Jovo Lukić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Beduin
- Kontakt:
Re: Jovo Lukić
Jednostavno nema opravdanja da pozivas 5 napadaca, a samo 2 beka u ekipi, pa ces onda bekove mijenjati stoperima, ako bude bilo potrebe. I u slabijim i nebitnijim utakmicama nemas taj luksuz da ulazis u utakmicu sa 2 beka, a kamoli u ovako bitnim.
Covjek bas tera i neznalica. J3bote zivot, pa i ako ispadnes protiv Velsa makar si isao sa onim najboljim, prirodnim, a ne j3beno izmisljanje tople vode. J3bo ga Mujakic, Radeljic, Bazdar u guzicu glupu.
Covjek bas tera i neznalica. J3bote zivot, pa i ako ispadnes protiv Velsa makar si isao sa onim najboljim, prirodnim, a ne j3beno izmisljanje tople vode. J3bo ga Mujakic, Radeljic, Bazdar u guzicu glupu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Burnić, Dedić, Kolašinac, i Memić. Niko drugi neće ni prismrditi bekovskoj poziciji. 5 napadača je glupo, blago rečeno.Beduin je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:47Jednostavno nema opravdanja da pozivas 5 napadaca, a samo 2 beka u ekipi, pa ces onda bekove mijenjati stoperima, ako bude bilo potrebe. I u slabijim i nebitnijim utakmicama nemas taj luksuz da ulazis u utakmicu sa 2 beka, a kamoli u ovako bitnim.
ja kakve gluposti mozes procitat,11 igraca igra i na klupi 6 igraca eto nek je i 9.6 igraca su na tribinama i vi spominjete neke igrace koji ce vjerovatno da budu na tribinama,bas sereteMiranGlasnic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:12Burnić, Dedić, Kolašinac, i Memić. Niko drugi neće ni prismrditi bekovskoj poziciji. 5 napadača je glupo, blago rečeno.Beduin je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:47Jednostavno nema opravdanja da pozivas 5 napadaca, a samo 2 beka u ekipi, pa ces onda bekove mijenjati stoperima, ako bude bilo potrebe. I u slabijim i nebitnijim utakmicama nemas taj luksuz da ulazis u utakmicu sa 2 beka, a kamoli u ovako bitnim.
- Beduin
- Kontakt:
Otac ti sere kod kuce. Ako ne znas normalno diskutovati, mars onda od mojih postova.Roki50 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 01:50ja kakve gluposti mozes procitat,11 igraca igra i na klupi 6 igraca eto nek je i 9.6 igraca su na tribinama i vi spominjete neke igrace koji ce vjerovatno da budu na tribinama,bas sereteMiranGlasnic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:12Burnić, Dedić, Kolašinac, i Memić. Niko drugi neće ni prismrditi bekovskoj poziciji. 5 napadača je glupo, blago rečeno.Beduin je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:47Jednostavno nema opravdanja da pozivas 5 napadaca, a samo 2 beka u ekipi, pa ces onda bekove mijenjati stoperima, ako bude bilo potrebe. I u slabijim i nebitnijim utakmicama nemas taj luksuz da ulazis u utakmicu sa 2 beka, a kamoli u ovako bitnim.
075 ❤
075 ❤
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nema iritantnijeg lika od ovog Rokija, za kratko vrijeme je Fanatika prekucao.
Ako si ozbiljan, idi se liječi Roki. Ako si trol, a sigurno jesi, svaka čast, mene trolovi obično ne nerviraju, ali ti trolaš majstorski.
Ako si ozbiljan, idi se liječi Roki. Ako si trol, a sigurno jesi, svaka čast, mene trolovi obično ne nerviraju, ali ti trolaš majstorski.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Evo ga opet zabio.Go u stilu velikih svjetskih napadača
- Goalgetter
- Kontakt:
16. gol u ligi.
Vise nego zasluzen poziv.
Vise nego zasluzen poziv.
Ja ovog lika nikad nisam gledao, ali gledajući statistiku, kapa dole majstore!
Ovaj bi u reprezentaciji Rumunije bez ikakve dileme bio prvi izbor na poziciji 9.
Ovaj bi u reprezentaciji Rumunije bez ikakve dileme bio prvi izbor na poziciji 9.
- Beduin
- Kontakt:
Itekako je bio perspektivan napadac u nasoj ligi, dosta se ocekivalo od njega, odlicna kretnja, fizicka sprema i trka, pressing na protivnika, ali cini mi se onda je bilo ona povreda pa se to vucaralo dok opet nije uletio u prvih 11 Borca i odigrao odlicni sezonu. Onda je i otisao u Rumuniju, trebalo mu je adaptacije i vremena, ali mislim da mu je ovo najucinkovitija sezona u karijeri, a jos je utakmica pred njim.
18 golova u svim takmicenjima, odlicno. Zasluzen poziv i zanimljiv igrac, mogao bi on naredne sezone se otisnuti u znatno bolju ligu/klub.
18 golova u svim takmicenjima, odlicno. Zasluzen poziv i zanimljiv igrac, mogao bi on naredne sezone se otisnuti u znatno bolju ligu/klub.
075 ❤
075 ❤