Rijesice to GIS, on je glavni na temi...KosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:35Vanja zar smije pisati drugi navijac na nasoj temi npr ovaj iz listice?Vanja8 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:25Ocigledno masa ljudi ovdje ne shvata sta je nama osnovni problem...
Mi smo od ekipe koja je imala najbolju tranziciju postali ubjedljivo najsporija ekipa u ligi i igramo fudbal , ne sa kraja 90', nego sa kraja 80'...
Ekipa je i fizicki pala i dok imamo snage, prvih 45 minuta i drzimo se i stvaramo sanse, a drugo poluvrijeme je vec samo pitanje kada cemo ga primiti...
Vecina forumasa zna da sam protiv nekakvog mijenjanja trenera, ali mislim da nama sa Marijom, perspektive nema...
Pogledajte danasnju tekmu, gubimo, a nama odbrana 4 minute vrti loptu oko centra u 82 minuti...
Ja to zaista ne mogu da shvatim, da trener koji sjedi na klupi, ne pozove kapitena i kaze, napadnite svim sredstvima, da li zijanili 1:0 ili 3:0 sasvim je svejedno...Ne mogu da shvatim da nakon primljenog gola covjek nije izvrsio odmah najmanje dvije izmjene, ne mogu da shvatim da mu je prva izmjena defanzivni vezni, ne mogu da shvatim da mu Kupresak ulazi u igru prije Kyeremaha...Pitam sebe da li je mi se pricinjava ili je stvarnost...
Ne znam, nisam pametan, ali razocarenje je ogromno...
Ja sad sa iftara...

.png)