Afrički Kup Nacija 2025
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Afrički Kup Nacija 2025
Komotno se i mi mozemo zaliti za 2014-tu i Nigeriju 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I tm je vec upisao titulu Maroku, tako je kako je, nema tu promjene, moze se govoriti o historijskoj nepravi ali sami su krivi, barbarsko ponasanje u finalu je bilo krajnje nepotrebno. No treba se naglasiti da su i ovi iz Maroka bili katastrofalni, ono sa peskirom je smijurija. I dalje se tu o plemenima radi a ne drzava, nesto kao nasa Bosna
I ovo finale je samo pokazatelj sto je Afrika nazalost Afrika, i dalje kaskaju sigurno 30-40 godina za Evropom u fudbalu, disciplinom, imaju individualni kvalitet. U svemu drugome kaskaju 100+ godina.
I ovo finale je samo pokazatelj sto je Afrika nazalost Afrika, i dalje kaskaju sigurno 30-40 godina za Evropom u fudbalu, disciplinom, imaju individualni kvalitet. U svemu drugome kaskaju 100+ godina.
Ovdje je samo glupo sto odmah nisu registrovali mec 3-0 kad su ovi izasli s terena i to je to.
Afrička sapunica se nastavlja!
Nakon što im je sinoć Afrička nogometna konfederacija oduzela naslov prvaka Afrike, Senegal je danas poručio kako nema namjeru Marokancima predati trofej i medalje.
Senegalci su iznimno nezadovoljni odlukom da im se naslov oduzme za "zelenim stolom", 2 mjeseca nakon završetka natjecanja, pa će svoju pravdu pokušati pronaći u Europi, na Sudu za sportsku arbitražu u Lausanni.
"Ovo je sramota! Njihova odluka nema pravne osnove. Nećemo odustati. Istina je na strani Senegala, zakon je na strani Senegala", poručio je Abdoulaye Seydou Sow, tajnik senegalskog nogometnog saveza.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mene bi sramota bila ovo slaviti i prihvatiti !
I onda kmece kad im se kaze da im je takmicenje i fudbal generalno jedna solidna qrcina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 10 gostiju.