektabilan stoperski par.
-
BiHSportman
-
Kontakt:
Postao/la BiHSportman » 15 mar 2026, 15:20
To je njegova limitiranost što svi spominju. Zato igra u Schalkeu. Na trenutke bude štoper za lige petice, a onda za našu ligu.
-
guillermo
-
Kontakt:
Kukala nam majka ako nam je ovaj uzdanica.Ne moze da se odbrani nijednu utakmicu,po dva gola primaju svaku

-
Velizar
-
Kontakt:
Barbarez je zaista na velikim muakma. Balvan Katic je hodajuci kiks, ali ni alternative nisu bog zna sta pouzdane, ili im fali iskustva... Morace nas vile pronosat da prodjemo.
-
RightBack
-
Kontakt:
Ja se nadam da cim nesto bolje iskoci,ovaj ide na hoklicu. Nikad necu prezalit Anela i kakav par smo s njim i s Tarikom mogli imat..
-
MiranGlasnic
-
Kontakt:
Postao/la MiranGlasnic » 15 mar 2026, 15:45
Velizar je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:40
Barbarez je zaista na velikim muakma. Balvan Katic je hodajuci kiks, ali ni alternative nisu bog zna sta pouzdane, ili im fali iskustva... Morace nas vile pronosat da prodjemo.
Ćelava ubleha otjera Ahmedhodžića da ugura u reprezentaciju dva kiksera Katića i Barišića.
-
Daduli
-
Kontakt:
MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:45
Ćelava ubleha otjera Ahmedhodžića da ugura u reprezentaciju dva kiksera Katića i Barišića.
Haj prestani prdit više. Nismo imali uopšte širok fond rostera, Kovačević i Čivić su bili najizglednije opcije. Anel je sam sebe otjerao, igrao je u prvih 11, a dokazao je više puta i prije toga da je nepouzdan (čak je i izlazak u play offu protiv Ukrajine zbog navodnih grčeva upitan). Sa tim istim Anelom smo primali bruku golova na utakmici.
Glory Glory Man United
-
MiranGlasnic
-
Kontakt:
Postao/la MiranGlasnic » 15 mar 2026, 17:21
Daduli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 16:56
MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:45
Haj prestani prdit više. Nismo imali uopšte širok fond rostera, Kovačević i Čivić su bili najizglednije opcije. Anel je sam sebe otjerao, igrao je u prvih 11, a dokazao je više puta i prije toga da je nepouzdan (čak je i izlazak u play offu protiv Ukrajine zbog navodnih grčeva upitan). Sa tim istim Anelom smo primali bruku golova na utakmici.
Nisam na spomenuo širinu rostera….nego evidentnu činjenicu da je Anel digao sidro 2 dana pred utakmicu…jer mu je rečeno da će igrati neki Katić ili Barišić a on će sjediti na klupi. Podržavam proširenje klupe, ali ne slažem se sa načinom na koji je Ahmedhodžić otjeran…da bi se ugurali neki momci koji mu nisu do koljena.
Mislim da je Ahmedhodžić pičok. Da ne bude zablude.

-
Daduli
-
Kontakt:
Pa nije baš da mu nisu do koljena.
A za odlazak Ahmedhodžića sa priprema jer je rečeno da će neko imati prednost u odnosu na njega, ne znamo to je plasirao Husarić
Glory Glory Man United
-
hansbosna
-
Kontakt:
Celik se nudi za Play off , netreba Katic, ni Anel.