Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Haj ako ista dobra je ova zezancija iz Sirokog u vezi ovog gola Stanica.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Turski mitoman stavlja dvije različite situacije...luckystrike je napisao/la: ↑16 mar 2026, 02:30Jurica95 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 16:01Zbog toga su i tražili, da bi ovako sudioPanta79rei je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:57Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije![]()
![]()
Nakon prve situacije je zakacio Patrika ispred naših 16m i nije dobio nista, zuti je dobio na centru kao sto se moze vidjeti na videu dosta vremena nakon. turski mitomanuuuuu
i zovi mi ime i zovi mi ime, jedan ce pitar letjeeetiiiiiiii
i zovi mi ime i zovi mi ime, jedan ce pitar letjeeetiiiiiiii
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Joj prica za navijace i hz ..
Jedini problem sto vas je ovako malo naspram onih vasih najboljih izdanja jesu mladje generacije, tu je jedini problem.
Malobrojnu grupu mladjih ste imali 2010/2015 kad ste najjaci bili, danas je 2026god , stariji su vam na istoku mimo derbija i neke bitne tekme. Kod nas je ista situacija, stara garda Tica i kompanija su uglavnom na bitnim utakmicama, eventualno neka gostovanja , ali nam je mladja generacija bila 2010-2015 haos dobra i mnogobrojna. Zato smo danas tu gdje jesmo
Jedini problem sto vas je ovako malo naspram onih vasih najboljih izdanja jesu mladje generacije, tu je jedini problem.
Malobrojnu grupu mladjih ste imali 2010/2015 kad ste najjaci bili, danas je 2026god , stariji su vam na istoku mimo derbija i neke bitne tekme. Kod nas je ista situacija, stara garda Tica i kompanija su uglavnom na bitnim utakmicama, eventualno neka gostovanja , ali nam je mladja generacija bila 2010-2015 haos dobra i mnogobrojna. Zato smo danas tu gdje jesmo
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 16 mar 2026, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
Za Ljajica ofsajd pravilo ne vazi, ali ne sekiraj se on moze gol dati samo sa penala, jer je tako u mogucnosti
- luckystrike
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Svrsavate li jos na pobjedu sportskih, strumfete?
Balavče o kakvom kompleksu pričaš?f16 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:15Sezona 24/25
Stadium---------------------- Spectators -----------Average
FK Zeljeznicar---------------142.400-----------------8.376
FK Sarajevo-------------------105.800------------------6.613
Sezona 23/24
Stadium ---------------------- Spectators-------------Average
FK Zeljeznicar-----------------112.910----------------7.057
FK Sarajevo--------------------112.150--------------- 7.009
Baš je u bobu bilo jelde
Kako je lijepo kad nam znate posjetu u zadnjeg navijača, kompleksaši
Jedino što imate u posljednjih 10 godina je trofej najčišće svlačionice, napumpani prosjek i magično sredstvo za čiščenje stolica.
Sezona 23/24 ste zadnje kolo igrali poslije nas i navukli za 700-800 ljudi.
Daj bože da vazda ovako bude kao unazad desetak godina sto se tiče, trofeja (pravih ne ovih vaših) imaginarnih.
Slatki ste, takvi i ostanite.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ko je taj čovjek?mobih je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:06Od rata na ovamo imate svoje ljude u savezu, sa tatom Osimom na celu, gurali vas da osvajate kupove i prvenstva, ostavljali vas u ligi iako ste bili u gorem kurcu sa parama od Celika, dok su njih vratili u kantonalnu prvom prilikom. Dobili ste stadion nazad zahvaljujuci aliji provaliji, inace sad ne biste postojali. Ali je problem kad Velez prvu sezonu od rata ima nekoga u savezu koji se trudi da mu se sudi postenije nego prijasnjih godina. I to nako sto je pozicija covjeka iz HNK bila rezervisana za predstavnika svinja. Jedite g.o.v.n.a, podguzne muhe svinjskog.Seher1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:05Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Ima jedna prigodna za to

Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
Marokanci58
- Kontakt:
Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribineStriktnoZlo je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:58Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Ne bi me uopšte začudilo da hordama padne nešto u narednom periodu iako su jedni od rijetkih koji nose udarni na svako gostovanje haman i kače sve po ogradi dok npr manijaci koji su br 1 trenutno okače sve mimo udarnog pretežno. Horde su opet pale, al vratit će se aBd prava priča kad tad.

BRATSTVO GRAČANiCA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sjecam se prije nekoliko sezona kad su bili u vrhu na svega par bodova od prvog mjesta da su u odlucujucim utakmicama skoro svi navijali za FKS, iako su im bili direktni konkurenti. Od tada su izgleda ostale traume s tim prozivanjem da su filijala.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- luckystrike
- Kontakt:
Od koga strahuju na svom stadionu?Marokanci58 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:20Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribine
![]()

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta kaže ovaj iz Zenice ne kače HZ više transeve po ogradi nego ih drže na rukama. Ovo je postalo neugodno čitati 
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Glupan ne zna da je ovdje žicaluckystrike je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:34Od koga strahuju na svom stadionu?Marokanci58 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:20Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribine
![]()
![]()
Ne pratim aktivno Sarajevo kao npr. Borac, ali sam i kao takav posmatrac upratio da je lik imao bar 4 ovakve i slicne promasene sanse u toku ove sezone, za igraca tog renomea i iskustva je daleko previse. Znam da se obilato svrsavalo po forumu na jednu asistenciju i ako sam dobro upratio to je sve sto je on postigao ove sezone, ispravite me ako grijesim.
Suzdrzi se od komentarisanja navijackih grupa jer ispadas glup.Marokanci58 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:20Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribineStriktnoZlo je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:58Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Ne bi me uopšte začudilo da hordama padne nešto u narednom periodu iako su jedni od rijetkih koji nose udarni na svako gostovanje haman i kače sve po ogradi dok npr manijaci koji su br 1 trenutno okače sve mimo udarnog pretežno. Horde su opet pale, al vratit će se aBd prava priča kad tad.
![]()
Kakve veze ima gdje je zastava svakako ni jedna grupa ne drzi zastavu sa druge strane ograde
- Shategabri
Biće da slabo pratiš ili još slabije trolašMikiPirs je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:56Ne pratim aktivno Sarajevo kao npr. Borac, ali sam i kao takav posmatrac upratio da je lik imao bar 4 ovakve i slicne promasene sanse u toku ove sezone, za igraca tog renomea i iskustva je daleko previse. Znam da se obilato svrsavalo po forumu na jednu asistenciju i ako sam dobro upratio to je sve sto je on postigao ove sezone, ispravite me ako grijesim.![]()
Koševo Zapad
- dubioza144
- Kontakt:
Nemoj tako zabio je go Želji iz slobodnog i tad ga uzdigli a guli nas tacnije ubio taj derbi, na osnovu tog gola i kapitensku dobio posle odlaska gulija i samo se o njemu pricalo, pa mi toliko nismo Stilu uzdigli one sezone kad ih je sam pojeo na derbiju 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I sa tim momcima to nije ni 10% onoga sto ste nekad znali biti. Vidjelo se kroz ovih par godina unazad nema vise ni brojnosti, ni neke ozbiljne organizacije.StriktnoZlo je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:58Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Kad spominjem ono sto ste nekad bili, mislim na period od 2008. nakon povratka pa do nekih 2013–2014, kada ste bez problema mogli napuniti sjever. Al to su bila i neka druga vremena, vrhunac scene.
I danas bi to moglo biti priblizno tom nivou, samo sto nema vise ozbiljnih momaka koji to nose. Kod nas su momci bas iz tog perioda i danas tu, izgurali su ozbiljan period i dalje ih mozes vidjeti i na gostovanjima i u kopu. Kod vas se primjer u 22. glumi old school i povlaci sa tribine, ode na istok. Kod vecine je to furka na par godina, dok kod drugih to nikad nije bila ni furka niti ce ikada biti.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA