tebe sam vidio na utakmiciDPO je napisao/la:Evo zenicka ulizica se raspisao, sad necestati dok ne naštanca 30 umobolnih postova.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zar su oni bili juce na bilinommrzim_ulizice je napisao/la:sramota ih stavit a najavili invazijusamosarajvo je napisao/la:Prijateljsko pitanje...
Moze slika manijaka iz Zenice![]()
![]()
![]()
![]()
kako ce tek doci na kup utakmicu i izdvojit 20 eurica
![]()
![]()
![]()
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
kao sto sam vec napisao..IDI BERI BAJE...!!!..znas ti sta to znaci..!!mrzim_ulizice je napisao/la:tebe sam vidio na utakmiciDPO je napisao/la:Evo zenicka ulizica se raspisao, sad necestati dok ne naštanca 30 umobolnih postova.![]()
![]()
![]()
![]()
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
bolje vam je da dodjete da bodrite svoj klub nego sto prdite svaku utakmicu po forumulegenda79 je napisao/la:kao sto sam vec napisao..IDI BERI BAJE...!!!..znas ti sta to znaci..!!mrzim_ulizice je napisao/la:tebe sam vidio na utakmiciDPO je napisao/la:Evo zenicka ulizica se raspisao, sad necestati dok ne naštanca 30 umobolnih postova.![]()
![]()
![]()
![]()
Neka pustite ga, krenulo je kretena pa mora da odradi svoju dnevnu kvotu umobolnih postova.
Kad to završi, majka ce ga pozvati na kljukušu i onda ce ici na spavanje.
Ma kakvi,meni je samo cilj pisati jezikom koji vi papci ne razumijete,a to je jezik kolko-tolko obrazovanih ljudi kojima ne kisne glOvatareizo je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Vi ste jos gori od papaka iz niceZe jer se spustate na njihov nivo.Ko ih *ebe,nek misle da su najjaci,nek misle da je onaj njihov mutant od trenera namazaniji od Amara,a na nasim igracima je da dokazu suprotno i vjerujem da ce upravo to i uraditi.
jes ti to drugi nobelovac iz Bosne i Hercegovine kad si tako uctiv
ps. ko bijashe 1
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- samir_tm87
- Kontakt:
Baby je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
najgore je kad ISTINA BOLIII
kako mozes tako pricati??
pa alooooo
oni imaju cimburijadu
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
DPO je napisao/la:Neka pustite ga, krenulo je kretena pa mora da odradi svoju dnevnu kvotu umobolnih postova.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
imate i vi gay paradusamir_tm87 je napisao/la:Baby je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
kako mozes tako pricati??
pa alooooo
oni imaju cimburijadu
pa bolan sam sebe zezash cuj Nyema LIBERIJAC MOZDA ZELJINO DIJETE KO DIABLA cuj igrace kucaju na vrata repke Visca cuj Hodzic jes ba cuo za babalu? a nasch trener ce da pobijedi s CELKOM kad bude naj potrebnijeBaby je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
I NA KRAJU MI SMO OSVAJACI 2x znaci dva puta srednjoevropkog KUPA
VOLIM VIDEOTON hahahahhaha
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesu se svi nafurali protiv Želje
Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča
A što je najgore, ništa nam ne mogu
To je baš frustracija, Amar ih je sve dotukao
Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča
A što je najgore, ništa nam ne mogu
To je baš frustracija, Amar ih je sve dotukao
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
a gay parada sa njom se ne dicitetm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Lakse je ped.eru proc kroz Sarajevo, nego Sarajliji kroz Zenicu !mrzim_ulizice je napisao/la:a gay parada sa njom se ne dicitetm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 01 maj 2011, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
TM87
to brate furasch fazon vec17 kukatm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
jes ba ti bio rodjen 1984?
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- ultra_CImanija
samo za ove bolesnike i pacenike iz smogovskog grada treba ih pod auspuh staviti da dodju sebi: 1.Kad budete imali 5 titula 3 kupa i 3 super kupa javite se, 2.Kad budete dosli do polufinala kupa uefa(Videoton) sto je najveci klupski uspjeh u BIH javite se... 3.Kad budete dozivjeli godine i historiju Želje kao i igrače koji su igrali i igraju onda se javite...
tako da bolje vam je poklopite se nemate se šta vi porediti sa željom jer ni po čemu ama baš ni po čemu nam niste ni do koljena, modriča, laktaši i ostale selendre pa se sa njima poredite šumari jedni to je vas rang i nivo...
tako da bolje vam je poklopite se nemate se šta vi porediti sa željom jer ni po čemu ama baš ni po čemu nam niste ni do koljena, modriča, laktaši i ostale selendre pa se sa njima poredite šumari jedni to je vas rang i nivo...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Željo bez sumnje uz Sarajevo najveći BiH klub pa dva prazna mjesta pa Velež, po svemu, po historiji, rezultatima, navijačima, daleko bez premca, porediti Čelik sa Željom ili Sarajevom je kao porediti Real sa Getafeom.
- Što se tiče nastavka sezone, Željo može biti zadovoljan drugim mjestom, iako ima priliku uz eventualne kikseve Borca, al ne smiju biti nezadovoljni i ovim, trebaju se maksimalno skoncetrisati na osvajanje kupa. Zanima me ima li ko više informacija o ovim igračima iz kadeta, Vili i najboljem strijelcu, oko 4o golova, nisam siguran kako se zove. U njih treba ulagati, davati im šansu, treba naša djeca da igraju i tako ćemo i uspjeti. Što se tiče postojećeg kadra Želje sam poprilično zadovoljan, osim napadom, Lazo ruku na srce trudi se, ali neće ga, ili ne zna
Imao je predispozicije za sjajnog igrača ali šta je tu je. Ja bi doveo nekog provjerenog napadača tipa Stojanovića, Vukelje i sl. uz nekog mladog napadača, a tu je i Bajro. Vidjećemo, u svakom slučaju, lijep period je u Želji a i onaj koji dolazi je itekako svijetao. Pozdrav svim normalnim navijačima.
- Što se tiče nastavka sezone, Željo može biti zadovoljan drugim mjestom, iako ima priliku uz eventualne kikseve Borca, al ne smiju biti nezadovoljni i ovim, trebaju se maksimalno skoncetrisati na osvajanje kupa. Zanima me ima li ko više informacija o ovim igračima iz kadeta, Vili i najboljem strijelcu, oko 4o golova, nisam siguran kako se zove. U njih treba ulagati, davati im šansu, treba naša djeca da igraju i tako ćemo i uspjeti. Što se tiče postojećeg kadra Želje sam poprilično zadovoljan, osim napadom, Lazo ruku na srce trudi se, ali neće ga, ili ne zna
Futebol Clube do Porto !
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
tareizo je napisao/la:to brate furasch fazon vec17 kukatm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
jes ba ti bio rodjen 1984?
To je od presudne važnosti...Jesam, al kad je Ćimburijada bila prvi put nisam...Takva se tradicija prenosi stoljećima !
TM87
stani drug molim te da nešto vidim ? Jesi li ti bolji navijač svog kluba ako si stalno na našoj temi i nešto ti pokušavaš da nas ubjediš u neke svoje tvrdnje.Bolje ti je da si to vrijeme korisno utrošio,negdje roštiljo ili popio koju pivu.Idi popi jednu sarajevsku nije ti kasnomrzim_ulizice je napisao/la: bolje vam je da dodjete da bodrite svoj klub nego sto prdite svaku utakmicu po forumu![]()
![]()
internet navijaci treba vam admin dodijeliti zlatnu tastaturu naj bolji ste forum navijaci
![]()
![]()
![]()
G R B A V I C A 2
aaa djeteta..IDI BERI BAJE sto si nedokazan..ccc!!!mrzim_ulizice je napisao/la:a gay parada sa njom se ne dicitetm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
Trenutno korisnika/ca: Lecler, Lokomotifa, mnon46, WeekendOffender i 82 gosta.