Velez-Sloga
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Zrinjski-Radnik/Laktasi
Velez-Sloga

Velez-Sloga
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vise bi volio
Velez-Laktasi
Zrinjski-Sloga
I onda finale mostarsko abd
Velez-Laktasi
Zrinjski-Sloga
I onda finale mostarsko abd
Veležu je mnogo bolje da se ranije sretne sa Zrinjskim dok ovi imaju kakve takve šanse za titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ništa od moje želje da pehar kupa podignemo pod bijelim brijegom. Može i na našem prči gaThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto
Zrinjski znaci do finala nece igrati protiv prvoligasa.
U novi boj...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
successminator
- Kontakt:
Prošle sezone su napravili ogroman korak ka tituli na Areni Rođeni, imate priliku da im vratite.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:20Ništa od moje želje da pehar kupa podignemo pod bijelim brijegom. Može i na našem prči gaThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto![]()
Fun fact: Zrinjski ove godine ima priliku da dva najveća trofeja podigne na utakmicama protiv Veleža, i to u razmaku od 20-ak dana.
Za nas neutralne, ako bude mostarsko finale, bolje je sto je revans finala u Vrapcicima zbog samog ambijenta i 3 tribine u kadru. Jos kad bi dozvolili gostujuce navijace na tom dvomecu, prštalo bi sve.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:20Ništa od moje želje da pehar kupa podignemo pod bijelim brijegom. Može i na našem prči ga![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Volio bi i ja brate radi ludila ali teško da će pustiti gostujuće. Izvlakuše na neke rizike koji im prolaze dok navijači ispaštaju evo već nekoliko derbija. Ako uzrmemo kup bio bi najčasniji Široki, Sarajevo i Zrinjski jao puta do peharaVorovus je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:56Za nas neutralne, ako bude mostarsko finale, bolje je sto je revans finala u Vrapcicima zbog samog ambijenta i 3 tribine u kadru. Jos kad bi dozvolili gostujuce navijace na tom dvomecu, prštalo bi sve.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:20Ništa od moje želje da pehar kupa podignemo pod bijelim brijegom. Može i na našem prči ga![]()
![]()
-
MostarReds22
- Kontakt:
Najlaksi derbi za organizovati gostujuce pogotovo kad se kod nas igra. Sprovedes cigane preko raštana, na gostujucu ne treba ti ni tampon zona i cao. Al jok ko ce to lakse kerovima da kafe piju po pumpama i kazne pisu vazdan.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:24Volio bi i ja brate radi ludila ali teško da će pustiti gostujuće. Izvlakuše na neke rizike koji im prolaze dok navijači ispaštaju evo već nekoliko derbija. Ako uzrmemo kup bio bi najčasniji Široki, Sarajevo i Zrinjski jao puta do peharaVorovus je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:56Za nas neutralne, ako bude mostarsko finale, bolje je sto je revans finala u Vrapcicima zbog samog ambijenta i 3 tribine u kadru. Jos kad bi dozvolili gostujuce navijace na tom dvomecu, prštalo bi sve.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:20Ništa od moje želje da pehar kupa podignemo pod bijelim brijegom. Može i na našem prči ga![]()
![]()
-
Strelcevina
- Kontakt:
Što ga ne uzmete ako je vaš?Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto
ukrades auto - nije tvoje... mozes ga koristiti, ali sve do jednom, kad dolijas. E tako ti je i sa stadionom... Ukrades - ali nije tvoje, dzaba svi falsifikovani papiri. Mozes koristiti, ali do jednom, kad dolijas.. a doci ce i to, mosa lakapo.Strelcevina je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:34Što ga ne uzmete ako je vaš?Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto
nasa su oba... jedan okupiran, drugi slobodan... na kojem god podignemo pehar, na nasem je.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:20Ništa od moje želje da pehar kupa podignemo pod bijelim brijegom. Može i na našem prči gaThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto![]()
-
MostarReds22
- Kontakt:
da nije tvoj slucajno seljoberu kocerinski ?Strelcevina je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:34Što ga ne uzmete ako je vaš?Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Samo je Zeljeznicar prosle godine imao laksi zrijeb pa preko Leotara i dva treceligasa do polufinala gdje izbjegavaju Sarajevo i Borac i idu na nikad tanji Siroki sa revansom kuci.Takodjer smo prosle sezone imali najtezi put do osvajanja pehara jednog kluba od kada se igra ovo takmicenje(barem sto ja pamtim).Bas specificna sezona
Ove sezone kao sto sam rekao pehar ide u Mostar samo pitanje na koju stranu.Hajde Rodjeni!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Je li moguće šta svira kao prekršaj u napadu
Znam da niko ne gleda
Znam da niko ne gleda
Počeli smo radit svoju prvu tribinu. To znači da je naš.MostarReds22 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:14da nije tvoj slucajno seljoberu kocerinski ?Strelcevina je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:34Što ga ne uzmete ako je vaš?Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 mar 2026, 10:47
Siguran sam da ima negdje zapisana kosmička pravda koja kaže da će Velež podignuti trofej pod svojim bijelim brijegom. Hoće li to biti ove godine, hoćemo li se sastati u polufinalu, bore li se oni za titulu ili ne bore to nas zaboli **** i nama ništa ne znači isto kao njima jer će obadvije ekipe ići 200 posto
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Kako je glupo sto se dvije utakmice igraju finalu kupa
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.