English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zasad gledamo qrac od premier lige,najgora sezona premier lige ikad
- LenyYoro15
- Kontakt:
Da je kod vas bio naosvajo bi se do sad svega.
Devedeset sedam bodova je Arsenal skupio više u odnosu na United u zadnjih pet sezona, za Brunu bi to bio potez u rangu RVP transfera u United onomad, otići u klub gdje možeš osvojiti titulu.
To bi bio dobar tranafer ali mislim da Bruno nece u arsenal
Samo sto je Arsenal manji klub od Uniteda, tesko se kada prelazi iz veceg u manji klub..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- superFrankie
- Kontakt:
Kako dosadno kolo, katastrofa
Kad citas komentare pomislio bi da je Arsenal osvojio bar 5 titula u zadnjih 10 godina,a ne zadnji put 2004chily-rz je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:06Ma i ne mora, nek ostane u velikanu, prvaci evo haman i bez njega a ekipa je sve samo ne stara, bio bi na godinu možda i najiskusniji u Arsenalu.![]()
Još malo sitno da brojite pa ako Boga da od iduće sezone brojimo Unitedu.Nane17 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:08Kad citas komentare pomislio bi da je Arsenal osvojio bar 5 titula u zadnjih 10 godina,a ne zadnji put 2004
Cekamo uskoro da postavimo pitanje dal se smijemo radovati kad uzmemo naslov ili to nebi bas smjeli posto smo dugo bez tituleNane17 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:08Kad citas komentare pomislio bi da je Arsenal osvojio bar 5 titula u zadnjih 10 godina,a ne zadnji put 2004
ARSENAL4ever
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Slot rotira ekipu u nadi da ce proci Galatu ali uzalud ispadaju u srijedu
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Previse su se digli unitedovci sa ovim honeymoonom Carricka a nisu svjesni da za koji dan postaju ekipa sa najvecom susom bez trofeja u ligiTheMix je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:17Cekamo uskoro da postavimo pitanje dal se smijemo radovati kad uzmemo naslov ili to nebi bas smjeli posto smo dugo bez titule
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Wilshere10
- Kontakt:
Uvijek mi je drago vidjeti Gakpa. Da postoji neki simbol za polovnjaka, to bi bio bracuka Cody.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:18Slot rotira ekipu u nadi da ce proci Galatu ali uzalud ispadaju u srijedu
Ma citam bas komentare i cudim se, jest da tu ima sve vise botova, al opet kak god okrenes gluposti.
Ne valja da igramo lijepo i da nas trpaju, ne valja da igramo ruzno i pobjedjujemo.
Ne smijes rec da ti je ekipa top i da smo primamljiva destinacija, odma ovi skacu jer citaju da pise najjaci smo ikad.
Nazubljeni su do jaja i samo cekaju bilo kakvu sitnicu da mogu lupati protiv Arsenala, bas zanimljivo da im tolko smetamo.
Ne valja da igramo lijepo i da nas trpaju, ne valja da igramo ruzno i pobjedjujemo.
Ne smijes rec da ti je ekipa top i da smo primamljiva destinacija, odma ovi skacu jer citaju da pise najjaci smo ikad.
Nazubljeni su do jaja i samo cekaju bilo kakvu sitnicu da mogu lupati protiv Arsenala, bas zanimljivo da im tolko smetamo.
ARSENAL4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nesto im porucuje firaun ovim na kraju
Dzaba ga izdrka
Stone hands👊
A nije normalan lik svega mi 
Lakse od penala.
Lakse od penala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tudor veceras vjerovatno leti. Bas steta, na dobrom su putu prema Championshipu. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
United gura prema LP, ide to na pogon Brune
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Proximic i 16 gostiju.