J.beš evropu i ovu ligu, sve mi se ovo ogadilo najbolje da se može i ne pratiti uopšte.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Utakmice Rudara su odmor za oči, lijep čist fudbal, kao da ne gledaš našu ligu. Teško će ostati u ligi, ali stvarno su osvježenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tacno si markoanac. Kad je neki bosnjak igrao za siroki.Marokanci58 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:18Aliju Izetbegovića su u Širokom više voljeli nego u Sarajevu dok je bio živ jer ih je oslobodio mraka i komunizma. Imaju snimci, nikad nikom cijeli grad nije tako skandirao u historiji tako da je glupa priča da mrze Bošnjake.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Čuj žao mi Rudara da su dobili vratili bi se u život dok imate tri sljedeća kola gradski derbi te Široki i Bijeljinu na strani. Ko je ovaj nije dobarGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:00Zao mi Rudara, nema sta ispali su .
Sloga se zna vec odavno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Napokon smo osigurali opstanak 
Boli li? KAPLANN!!!!Seher1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:05Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Igrač Širokog danas dao izjavu, haman najavio pobjedu željkana.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:02Čuj žao mi Rudara da su dobili vratili bi se u život dok imate tri sljedeća kola gradski derbi te Široki i Bijeljinu na strani. Ko je ovaj nije dobarGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:00Zao mi Rudara, nema sta ispali su .
Sloga se zna vec odavno.![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Pa to ti je njihova standardna priča, sve idealno, savršeno, dovoljno za četvrto mjesto. Možda izjednače svoj najbolji rezultat u istoriji, treće mjesto na tabeli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima i do toga, već sam napisao da je Velež jedan od rijetkih koji ima dobro suđenje.Seher1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:05Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Hahahahahahaha kako se blamiraš sa tom patetikom brate. Ne stoji tebi bogami to hahahahaVirtu4l je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:07bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Pa to ti je njihova standardna priča, sve idealno, savršeno, dovoljno za četvrto mjesto. Možda izjednače svoj najbolji rezultat u istoriji, treće mjesto na tabeli.
Znas kako ovo ide, nije iskljuceno da ostanu bez europe. Sreca te napusti u jednom trenutku, vidili smo sta bi kad stadose golovi sa 30 metara kod Adzema. Dobar je Velez nema sta, ali pad forme mora doci sigurno.Virtu4l je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:07bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
U slucaju da se to desi yeban bi bio i Kodro i Ibro i Pudar i svi ostali, tako je to kod nas.
Cvitanovic je bio tito do prije 3 kola sad ga tjeramo.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- Velež pobjedio u Prijedoru
- RK Velež pobjedio Slogu Vakuf i 99,9% se plasirao u rukometnu premijer ligu
- Juniori pobjedili Slobodu u Tuzli 4:2
Kakav dan
- RK Velež pobjedio Slogu Vakuf i 99,9% se plasirao u rukometnu premijer ligu
- Juniori pobjedili Slobodu u Tuzli 4:2
Kakav dan
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije to njihova priča to je moj neki zaključak i vidim kako je u ekipi veleza sigurnost i mirnoća a to se prenijelo s klupe, svlačionice i iz kluba. Nije velez po kvalitetu bolji ni od Sarajeva ni Zeljeznicara al ekipa ima ima čistu glavu dok su ovi naši u totalnoj konfuziji , imam osjecaj da bi s 5 metara na prazan promašili.Virtu4l je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:07bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
bvsic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:13Znas kako ovo ide, nije iskljuceno da ostanu bez europe. Sreca te napusti u jednom trenutku, vidili smo sta bi kad stadose golovi sa 30 metara kod Adzema. Dobar je Velez nema sta, ali pad forme mora doci sigurno.
U slucaju da se to desi yeban bi bio i Kodro i Ibro i Pudar i svi ostali, tako je to kod nas.
Cvitanovic je bio tito do prije 3 kola sad ga tjeramo.
Treba da se poklopi mnogo toga da ostanu bez Evrope, a budimo realni, zaslužili su je. Široki se sad tu upetljao, a vi ponovo ne izgledate baš sjajno, isto tako sad i vama slijedi malo teži raspored.
Poenta mog posta je bila to da imaju sezonu iz snova, da se Ibro veliča kao da je Anćeloti, a da im opet ni Evropa nije sigurna. Eto kakav je to klub, ne može bolji primjer.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Velez spasava zeljanu od ispadanja 
Kad su bili treci u BH ligi ?Virtu4l je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:07bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Ako osvoje trece mjesto, bice im to historijska sezona za pamcenje. Kao sto pamte i prepricavaju evropu na Grbavici, od prije par godina.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Burberry46, Combattente87, Hajdeee, kogmagie46, Marokanci58, ristagrad, Riziko, Vanja8 i 32 gosta.