Mokes je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:11
godrina je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:27
Samo cekam teoriju kako je npr ardin gol sinoc nesto neregularno.
Rece lik koji je hladno ovo napisao
godrina je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:26
Barsa je pomela Dortmunda, apsolutno zasluzeno ih dobili tu nema ko sta rec.
Ja evo nailazim na slike VAR kod onog prvog gola. Jel realno da su to stvarne slike ili sta...
Naime, na videu se jasno vidi da je rafinja blize golu od linije peterca a na var slici on kao gazi tu liniju.
Jel moguce da su ga namjerno pomjerili ili je neki detalj negdje promaknuo.
Opet kazem zasluzeno ih dobili, nije da zelim umanjiti njihovu pobjedu, nit pisanje po forumu to moze, realno.
Nije zaista zlonamjerno ali prvo se fino umijes pa duboko udahnes pa ponovo procitas sta sam tad napisao. Doduse bilo bi pozeljno sa razumijevanjem ako ti to mozes a cini mi se da mozes.
Znaci ostavi ego po strani nece ti spast kruna sa glave.
Pogledas sliku i video pa ces vidjet razlike.
Jedna je stvar napisat i prenijet nesto sto je sumnjivo i sto je tad dosta ljudi komentarisalo, sugestija jel a potpuno je druga stvar nesto komentarisat, tvrdit, sve moguce opravdavat ili omalozavat ( u zavisnosti od konteksta) ko zadnji magarac.
Doduse normalno je da to necete naci na tim tik tok profilima sta je vec al jbg. Ili je npr Var besprijekoran selektivno, danas jest sutra nije.
Zbog toga je ovaj forum postao smece tesko. Raja konta ako si anoniman mogu pljuvat koga hocu i sta hocu, bit zadrt, furat samo jedno bez mogucnosti dijaloga i razmjene misljenja a nema sanse prihvatit drugo misljenje.
E zato se samo treba sprdat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.