Sa ovim sto igramo od nove godine daj ligu i da se sutamo nogom u quzicu
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije Arteta glup sto igra cisto na bodove nimalo
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Od 7 tekmi, 5 pobjediti.
Valjda mozemo dobiti Fulham H, Westham A, Bormuth H, Burnlay H, Cristal palace A.
Ostaju New H i Man City A za kiks.
Stim sto Man City sve mora dobiti.
Odlicno je ovo. Samo pamet u glavu.
Valjda mozemo dobiti Fulham H, Westham A, Bormuth H, Burnlay H, Cristal palace A.
Ostaju New H i Man City A za kiks.
Stim sto Man City sve mora dobiti.
Odlicno je ovo. Samo pamet u glavu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Invincibles14
- Kontakt:
Joj ako ujebemo ovo...
Sad je vrijeme da daMu pokazu i da dobiju te zicere
Sad je vrijeme da daMu pokazu i da dobiju te zicere
Ma nece Arsenal izgubiti od Citya
a vec sljedece kolo City gostuje Chelseu a Arsenal kuci ceka Bmouth 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Wilshere10
- Kontakt:
Sreta sto nema naseg druga Artetitisa da vidi ovo. Mnogi ga se sjecaju. Zajedno smo gledali kako Mustafi, Djourou, Squillaci, Kieran Gibbs, Jenkinson i ostali delegati nasmijavaju siroke narodne mase. On eto nije docekao da gleda ovo sada. Nazalost....
Rahmet mu dusi, odlicne postove imao, dobro si ga se sjetio, respectWilshere10 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 23:30Sreta sto nema naseg druga Artetitisa da vidi ovo. Mnogi ga se sjecaju. Zajedno smo gledali kako Mustafi, Djourou, Squillaci, Kieran Gibbs, Jenkinson i ostali delegati nasmijavaju siroke narodne mase. On eto nije docekao da gleda ovo sada. Nazalost....
Koja ironija da nas bivsi igrac zabije za 1-1 protiv City-a i to iz kornera 
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Moze, al City je los i to je ono sto daje nadu svo vrijeme. Fakat su losi za njihove standarde. Prelako primaju golove i nisu nimalo dominantni.
S druge strane Arsenal jako tesko gubi, imamo samo 3 poraza cijelu sezonu u svim takmicenjima.
Igramo uzasno od nove godine pa ovamo, ali ne gubimo i to je trenutni najbitnije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Kad skontaš ne zna se koji je poraz gluplji mila majko.Brokula je napisao/la: ↑15 mar 2026, 08:05Moze, al City je los i to je ono sto daje nadu svo vrijeme. Fakat su losi za njihove standarde. Prelako primaju golove i nisu nimalo dominantni.
S druge strane Arsenal jako tesko gubi, imamo samo 3 poraza cijelu sezonu u svim takmicenjima.
Igramo uzasno od nove godine pa ovamo, ali ne gubimo i to je trenutni najbitnije
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Možemo li ljudi uzet 5 od 7 zadnjih?
Samo se nadam da nam u zadnjem kolu neće trebat 3 boda protiv Palacea, a imam osjećaj da će baš to zadnje kolo odlučivat. Moramo ovo kako znamo i umijemo riješit prije toga.
Samo se nadam da nam u zadnjem kolu neće trebat 3 boda protiv Palacea, a imam osjećaj da će baš to zadnje kolo odlučivat. Moramo ovo kako znamo i umijemo riješit prije toga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima i City gostovati Tereku, Evertonu i Bournemouthu, teško da će dobiti sve tri. Naravno nismo bez šansi ni na Etihadu, oni će bit pod pritiskom.
Sto reci za danas, sto ocekujete.
Ja za proslu tekmu reko da cemo ih rijesit s lakocom, pa je bilo mucenje, pa cu sad prognozirat mucenje, pa mozda ih razvalimo onda
Ja za proslu tekmu reko da cemo ih rijesit s lakocom, pa je bilo mucenje, pa cu sad prognozirat mucenje, pa mozda ih razvalimo onda
ARSENAL4ever
Tekma po tekma, jedino me strah rasporeda i ovih ostalih takmičenja u kojima ćemo igrati.
Al u jednu ruku ni to nije loše, jer kad igraš na više frontova ako si recimo pod pritiskom u ligi, u CL igraš opuštenije i obrnuto, jer ono znaš da si odradio dobar posao pa se ekipa malo i opusti što može biti dobra (a i loša stvar kad smo mi u pitanju).
Imali smo ovaj dio prethodnih par mjeseci gdje nam igra izgleda grozno, a uzeli smo poene, pa se nadam da ćemo podići nivo igre i odraditi ovaj preostali dio sezone bolje.
Takodjer, Rice treba sam počinjati bez Zubimendija kad igramo na golove, dupli pivot nema smisla i nije ni čudo što nam igra izgleda kao klasični haramball sa golovima iz prekida.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Sastav ocekivan, osim Whitea mozda.
Opet patnja s kreativnosti u najavi
Opet patnja s kreativnosti u najavi
Ako veceras ispadnemo zijanit cemo i kup pa ce onda strmoglavo sve otici u pm.Mi smo mentalni patuljci i od zivotne vaznosti je dobiti sad i u kupu.Ukoliko to dobijemo osvojit cemo i ligu.AA23 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:33Tekma po tekma, jedino me strah rasporeda i ovih ostalih takmičenja u kojima ćemo igrati.
Al u jednu ruku ni to nije loše, jer kad igraš na više frontova ako si recimo pod pritiskom u ligi, u CL igraš opuštenije i obrnuto, jer ono znaš da si odradio dobar posao pa se ekipa malo i opusti što može biti dobra (a i loša stvar kad smo mi u pitanju).
Imali smo ovaj dio prethodnih par mjeseci gdje nam igra izgleda grozno, a uzeli smo poene, pa se nadam da ćemo podići nivo igre i odraditi ovaj preostali dio sezone bolje.
Takodjer, Rice treba sam počinjati bez Zubimendija kad igramo na golove, dupli pivot nema smisla i nije ni čudo što nam igra izgleda kao klasični haramball sa golovima iz prekida.
Koliko god smijesno zvucalo bitnije bi mi bilo dobiti u kupu da skinemo mrak s ociju sto se trofeja tice ,nego dal cemo veceras proci ili ne iako mislim da veceras prokazimo lakse od ocekivanog .Mi tesko da mozemo gore nego u Njemackoj a ni tamo nismo izgubiliRosicky je napisao/la: ↑17 mar 2026, 20:13Ako veceras ispadnemo zijanit cemo i kup pa ce onda strmoglavo sve otici u pm.Mi smo mentalni patuljci i od zivotne vaznosti je dobiti sad i u kupu.Ukoliko to dobijemo osvojit cemo i ligu.AA23 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:33Tekma po tekma, jedino me strah rasporeda i ovih ostalih takmičenja u kojima ćemo igrati.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.