Od boraca koji su mi ostali u sjećanju su: Hulk Hogan,Stone Cold,Rock,Taker.
Moderator/ica: rio_Ferdy88

Ja skinuo sebi sa ovog torrenta :BluesForever je napisao/la:Ako neko ima neki link neka stavi za vecerasnji Extreme Rules........

Blue_He4rt je napisao/la:Ovo su djecja posla.Mogao sam to odgledati dok sam bio "maksum" takorec,ali sada nema sanse.Evidentno je da je sve namjesteno svaki udarac,potez kao i pobjednik.Glupost hlupi nogom od onaj pod pri udarcu i ispade da ga osakati

Sad je totalno glupost WWE. Ali od 90-tih pa do negdje 2005 nije bila glupost jer su sve bili kravavi mecevi i lešili su se svacim i bilo je svacega a ovo sada je totalna glupost.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Gledao sam ovo prije, tek sad kontam koliko je glupo i nezrelo...
Polahko, ovo je samo moje mišljenje...

..ja ne znam zasto se narod lozi na ovo?...fakat ja hajde otiso bi tamo ako bi mi neko platio ulaznicu, ali da sjedim za tv i iscekujem neku nezrelu borbu ?.. ma daj ba  , ali ovdje u americi svasta pali  i lova se uzima boli ih qurac
..ja ne znam zasto se narod lozi na ovo?...fakat ja hajde otiso bi tamo ako bi mi neko platio ulaznicu, ali da sjedim za tv i iscekujem neku nezrelu borbu ?.. ma daj ba  , ali ovdje u americi svasta pali  i lova se uzima boli ih qurac gdje se sad emituju ?
 gdje se sad emituju ? 
Kod: Označi sve
dailymotion.com/video/xutq4g_3-way-ladder-match-super-smash-brothers-vs-the-young-bucks-vs-future-shock_sport#.UNrz66x4_XQ
 .
 .
 to moze samo Undertaker.
 to moze samo Undertaker.  Ko nije gledao ovaj mec neka pogleda,onda kasnije se Mankind opet popeo na kavez i opet ka Phenom bazio ali kroz kavez u ring
 Ko nije gledao ovaj mec neka pogleda,onda kasnije se Mankind opet popeo na kavez i opet ka Phenom bazio ali kroz kavez u ring  ,pa onda bacanje na rajsingle.
 ,pa onda bacanje na rajsingle.  
   [youtube][/youtube]
 [youtube][/youtube]Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.