Kakav demagog
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- LenyYoro15
- Kontakt:
Re: English Premier League
Da je Richarlison pametan pa da padne bez suta, dobio bi i penal i crveni Van Dijku.
Ovako Van Dijk treba da casti sudiju.
Ovako Van Dijk treba da casti sudiju.
Šta se dešava s Wirtza jesul to i njegovi digli ruke od njega?
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Drago mi je za ovog Richarlisona kao da mi je brat rođeni. Dosta je propatio, ima i on mater.
Kakva bruka od ekipe. Smijesni, mali Luzerpul. 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Oprez.gigglessmoke je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:18Drago mi je za ovog Richarlisona kao da mi je brat rođeni. Dosta je propatio, ima i on mater.
Poznat je po tome da zabije u 90+ pa ga opet prime.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako zbog cega slot zasluzuje otkaz to je zbog ovog sto je dozvolio da ovi levati uzmu bod ovdje kakva ubleha
Sreca pa je ovaj Simons kanta teska, posten igrac ovu kontru posprema u mrezu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pozdrav svima, šaljem poruku iz augusta 2025. i mislim da je ovaj Liverpul najbolja ekipa na planeti. Ide se na nešto izmeðu quadruple i sixtuple.
Kakav su transfer rok odradili, riješili se trenta i diaza, a doveli wirtza, kerkeza i frimponga, čujem da se šuška i guehi na zimu
Kakav su transfer rok odradili, riješili se trenta i diaza, a doveli wirtza, kerkeza i frimponga, čujem da se šuška i guehi na zimu
Zar se i od Tottenhama bodovi gube 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Brentford kao peti u LP u sljedećoj sezoni, Liverpool i Chelsea neka igraju četvrtkom. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
al fakat kad pogledas ovako kakav downgrade su platili tolike parecoelho41 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:23Pozdrav svima, šaljem poruku iz augusta 2025. i mislim da je ovaj Liverpul najbolja ekipa na planeti. Ide se na nešto izmeðu quadruple i sixtuple.
Kakav su transfer rok odradili, riješili se trenta i diaza, a doveli wirtza, kerkeza i frimponga, čujem da se šuška i guehi na zimu![]()
florina je dobar igrac yebe ga sto mu je trener trnokop
Premalo ih yebete, za sve šta su pisali i najavljivali, samo ću to rećiQUARTERBACK je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:28al fakat kad pogledas ovako kakav downgrade su platili tolike parecoelho41 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:23Pozdrav svima, šaljem poruku iz augusta 2025. i mislim da je ovaj Liverpul najbolja ekipa na planeti. Ide se na nešto izmeðu quadruple i sixtuple.
Kakav su transfer rok odradili, riješili se trenta i diaza, a doveli wirtza, kerkeza i frimponga, čujem da se šuška i guehi na zimu![]()
![]()
florina je dobar igrac yebe ga sto mu je trener trnokop
Pare su zlo, a ko nije naviko da ima pare ne zna se ni nosit s njima kad ih ima. Liverpul je radnički klub, nije to Real Madrid, PSG ili Bayern.
A Florina je dobar, osto je željan fudbala, biće dobro svjetsko
JayCatwright je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:02Koja klasa je Wirtz, svaki dodir s loptom, apsolutna poezija, ovako je loptu samo jos Messi znao dotaći svojevremeno tamo 2012 godine, sta drugo nego zahvaliti se bundesligi, a sad svi za mnom ponavljajte : "Tužna li si bavarijo"
JayCatwright je napisao/la: ↑17 nov 2025, 21:34Wirtz je već sada jedan od najvećih njemačkih igrača svih vremena.![]()
Jbt ovakav Tottenham ne uspiju pobijediti 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cuj radnicki klub, pa sunce ti poljubim pricamo o jednom od najbogatijih klubova u drzavi, a ne o Rudaru iz Kaknja 
Srce, čast i ponos!
Mentalitet malog kluba u 21. stoljeću, brojevi ne lažu 
Ovo je prvi put da su se dočepali para i ne znaju šta će s njima. Igrači ih izlevatili za plate Florina, Gravenberch, Ekitike, Gakpo, Isak, Ekitike...
Ovo je prvi put da su se dočepali para i ne znaju šta će s njima. Igrači ih izlevatili za plate Florina, Gravenberch, Ekitike, Gakpo, Isak, Ekitike...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.