Ma znam.. ali gol zlata vrijedan. Slažem se Salčin igrač utakmice.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:07Ni blizu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Nema razloga da se odmah uzbuđujete, ja vam iskreno želim da se plasirate u Evropu. Velike priče malih klubova su me uvijek fascinirale.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Lose su startovali, prvih 10 kola baceno sa proslim trenerom.
Ibro izvlaci maksimum iz ove donekle limitirane ekipe, sastavljene i od igraca koji su do juce trcali po federalki.
Mogu kod vlasnika na farmu, zato ih je i kupioThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:19Spasili im mi i Vici guzicu oni razbijaju glavu koji će Velež završiti dok ih dulumi sijena čekaju ovo ljeto![]()
Upravo to, ponovo su blizu istorijskog uspjeha i vjerujem da svi navijamo za njih. Ja sigurno.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako nakon svega izbore Evropu ili cak osvoje kup Ibro je trener sezone definitivno.Nerealno koliko izvlaci iz ove ekipe bez jednog zvucnog imena.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Threeplanetrees
Nije njima vuna što će se Velež najvjerovatnije plasirati u evropu njima najteže pada što ljudi koji su u Veležu rade u njegovom interesu i guraju ga dok će u Želji uvijek prevagnuti taj sitni pilićarski interes da se ogrebu od klub i ugrade ako mogu. Evo i ovo sada što im se dešava dešavati će im se i iduće godine. Jednostavno taj sirotinjski nagon ispred klupskog uspjeha. Ali uživanje ih je čitati kada su ovako patetični. Pravi miks jadnika i podanika 
Sad mi moramo navijati za vicinu ljubavnicu ako ne zelimo da nas listica preskoci na tabeli

Kad ne mogu podyebavat u vezi opstanka,onda pišu kako je Velež mali klub... pa će sutra okrenut ploču kad se sastanemo sa Zrinjskim i pisat pijaca,seljaci,zajedno sa štovateljima HB.
Velež kako god da završi sezonu,ostaje veliki na žalost svih onih koji su nakon 6 kola pisali da je u federalnoj..
Velež kako god da završi sezonu,ostaje veliki na žalost svih onih koji su nakon 6 kola pisali da je u federalnoj..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Velez je dobar skroz yebo li ih Josip Broz, i dan kad vas sastavi, da Bog da se raspali
Nakon cirkusa u Mostaru, gade mi se
Nakon cirkusa u Mostaru, gade mi se
- Threeplanetrees
Odmorili Karića, Hrkaća, Vehabovića, Abdulaha za Koševo i uzeli tri boda u Prijedoru. Ibro Rahimić nije normalan hahahahaha

Minus 10 u odnosu na Velež? Pa ok, to je čak i premalo obzirom kakvu sezonu igramo, što opet ne mijenja činjenicu da bi bilo apsurno upoređivati te klubove, onako realno, zar ne?VictoriasFikret je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:33Na Grbavici zima, minus 10. "Brrr", što bi tvoj Brko rekao.
Taj klub prvo mora dostići nivo Leotara, Modriče, Brotnja, pa onda recimo Širokog Brijega, da bi uopšte ušao u neku stidljivu raspravu sa ozbiljnim klubovima.
Koliko je puta Rudar u zadnja dva mandata u PLBiH gubio bod(ove) u zadnjim minutama? Nevjerovatno koliko baksuzna ekipa, i protiv Širokog su primili gol bukvalno u zadnjoj minuti.
Definicija simpatične ekipe: lijepo igraju, lijepo ih gledati, nisu prgavi i ne tuku kao Sloga, ali bodovi…
Sa druge strane, gospodin IBRO RAHIMIĆ!
Definicija simpatične ekipe: lijepo igraju, lijepo ih gledati, nisu prgavi i ne tuku kao Sloga, ali bodovi…
Sa druge strane, gospodin IBRO RAHIMIĆ!
Dajte postove željezničara nakon što su nas dobili u augustu.
A može i onaj epski od prije par sezona o raspadu u etapama po sezonama
A može i onaj epski od prije par sezona o raspadu u etapama po sezonama
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 15 mar 2026, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Siroki najbolji raspored ima, rade u tisini a ljudi sljedece sedmice mogu da budu bod do treceg.Virtu4l je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:17bvsic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:13Znas kako ovo ide, nije iskljuceno da ostanu bez europe. Sreca te napusti u jednom trenutku, vidili smo sta bi kad stadose golovi sa 30 metara kod Adzema. Dobar je Velez nema sta, ali pad forme mora doci sigurno.
U slucaju da se to desi yeban bi bio i Kodro i Ibro i Pudar i svi ostali, tako je to kod nas.
Cvitanovic je bio tito do prije 3 kola sad ga tjeramo.
Treba da se poklopi mnogo toga da ostanu bez Evrope, a budimo realni, zaslužili su je. Široki se sad tu upetljao, a vi ponovo ne izgledate baš sjajno, isto tako sad i vama slijedi malo teži raspored.
Poenta mog posta je bila to da imaju sezonu iz snova, da se Ibro veliča kao da je Anćeloti, a da im opet ni Evropa nije sigurna. Eto kakav je to klub, ne može bolji primjer.
Velez bas zayeban raspored + kup se tu ugurati treba. Nesto ne vjerujem da mogu zrinjskom u kupu ista kakvi god ovi bili.
Sljedece kolo moze dobar nagovjestaj dati realno.
Al ima tu dosta da se igra jos
- Threeplanetrees
Zadnju četvrtinu sezone Veležu dolaze i Široki i Sarajevo plus imamo dvije zaredom kući. Pišeš glupostibvsic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:45
Siroki najbolji raspored ima, rade u tisini a ljudi sljedece sedmice mogu da budu bod do treceg.
Velez bas zayeban raspored + kup se tu ugurati treba. Nesto ne vjerujem da mogu zrinjskom u kupu ista kakvi god ovi bili.
Sljedece kolo moze dobar nagovjestaj dati realno.
Al ima tu dosta da se igra jos