lijepo sto saljes od napacene pite, njegove humoristicne fazone
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
Lobotomci i pitari topla braca. Sta kazu lobotomci oni nisu ni za Senada ni Amara koji ce napraviti podjele medju navijacima jer njima znaci svaki navijac
a oni prvi s Laznim Hadzijom napravili i otvorili forum da mogu ovo pisati I orgijati. Kakva organizacija glupana

-
sanjinusto
- Kontakt:
Lobotomci su najvece zlo koje je zadesilo ovaj klub zadnjih 30 godina.GavranBeli je napisao/la: ↑18 mar 2026, 11:20Lobotomci i pitari topla braca. Sta kazu lobotomci oni nisu ni za Senada ni Amara koji ce napraviti podjele medju navijacima jer njima znaci svaki navijac![]()
a oni prvi s Laznim Hadzijom napravili i otvorili forum da mogu ovo pisati I orgijati. Kakva organizacija glupana
![]()
![]()
a nisam znao to ali bolje da nisi ni spominjao , 3 tekme nas je indirektno hebao velez rudar i slogu
nemam nista protiv samira dobar je igrac bio dobro je i igrao u zelji a sad ima li šlifa za dovodjenje igraca ili ne ne bih ulazio ima boljih strucnjaka za to da ocijene
Murat bio odličan igrač, kao čovjek nula.
Uzimao Azmira lopatom dok je bio u Citiju, malo je reći.
Nijaz, Kemica i još dvojica se talili prije 20 i kusur godina kad je Samke išao vani.
A, nije mala cifra bila u pitanju.
Otuda i veza sa Samketom, valjda mu demdo odranije...
Njega što dalje od kluba...
Nijaz, Kemica i još dvojica se talili prije 20 i kusur godina kad je Samke išao vani.
Hoce li neko banovati prikrivene navijace sarajeva na ovoj temi poput ovog ritam21?
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ako Babuka hoće i ako ga Sanin hoće, tu se ne pita niko. Pitaju se njih dvojica. Tu je kraj svake priče, nemojte misliti da se iko drugi pita, pogotovo sad kad čovjek ulaže svoje milione u klub… Ti koji misle da nešto mogu zabraniti, za njega su sitna buranija..
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Željezničar uskoro priprema potpis profesionalnih (višegodišnjih) ugovora sa talentovanim dvojcem, koji su već na prvom treningu pokazali da se na njih treba ozbiljno računati za narednu sezonu.
Bravo Savo

Željezničar uskoro priprema potpis profesionalnih (višegodišnjih) ugovora sa talentovanim dvojcem, koji su već na prvom treningu pokazali da se na njih treba ozbiljno računati za narednu sezonu.
Bravo Savo
Mogao bi ti dobiti po **** ili ti ga po pičci
Ako postoji osoba u cije namjere ne moramo sumnjati, trebao bi biti Amar. Mislim da mu karakterno odgovara uloga sportskog direktora, i mozda ga ne bi preferirao kao trenera, s obzirom da cetiri godine nema angazman.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Jel dobijamo kakav procenat od Šabanadžovića potpisao je za Balkani zaboravio sam jel kod njega postoji to?
- mamonelafo
- Kontakt:
zaboravio sam da on postojiLekqqq1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:17Jel dobijamo kakav procenat od Šabanadžovića potpisao je za Balkani zaboravio sam jel kod njega postoji to?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Na osnovu cega? Nisu platili obestecenje za njega.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 14:17Jel dobijamo kakav procenat od Šabanadžovića potpisao je za Balkani zaboravio sam jel kod njega postoji to?
Eh neznam bas kako je gulio Azmira, nije lahko Azmira zeznuti. I da je kao covjek nula....mavi je napisao/la: ↑18 mar 2026, 12:46Murat bio odličan igrač, kao čovjek nula.
KrajinaTm87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:50Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Bravo Savo![]()
Ne znam koliko ste upuceni Savo je prvi stavio Strahinju Pavlovica da igra za prvi tim Partizana u Europi
Sigurno da zna s mladjom rajom raditi i imao je uspjeha
Nadam se da cemo na ljeto dovesti Prskala (21) iz Gosk igrac vrlo slican Sosicu i igra istu poziciju
Zabio je golcinu i asitirao pritiv Zrinjskog u kupu, a zabijao je u Premijer Ligi, bio najbolji strijelac u17 i u19 lige i debitovao je u Europi za prvi tim Zrinjskog
Bio je slobodan i nazalost nisu me poslusali da ga dovedemo na zimu

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Napaceni87
- Kontakt:
Nadam se da ce uvidjeti strasan kvalitet u Dragovicu i Korori, pa cak i Omerbasicu i Kelmendiju nek im se da sansa zivi bili pa vidjeli...NoDi80 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 15:34KrajinaTm87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:50Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Bravo Savo![]()
Ne znam koliko ste upuceni Savo je prvi stavio Strahinju Pavlovica da igra za prvi tim Partizana u Europi
Sigurno da zna s mladjom rajom raditi i imao je uspjeha
Nadam se da cemo na ljeto dovesti Prskala (21) iz Gosk igrac vrlo slican Sosicu i igra istu poziciju
Zabio je golcinu i asitirao pritiv Zrinjskog u kupu, a zabijao je u Premijer Ligi, bio najbolji strijelac u17 i u19 lige i debitovao je u Europi za prvi tim Zrinjskog
Bio je slobodan i nazalost nisu me poslusali da ga dovedemo na zimu
![]()
Ajdin je bio najbolji pojedinac na derbiju, a Freeman mi nije nešto posebno pokazao.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:50Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Bravo Savo![]()
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Na derbiju? Freeman naš daleko najbolji. Fulao penal pa drvlje i kamenje, al sve ofanzivno izuzev 2-3 situacije je on rodio bukvalno.Zhustri je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:48Ajdin je bio najbolji pojedinac na derbiju, a Freeman mi nije nešto posebno pokazao.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:50Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Bravo Savo![]()
Te preostale 2-3 akcije su kombinacija Raščić-Zahirović, tako da svakako mi se sviđa ova prekomanda, potencijala tu ima finog.
Pošteno, pa kako bude.
ma cim sam mu vidio balvan noge meni dobar, bitno je da je brz i agresivan ostalo me briga naucice nekad pogoditi sta valjda to se moze nauciti a brzina i agresija ne moze
taman ako nikad sad ima vremena i mogucnosti da eksperimentisemo, akbgda jos 3-4 tekme da obezbjedimo opstanak pa bi sve ove starohane izbacio, bicakcica, krpica , nek se razvijaju ovi mladji da bar na klupi sl. godine mogu biti da i tu ne dovodimo bezveze igrace
ima nasih nekih juniora da bi mogli igrati sigurno ali ljudi problem je fizika, ne mozes dodju galcev prokop huskovic pa ne mogu iznijeti duel nijedan, zao mi je foce bas ali mlad je oporavice se on je korpulentan bio mogao je vec igrati
taman ako nikad sad ima vremena i mogucnosti da eksperimentisemo, akbgda jos 3-4 tekme da obezbjedimo opstanak pa bi sve ove starohane izbacio, bicakcica, krpica , nek se razvijaju ovi mladji da bar na klupi sl. godine mogu biti da i tu ne dovodimo bezveze igrace
ima nasih nekih juniora da bi mogli igrati sigurno ali ljudi problem je fizika, ne mozes dodju galcev prokop huskovic pa ne mogu iznijeti duel nijedan, zao mi je foce bas ali mlad je oporavice se on je korpulentan bio mogao je vec igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.