Imaju kvalitete i iskusnog trenera za razliku od nas
Al kakva igra u odbrani
Caicedo isto pogubljen...
Al brate reakcije stopera svega mi ja bih bolje igrao.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Nisu oni bolji od nas, meni oni nista nisu bili bolji u prvoj utakmici a i ova sada je smijesna. Mi nemamo stopere i to je to, ali ovaj pariz je cista 0wadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:17Imaju kvalitete i iskusnog trenera za razliku od nas
Al kakva igra u odbrani![]()
![]()
Caicedo isto pogubljen...
Al brate reakcije stopera svega mi ja bih bolje igrao.
Ma ljudi da opucaju sa 50 metara usla bi garant, ako nebi bio dobar udarac opet bi sanchez syebo ili bi se nesto drugo smijesno desilo, jednostavno njima sve ide nama nistastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:23Bgm 100%,ciganima je sve uslo veceras a i neki dan
Sta ima rotirati kad se ovi manekeni uopce ne umore, ne radi se samo o odbrani Caicedo je totalno pao sa ovim amaterom od trenera, Enzo odbranu uopce ne igra o ostalim da ne pricam u odbrani sramotawadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:16Kakav govor tijela igraca![]()
![]()
Mogao je makar rotirati za lige...
Nebi reko, pedro je dobar, caicedo, cucurella, palmer, estevao, neto solidan, ali sta ocekivati ako ti golmani i stoperi non stop kiksaju? Mi ako ne dovedemo 2 top stopera bolje da ne pocnemo sezonu novuRailwayman30 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:31U ovoj jadnoj ekipi jedini koji zna lopte je James,i mozda Enzo,ostali su zalutali u nogomet.
Budimo ozbiljni, ovi dobri igraci nisu izgradili ozbiljne akcije bar pet tekmiElAn10 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:35Nebi reko, pedro je dobar, caicedo, cucurella, palmer, estevao, neto solidan, ali sta ocekivati ako ti golmani i stoperi non stop kiksaju? Mi ako ne dovedemo 2 top stopera bolje da ne pocnemo sezonu novuRailwayman30 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:31U ovoj jadnoj ekipi jedini koji zna lopte je James,i mozda Enzo,ostali su zalutali u nogomet.
Koji bolan napad u prvoj smo bili bolji dok nije jorgensen zasro, veceras krenes punom energijom i motivacijom i stoper sve zasere opet na pocetku utakmice, o cemu pricamo ja da sam napadac/krilo u ovoj ekipi poludio bi nebi prico sa njima 10 dana nek se gone u onu stvar i oni i crni stoperi iz francuske!