Uzmite nam Vinka slobodno, nece se niko ovdje buniti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:35Herrerin gol tesko![]()
Mi se gledamo nekako rješiti ovoga narcisa pa da krenemo još jače iduće sezone po tu zvjezdicu na dresu.Uostalom pisao sam da ste igrama zaslužili tituli i neka bude samo bez lakrdija.Čestitke na tituli za 100 godina .
Vinko Marinović![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
upravo tako. Borimo se za opstanak ali nas dodje duplo na gostovanjeKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:26Pratis nas dobro je to samo nastavi![]()
Vi se za opstanak borite pogledaj malo tabelu, a tebi na pameti koliko je hz doslo i ostalo?![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
seha77 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:39upravo tako. Borimo se za opstanak ali nas dodje duplo na gostovanjeKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:26Pratis nas dobro je to samo nastavi![]()
Vi se za opstanak borite pogledaj malo tabelu, a tebi na pameti koliko je hz doslo i ostalo?![]()
![]()
Oni samo znaju sta je odanost prema mirvi i petobi

-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Podcjenjuje se Marinović i to dobro.Dok je vodio Zrinjski i Sarajevo ti klubovi su imali igru.Druga je stvar što ga svaka uprava koristi kao žrtvrno janje kad nestane financija.Vorovus je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:38Uzmite nam Vinka slobodno, nece se niko ovdje buniti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:35Herrerin gol tesko![]()
Mi se gledamo nekako rješiti ovoga narcisa pa da krenemo još jače iduće sezone po tu zvjezdicu na dresu.Uostalom pisao sam da ste igrama zaslužili tituli i neka bude samo bez lakrdija.Čestitke na tituli za 100 godina .
Vinko Marinović![]()
![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma nema sena net si mi sve znasGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:33KosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:26Pratis nas dobro je to samo nastavi![]()
Ti vidim gostujucu nekad i odes, al Kosevo zato nikad![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
E cuj sena net hahahahahah, flamingosima nikad kraja
-
Marokanci58
- Kontakt:
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:41seha77 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:39upravo tako. Borimo se za opstanak ali nas dodje duplo na gostovanjeKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:26Pratis nas dobro je to samo nastavi![]()
![]()
Oni samo znaju sta je odanost prema mirvi i petobi
![]()

- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Napreduju Boga mi, ima ih 17 vise nego u Banja Luci
E jesu pali za qrac u pm
E jesu pali za qrac u pm
- Panta79rei
- Kontakt:
Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije 
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Sve ekipe sa kojima je pravio rezultat su u tom momentu bile najskuplje/najbolje u ligi. Lako se trkati Poršeom kad protivnici voze Golf 4 ili nemaju polozeno.Zaboljesutra je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:44Podcjenjuje se Marinović i to dobro.Dok je vodio Zrinjski i Sarajevo ti klubovi su imali igru.Druga je stvar što ga svaka uprava koristi kao žrtvrno janje kad nestane financija.Vorovus je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:38Uzmite nam Vinka slobodno, nece se niko ovdje buniti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:35Herrerin gol tesko![]()
Vinko Marinović![]()
![]()
Zaboravlja se da je on bio taj koji je prosuo -13 Sarajeva kad su mu otisli Tatar i Rahmanovic na polusezoni.
Jakir dogurao do Engleske, Fedja do Maribora, a Vinko koji je jos trofejniji ne moze ni do Cukarickog.
Da se razumijemo, bolje Vinko za trenera nego Stimac ili neki Srbijanac, ali daleko je on od srecnog rjesenja za klub koji zeli neki iskorak.
-
12345678922
- Kontakt:
Kako je Hujber na klupi ako je dobio dva žuta pa tek onda crveni protiv Rudara, zar nije samo direktan crveni da se može prenjeti na kup ?
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 15 mar 2026, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
bice jako gostovanje u hadzicima sljede sezoneseha77 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:39upravo tako. Borimo se za opstanak ali nas dodje duplo na gostovanjeKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:26Pratis nas dobro je to samo nastavi![]()
![]()
Za bordobijele boje
Ima li Stimca gdje, zna li se sta? Ili je vec na putu za Metkovic, kontam to mu 70km od Posusija, bezveze da ide i Mostar, samo sebi trosak pravi 
Zbog toga su i tražili, da bi ovako sudioPanta79rei je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:57Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije![]()
Uvijek može goreseha77 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:39upravo tako. Borimo se za opstanak ali nas dodje duplo na gostovanjeKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:26Pratis nas dobro je to samo nastavi![]()
![]()
jebhem vam majke ustashke ustaJurica95 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 16:01Zbog toga su i tražili, da bi ovako sudioPanta79rei je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:57Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bolji smo ne znamo da iskoristimo sanse, sudija vam svira svaki haman kontakt ne seri!Panta79rei je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:57Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije![]()
Dozvoljeno je i vama sta je problem??
Samo ste vi teska **** od ekipe iskreno uz kone
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Problem i vas i nas je taj što smo mislili da će klubovi postati ozbiljni nakon uspjeha i ulaska u grupne faze Uefe.Ne možeš reći da oba kluba nemaju uspjehe i trofeje ali po meni još je tu potrebno godina i godina da nogometni klub bude isključivo interes a ne sredstvo za određene grupacije ljudi koji se vrte oko sportskih kolektiva u BiH.Zato te klubove i vode ljudi koji su podobni takvim struktruama upravljanja poput Štimca i Marinovića koji je klimavac ali ipak uspješan klimavac za BiH prilike.Vorovus je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:59Sve ekipe sa kojima je pravio rezultat su u tom momentu bile najskuplje/najbolje u ligi. Lako se trkati Poršeom kad protivnici voze Golf 4 ili nemaju polozeno.Zaboljesutra je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:44Podcjenjuje se Marinović i to dobro.Dok je vodio Zrinjski i Sarajevo ti klubovi su imali igru.Druga je stvar što ga svaka uprava koristi kao žrtvrno janje kad nestane financija.
Zaboravlja se da je on bio taj koji je prosuo -13 Sarajeva kad su mu otisli Tatar i Rahmanovic na polusezoni.
Jakir dogurao do Engleske, Fedja do Maribora, a Vinko koji je jos trofejniji ne moze ni do Cukarickog.![]()
Da se razumijemo, bolje Vinko za trenera nego Stimac ili neki Srbijanac, ali daleko je on od srecnog rjesenja za klub koji zeli neki iskorak.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
12345678922
- Kontakt:
Ipak je do mene, vidim Sarajevo ga uvrstilo a na rezultatima ga nema.12345678922 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:59Kako je Hubjer na klupi ako je dobio dva žuta pa tek onda crveni protiv Rudara, zar nije samo direktan crveni da se može prenjeti na kup ?

Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 15 mar 2026, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GrbavicaHrammm, successminator i 22 gosta.