Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Shategabri
Re: Re: Champions League 2025/26
Ja ne kontam realovce,dobiju jednom city koji remizira protiv west hama i sad su oni odmah konkurenti i bogovski klub koji nemoze dobit mix prime barce i uniteda.Evo ajde prodjete sad i kad vam dodje bayern,pa bolje vam je da ispadnete sad neko da vas oni demoliraju:
Kane 45G i 5A
Olise 15G i 23A
Diaz 21G i 14A
Tu su jos gnabry,musiala i karl.
Samo da se oporavi golman sto i hoce i to je to
Kane 45G i 5A
Olise 15G i 23A
Diaz 21G i 14A
To sam rekao u smislu da je sebican,jel ti mislis da ja mislim da nema asist u karijeri,nemoras sve u doslovnom smislu shvaćat,malo poveži.
- Shategabri
Ako imaš 13 golova, teško da ćeš imati 7-8 asistencija. Valjda je logično.
Eh sad sebičan. Kad strpa golčinu na Campu, biće baš sebičan
Koševo Zapad
- Shategabri
Ma ja, a orgijali ste prije utakmice kako će City razvaliti Real, a sve na tome što je Realu po ekipe povrijeđeno, pa ono lako ćemo.Markinhio je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:07Ja ne kontam realovce,dobiju jednom city koji remizira protiv west hama i sad su oni odmah konkurenti i bogovski klub koji nemoze dobit mix prime barce i uniteda.Evo ajde prodjete sad i kad vam dodje bayern,pa bolje vam je da ispadnete sad neko da vas oni demoliraju:
Kane 45G i 5A
Olise 15G i 23A
Diaz 21G i 14A
Da je jednom, nije.
Za Kanea sam već pisao, stara Rudigerova mušterija kao i norveški lopatar.
Očekivalo se i da City demolira, kad ono prc!
Nismo mi Barsa da nas Bayern demolira
Koševo Zapad
Veceras smo svi uz Bodu i Leverkuzen.
I uz city hahah
Kolega mislim da nikom nije zanimljiv duel dva plastična kluba.
Velika pobjeda za engleski nogomet jer će moći vidjeti Bellinghama uživo još jednom prije SP. To ti je njima isto nama kada Džeko dođe u Zenicu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Invincibles14
- Kontakt:
- Shategabri
Meni je problem što je Mendy opet out.
Lik je pojeo na beku prvo poluvrijeme.
Šteta što su ga povrede uništile.
Znači Valverde na beku opet
Koševo Zapad
Meni ništa nije problem. Deranje plastike kako god okreneš, isto barbike kad gore u Black Hole Sun spotu. Doku ukupno 3 gola u karijeri im je najopasniji igrač. Haaland već mislima u Madridu, Pepova karijera je obilježena porazima od Reala (rekorder) - život je lijep.Shategabri je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:35Meni je problem što je Mendy opet out.
Lik je pojeo na beku prvo poluvrijeme.
Šteta što su ga povrede uništile.
Znači Valverde na beku opet![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bilo bi zanimljivije da zabije city 3 gola i vrati se u igru
Svjestan je I on da je Real los, pa se uveliko slavi svaki prolazak dalje u LP.Markinhio je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:07Ja ne kontam realovce,dobiju jednom city koji remizira protiv west hama i sad su oni odmah konkurenti i bogovski klub koji nemoze dobit mix prime barce i uniteda.Evo ajde prodjete sad i kad vam dodje bayern,pa bolje vam je da ispadnete sad neko da vas oni demoliraju:
Kane 45G i 5A
Olise 15G i 23A
Diaz 21G i 14A
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jučer pišu farmer liga, danas im Bayern najbolji klub na svijetu. Koja sramota od navijača.
Ja slavim sahranu ćelave prevare
Ja slavim sahranu ćelave prevare
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Real jeste nabio Gradjane na foru, da su bolji za tri gola nisu sigurno a to bi i vecerasnja utakmica trebala pokazati. Guardiola ako je ikakav trener biti ce u igri ili bar u nadi nekoj za prolazak dalje. Njima bi 1-0 godilo do poluvremena, a poslije svasta moze biti. Nije Real uopste jak kao sto je ranije bio, to se vidjelo i u LP a i u ranijim utakmicama La Lige.Markinhio je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:07Ja ne kontam realovce,dobiju jednom city koji remizira protiv west hama i sad su oni odmah konkurenti i bogovski klub koji nemoze dobit mix prime barce i uniteda.Evo ajde prodjete sad i kad vam dodje bayern,pa bolje vam je da ispadnete sad neko da vas oni demoliraju:
Kane 45G i 5A
Olise 15G i 23A
Diaz 21G i 14A
S druge strane, Bayern jeste jaci nego sto je bio ali je matchup zajebana stvar. Ranije je Bayern tamburao redovno Kraljeve, sad se nakon onih par diskutabilnih prolazaka Reala, situacija okrenula u njihovu korist. Rekao bih da im Bayern sad lezi. No, to su dva najveca kluba svih vremena, svasta je moguce.
Ono sto ja mislim licno to je da ko god prodje s te strane zrijeba da ce ga podudlat PSG-u. Oni su bas tankali, ali su protiv Plavih pokazali svu svoju snagu, a mogu jos bolje.
Arso i Barka ne bi trebali imati mnogo problema da stignu do polufinala. Tu bi Arso morao proci dalje ako su iole ozbiljni jer Barka ima mnogo problema u odbrani, korneri ce biti jako opasni za njih. Pool sam izostavio jer nije sigurno ni da ce Galatu proci. Eto odgovora i Denimenu, prognoza za finale PSG-Arso. Prvak PSG.
Kada kažemo ranije, mislimo na sedamdesete hahaha. Real igra dobro sa trećim sastavom i sa pravom smo optimistični. Ipak je ovo Liga Prvaka i tu je samo jedan babo.
Real je utrpao peticu na Anfieldu i sada je vrijeme da utrpa peticu i na Etihadu, City je sazrio za toga. Toliko o "englezima"
Jedina prednost u odnosu na Real koju Bayern ima u ovom trenutku je povreda Neuera, jer je sklon greškama. I to je to. Kane nije pobjednik, Olise je dobar, ali evo već 10 dana slušam kako je i Doku najbolje krilo na svijetu, pa ništa posebno. Lako je Nurnberga mlatarati, ali kada se krov nategne na Bernebeu, nogice se tresu.
Sa one strane knockouta jedino Atletico izgleda spreman za finale.
Real je utrpao peticu na Anfieldu i sada je vrijeme da utrpa peticu i na Etihadu, City je sazrio za toga. Toliko o "englezima"
Jedina prednost u odnosu na Real koju Bayern ima u ovom trenutku je povreda Neuera, jer je sklon greškama. I to je to. Kane nije pobjednik, Olise je dobar, ali evo već 10 dana slušam kako je i Doku najbolje krilo na svijetu, pa ništa posebno. Lako je Nurnberga mlatarati, ali kada se krov nategne na Bernebeu, nogice se tresu.
Sa one strane knockouta jedino Atletico izgleda spreman za finale.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Definitivno si retard. Nogice se tresu, Marca objavljivala naslove "Kradja Reala" i slicno. Necete zadugo osvojiti ovo takmicenje, sad vas VAR sprecava u tome. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ajmo Sporting, mislim da mogu doći blizu Bodu. Bodo je izrazito domaćinska ekipa mada su u zadnje vrijeme u LP pokazali da znaju igrati u gostima
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma kakav psg,jedva chelsea dobili zbog chelseovog golmana,moja prognoza za cetvrtfinale:psg-lpool,real-bayern,barca-atleti,bodo-topniciPSV je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:42Real jeste nabio Gradjane na foru, da su bolji za tri gola nisu sigurno a to bi i vecerasnja utakmica trebala pokazati. Guardiola ako je ikakav trener biti ce u igri ili bar u nadi nekoj za prolazak dalje. Njima bi 1-0 godilo do poluvremena, a poslije svasta moze biti. Nije Real uopste jak kao sto je ranije bio, to se vidjelo i u LP a i u ranijim utakmicama La Lige.Markinhio je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:07Ja ne kontam realovce,dobiju jednom city koji remizira protiv west hama i sad su oni odmah konkurenti i bogovski klub koji nemoze dobit mix prime barce i uniteda.Evo ajde prodjete sad i kad vam dodje bayern,pa bolje vam je da ispadnete sad neko da vas oni demoliraju:
Kane 45G i 5A
Olise 15G i 23A
Diaz 21G i 14A
S druge strane, Bayern jeste jaci nego sto je bio ali je matchup zajebana stvar. Ranije je Bayern tamburao redovno Kraljeve, sad se nakon onih par diskutabilnih prolazaka Reala, situacija okrenula u njihovu korist. Rekao bih da im Bayern sad lezi. No, to su dva najveca kluba svih vremena, svasta je moguce.
Ono sto ja mislim licno to je da ko god prodje s te strane zrijeba da ce ga podudlat PSG-u. Oni su bas tankali, ali su protiv Plavih pokazali svu svoju snagu, a mogu jos bolje.
Arso i Barka ne bi trebali imati mnogo problema da stignu do polufinala. Tu bi Arso morao proci dalje ako su iole ozbiljni jer Barka ima mnogo problema u odbrani, korneri ce biti jako opasni za njih. Pool sam izostavio jer nije sigurno ni da ce Galatu proci. Eto odgovora i Denimenu, prognoza za finale PSG-Arso. Prvak PSG.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.