FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hazre je Samir Muratovic 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Steta fakat za ovo drugo poluvrijeme, kontrolisali smo najbolju ekipu u ligi, kakva nesreca u 90oj ne vjerujem fakat ..
Bio je Rahimic prosli put direktor i meni je bio ok
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2026, 13:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sa Rahmicem se nismo borili za opstanak, izborili smo Europu i on je otisao
Mismovic je Borcu, Mravac u Velezu ne vidim sta su oni kao treneri, menadjeri, direktori uradili vise od Ibisevica koji je bio pomocni trener u Herthi i Red Bull New Yorku
Sigurno ima znanje kako funkcionisu ozbiljniji klubovi
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- dubioza144
- Kontakt:
Kakve su nam sanse nodi za Vukotica, Filipa Stevanovica, Hotica, Augustina Doffa, Riada Bajica moze i Nemanja Radonjic, ZoloticaNoDi80 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 13:39Sa Rahmicem se nismo borili za opstanak, izborili Europu i on je otisao
Mismovic je Borcu, Mravac u Velezu ne vidim sta su oni kao treneri, menadjeri, direktori uradili vise od Ibisevica koji je bio pomocni trener u Herthi i Red Bull New Yorku
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Boris se danas za opstanak. Gdje su njegove akvizicije, koga je doveo? Sta smo imali od njega kao sd?NoDi80 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 13:39Sa Rahmicem se nismo borili za opstanak, izborili smo Europu i on je otisao
Mravac,Ibricic,Papac,Muratovic,Rahimic,sve promasaji.Samo onaj ko ovu ligu poznaje ko svoj dzep:AMAR OSIM!
Brko iz druge galaksije!
tata igrice amar osim ce doci na kraju ako bas bude raspad svega i izmjenjaju se svi strucnjaci prije njega ali hajde ok
ono sto me drugo brine ljudi, gledam sve ove utakmice i brinem se i za sljedecu godinu, nece ovo lako biti treba nam sabura,
evo imamo vec sad kao neka pojacanja sto su igrala vani, ali bukvalno imam osjecaj kao da svaki igrac zrinskog i borca je jaci fizicki od naseg, cak i krpic koji je najaci kod nas ne moze nista fizicki jedino odinaka se nosi sa svakim i tu stvsrno pohvale od mene njega moramo zadrzati i ceksti da nadodje kad se vrati na beka bice jos bolji mozda nece centrirati jos ali sigurno da ce svoje greske stici ispraviti nazad a i jos neke kontre stici pokriti stvarno je zvjer fizicki
druga stvar sta sam zamjetio za zrinski i borac nikad ne prave glupe greske neke ne cine, opet i ne driblaju nesto ili individualno soliraju, i moram reci jos da su igrali sa izmjesanim sastavim protiv nas i ovo sad nekih utakmica, znaci nije to samo prvih 11 nego imaju 20 igraca u sistemu
ne znam bice tesko fakat i dugotrajan proces ovo su dvije dobre ekipe koje par god rade dobro, nije ni cudo sto ih niko u europi nije mogao nakantati , vjv evo i sarajevo ne moze da im primirise iako godinama ulazu i mnogo su ispred nas po tom pitanju
tako da momci trebati ce nam sabura magicni stapic ne postoji koji moze izbrisati godine rada
ono sto me drugo brine ljudi, gledam sve ove utakmice i brinem se i za sljedecu godinu, nece ovo lako biti treba nam sabura,
evo imamo vec sad kao neka pojacanja sto su igrala vani, ali bukvalno imam osjecaj kao da svaki igrac zrinskog i borca je jaci fizicki od naseg, cak i krpic koji je najaci kod nas ne moze nista fizicki jedino odinaka se nosi sa svakim i tu stvsrno pohvale od mene njega moramo zadrzati i ceksti da nadodje kad se vrati na beka bice jos bolji mozda nece centrirati jos ali sigurno da ce svoje greske stici ispraviti nazad a i jos neke kontre stici pokriti stvarno je zvjer fizicki
druga stvar sta sam zamjetio za zrinski i borac nikad ne prave glupe greske neke ne cine, opet i ne driblaju nesto ili individualno soliraju, i moram reci jos da su igrali sa izmjesanim sastavim protiv nas i ovo sad nekih utakmica, znaci nije to samo prvih 11 nego imaju 20 igraca u sistemu
ne znam bice tesko fakat i dugotrajan proces ovo su dvije dobre ekipe koje par god rade dobro, nije ni cudo sto ih niko u europi nije mogao nakantati , vjv evo i sarajevo ne moze da im primirise iako godinama ulazu i mnogo su ispred nas po tom pitanju
tako da momci trebati ce nam sabura magicni stapic ne postoji koji moze izbrisati godine rada
-
GavranBeli
Amar Osim po meni treba biti trener, a sportski direktor nikako. S druge strane u ovoj trenutnoj situaciji to totalno nebitno. Sanin da je ulazio ozbiljno u klub morao je imati sve isplanirano, kako, sta, gdje. A ovaj cirkus nakon tri mjeseca da mi nemamo nista je samo dokaz neozbiljnosti. Cisto sumnjam da cemo mi nesto uraditi po pitanju sklapanja kluba kako Bog zapovjeda.
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Pa valjda cemo se sklopiti i dogodine za opstanka, cisto sumnjam da ima neka bilo kakve ozbiljnije ambicije.
-
GavranBeli
Joj ovih digitalaca s ove teme. I to sad mislis da si smijesan sta li , fora neka ili ?
NoDi jedina opcija za SD, ništa drugo ne dolazi u obzir
-
Travnik1921
- Kontakt:
Koga boli **** ko po tebi treba biti štaGavranBeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 14:44Amar Osim po meni treba biti trener, a sportski direktor nikako. S druge strane u ovoj trenutnoj situaciji to totalno nebitno. Sanin da je ulazio ozbiljno u klub morao je imati sve isplanirano, kako, sta, gdje. A ovaj cirkus nakon tri mjeseca da mi nemamo nista je samo dokaz neozbiljnosti. Cisto sumnjam da cemo mi nesto uraditi po pitanju sklapanja kluba kako Bog zapovjeda.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Na kraju ni mi ni sarajevo u evropu već široki i velež. Shiit
-
GavranBeli
Majka tvoja me pita zbog togaTravnik1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:17Koga boli **** ko po tebi treba biti štaGavranBeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 14:44Amar Osim po meni treba biti trener, a sportski direktor nikako. S druge strane u ovoj trenutnoj situaciji to totalno nebitno. Sanin da je ulazio ozbiljno u klub morao je imati sve isplanirano, kako, sta, gdje. A ovaj cirkus nakon tri mjeseca da mi nemamo nista je samo dokaz neozbiljnosti. Cisto sumnjam da cemo mi nesto uraditi po pitanju sklapanja kluba kako Bog zapovjeda.
Pa ozbiljnija je opcija od Ibisevica i Mese Bazdarevica .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Travnik1921
- Kontakt:
Lahko je preko foruma, dozvoli privatne poruke pa kada budem u Sarajevu da se upoznamo. Eto ja te zvao jučer ali ništa..GavranBeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:34Majka tvoja me pita zbog togaTravnik1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:17Koga boli **** ko po tebi treba biti štaGavranBeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 14:44Amar Osim po meni treba biti trener, a sportski direktor nikako. S druge strane u ovoj trenutnoj situaciji to totalno nebitno. Sanin da je ulazio ozbiljno u klub morao je imati sve isplanirano, kako, sta, gdje. A ovaj cirkus nakon tri mjeseca da mi nemamo nista je samo dokaz neozbiljnosti. Cisto sumnjam da cemo mi nesto uraditi po pitanju sklapanja kluba kako Bog zapovjeda.
-
GavranBeli
Prpa kad treba broj ostaviti digitalac, haj mafijaj negdje negdje drugo te djecije fore ostavi negdje drugo. Razguli sad balavacTravnik1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:51Lahko je preko foruma, dozvoli privatne poruke pa kada budem u Sarajevu da se upoznamo. Eto ja te zvao jučer ali ništa..
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 12 gostiju.