FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
da su normalni ne bi se skupljali na livadi da prave kajganu 
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu se svi nafurali protiv Želje![]()
Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča![]()
A što je najgore, ništa nam ne mogu![]()
![]()
To je baš frustracija, Amar ih je sve dotukao
cuj nafurali i nish vam nemoremo
tako malo receno a takve gluposti To Mogu
samo .....aci
uh zaboravi ono the
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja nepijem ja sam muslimanBaby je napisao/la:stani drug molim te da nešto vidim ? Jesi li ti bolji navijač svog kluba ako si stalno na našoj temi i nešto ti pokušavaš da nas ubjediš u neke svoje tvrdnje.Bolje ti je da si to vrijeme korisno utrošio,negdje roštiljo ili popio koju pivu.Idi popi jednu sarajevsku nije ti kasnomrzim_ulizice je napisao/la: bolje vam je da dodjete da bodrite svoj klub nego sto prdite svaku utakmicu po forumu![]()
![]()
internet navijaci treba vam admin dodijeliti zlatnu tastaturu naj bolji ste forum navijaci
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujemtareizo je napisao/la: VOLIM VIDEOTON hahahahhaha

G R B A V I C A 2
Baby je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujemtareizo je napisao/la: VOLIM VIDEOTON hahahahhaha
hahahahahah al me pogodi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
tužno je to bgmtareizo je napisao/la:Baby je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujemtareizo je napisao/la: VOLIM VIDEOTON hahahahhaha
hahahahahah al me pogodi
na tvom mjestu bih se dobro zamislio
G R B A V I C A 2
??????????
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Skuliraj se matere ti, sljedeći put fino skontaj šta želiš napisati i napiši, ali fakat, tvoj post je niđe veze s vezom, teško je palo tvom mozgu to što si jedan od ugašenih...tareizo je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu se svi nafurali protiv Želje![]()
Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča![]()
A što je najgore, ništa nam ne mogu![]()
![]()
To je baš frustracija, Amar ih je sve dotukao
cuj nafurali i nish vam nemoremo
tako malo receno a takve gluposti To Mogu
samo .....aci
uh zaboravi ono the
Ne znaš provaliti, iako se trudiš, ugašeni!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pusti te mutante iz cernobila, nek pisu
da malo skrenem sa teme
Ovaj Široki proradi
mogli bi nam oni uzet nasu poziciju lahko
da malo skrenem sa teme
Ovaj Široki proradi
Zadnja izmjena: Buddy, dana/u 01 maj 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da svi zajedno treba da smirimo tenzije sa obe strane,dok se mi koskamo oko sitnica i seljackog nacina razmisljanja nas klubski fudbal tone sve dalje u apatiju.U prilog tome ide činjenica to jest pokazatelj posjete u finalu Kupa i sad u Zenici.Nekad je to bio pravi derbi,tribine ispunjene do posljedneg mjesta,a sad jedva 5 6 hiljada jbt
Mislim,ja samsvog Likceta gledo prosle godine protiv zrinjskog kad je bilo tacno 119 ljudi na stadionu i kako da neko dodje kad se stadion čisti samo od reprezentacije do reprezentacije a o prodaji karata da ne govorim ( ovo niej samo slučaj u Zenici nego kod svih je tako) .A sto se tice utakmice ne mogu da shvatim samo vaseg sefa Osima koji je poslije odgovorio na vsa pitanja novinara,i da ne bude zabune njegovo je pravo sta će reč to je ok ali da se se ne upristoji da sačeka dok naš trener ne odgovori na pitanja to je zaista smješno i bahato.Ustat i otić a njega je Ibrakovic sasluso od riječi do riječi bahato i prepotentno
Izvinte na duzem postu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da, ali jesi li ti slušao kakva njemu pitanja postavljaju i šta ga sve pitaju, nije na optuženičkom stolu, a šta ima slušati vaše novinare koji javno pred kamerama za pomočnog sudiju kažu da je konj!? Eto zašto je ustao, da ne sluša primitivizam i amaterske novinare...haris10 je napisao/la:Mislim da svi zajedno treba da smirimo tenzije sa obe strane,dok se mi koskamo oko sitnica i seljackog nacina razmisljanja nas klubski fudbal tone sve dalje u apatiju.U prilog tome ide činjenica to jest pokazatelj posjete u finalu Kupa i sad u Zenici.Nekad je to bio pravi derbi,tribine ispunjene do posljedneg mjesta,a sad jedva 5 6 hiljada jbtMislim,ja samsvog Likceta gledo prosle godine protiv zrinjskog kad je bilo tacno 119 ljudi na stadionu i kako da neko dodje kad se stadion čisti samo od reprezentacije do reprezentacije a o prodaji karata da ne govorim ( ovo niej samo slučaj u Zenici nego kod svih je tako) .A sto se tice utakmice ne mogu da shvatim samo vaseg sefa Osima koji je poslije odgovorio na vsa pitanja novinara,i da ne bude zabune njegovo je pravo sta će reč to je ok ali da se se ne upristoji da sačeka dok naš trener ne odgovori na pitanja to je zaista smješno i bahato.Ustat i otić a njega je Ibrakovic sasluso od riječi do riječi bahato i prepotentno
Izvinte na duzem postu
A ne može nas stići Široki, mi imamo 3 kući, derbi, Budućnost i Rudar na strani, vala da jebbbe rak raka tu možemo uzeti 13 bodova + ovih 5 to je 18, a Široki sigurno do kraja neće pobjediti sve utakmice...Buddy je napisao/la:Pusti te mutante iz cernobila, nek pisu
da malo skrenem sa teme![]()
Ovaj Široki proradimogli bi nam oni uzet nasu poziciju lahko
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Da, ali jesi li ti slušao kakva njemu pitanja postavljaju i šta ga sve pitaju, nije na optuženičkom stolu, a šta ima slušati vaše novinare koji javno pred kamerama za pomočnog sudiju kažu da je konj!? Eto zašto je ustao, da ne sluša primitivizam i amaterske novinare...haris10 je napisao/la:Mislim da svi zajedno treba da smirimo tenzije sa obe strane,dok se mi koskamo oko sitnica i seljackog nacina razmisljanja nas klubski fudbal tone sve dalje u apatiju.U prilog tome ide činjenica to jest pokazatelj posjete u finalu Kupa i sad u Zenici.Nekad je to bio pravi derbi,tribine ispunjene do posljedneg mjesta,a sad jedva 5 6 hiljada jbtMislim,ja samsvog Likceta gledo prosle godine protiv zrinjskog kad je bilo tacno 119 ljudi na stadionu i kako da neko dodje kad se stadion čisti samo od reprezentacije do reprezentacije a o prodaji karata da ne govorim ( ovo niej samo slučaj u Zenici nego kod svih je tako) .A sto se tice utakmice ne mogu da shvatim samo vaseg sefa Osima koji je poslije odgovorio na vsa pitanja novinara,i da ne bude zabune njegovo je pravo sta će reč to je ok ali da se se ne upristoji da sačeka dok naš trener ne odgovori na pitanja to je zaista smješno i bahato.Ustat i otić a njega je Ibrakovic sasluso od riječi do riječi bahato i prepotentno
Izvinte na duzem postu
A ne može nas stići Široki, mi imamo 3 kući, derbi, Budućnost i Rudar na strani, vala da jebbbe rak raka tu možemo uzeti 13 bodova + ovih 5 to je 18, a Široki sigurno do kraja neće pobjediti sve utakmice...Buddy je napisao/la:Pusti te mutante iz cernobila, nek pisu
da malo skrenem sa teme![]()
Ovaj Široki proradimogli bi nam oni uzet nasu poziciju lahko
ja vala poslije slobode nisam u nista siguran
Upravo sam pogledao ovu konferenciju iz Zenice i ne mogu da vjerujem
Toliko primitivizma, seljakljuka, idiotizma, nevjerovatno. Pa covjece ono nema ni u divljini, onako novinar(i) da se obraca treneru(i to najtrofejnijem treneru). Da se Amar spustio na nivo jalijasa, papka(sto naravno nije), sigruno bi bilo i fizickog obracuna. Nije bilo dosta sto su po terenu udarali, vec po hodnicima, salama... dno dna
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras BHT sport u 22:30, valjda ćemo tu vidjeti malo bolje šta se tu dešavalo i da će izvještaj biti objektivniji...
Ž '21!
Utakmica nidje veze,misilm sto se nase igre tice,jer i gol sto smo dali je nafakaski ,celik nas ubio nogom ono bas fino al et imali smo srece sto smo izvukli 1 1.Drago mi je samo sto se celik sve vise i vise srkleti radi toga sto ne mogu da nas pobijede ,sto je pozitivino za kup jer ce shvatiti da ce se niz nase nepobijedljivosti produziti
titula otisla 99% ako je i imao neke nade mislim da ih sad nema dzaba da uzmemo i 15 bodova do kraja znaci sve skoro da dobijemo opet tesko je ocekivati da borac izgubi 3 utakmice
tako jbg ,kup ce aBd bit nas
nisam bio na utakmici tako da necu nista posebno komentarisat igrace po onom sto sam vidio u pregledima colic ispao nekolko puta ,lazar opet nije pogodio,stanceski dao gol u prvoj utakmici kad je poceo,svraka bi trebo malo do hoolywooda ako misli idalje nako igrat i et.... 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
i celik dao gol iz ofsajda 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
- bilinopolje
- Kontakt:
TI TADA NISI NI bio rodzen ti si navijac od 97 zelje pa nemoj ti pricati o finalima molim lijepo starijim navijacinma kapa dole a ti luzeru tisuultra_CImanija je napisao/la:samo za ove bolesnike i pacenike iz smogovskog grada treba ih pod auspuh staviti da dodju sebi: 1.Kad budete imali 5 titula 3 kupa i 3 super kupa javite se, 2.Kad budete dosli do polufinala kupa uefa(Videoton) sto je najveci klupski uspjeh u BIH javite se... 3.Kad budete dozivjeli godine i historiju Želje kao i igrače koji su igrali i igraju onda se javite...
tako da bolje vam je poklopite se nemate se šta vi porediti sa željom jer ni po čemu ama baš ni po čemu nam niste ni do koljena, modriča, laktaši i ostale selendre pa se sa njima poredite šumari jedni to je vas rang i nivo...
razocara me likce po ko zna koji put .....al
a ti da imaš 300 godina, opet ne bi mogao pričati o titulama tvog klubabilinopolje je napisao/la:TI TADA NISI NI bio rodzen ti si navijac od 97 zelje pa nemoj ti pricati o finalima molim lijepo starijim navijacinma kapa dole a ti luzeru tisuultra_CImanija je napisao/la:samo za ove bolesnike i pacenike iz smogovskog grada treba ih pod auspuh staviti da dodju sebi: 1.Kad budete imali 5 titula 3 kupa i 3 super kupa javite se, 2.Kad budete dosli do polufinala kupa uefa(Videoton) sto je najveci klupski uspjeh u BIH javite se... 3.Kad budete dozivjeli godine i historiju Želje kao i igrače koji su igrali i igraju onda se javite...
tako da bolje vam je poklopite se nemate se šta vi porediti sa željom jer ni po čemu ama baš ni po čemu nam niste ni do koljena, modriča, laktaši i ostale selendre pa se sa njima poredite šumari jedni to je vas rang i nivo...
G R B A V I C A 2
- bilinopolje
- Kontakt:
hhahhairridu je napisao/la:i celik dao gol iz ofsajda
ja zaboravio da vama nije niko legalan gol dao u prvenstvu sve su to sami opsajdi penali itd a zeba sprvi strijelac lige u penalima ps nepostojecim VELEZ.....siroki brijeg... da ne neabrajam. i da vam napokon otkrijem cjenu karte za kup pripremite za cosak sjevera 20km sory mozete pjevati sada SABA LOPOVE ili objavite bojkot tekme nako vas nedodze na gostovanje vise od 56ljudi i to pola iz visokog i breze hadzica h
- bilinopolje
- Kontakt:
decko mi smo mali klub .....nikada nismo osvojili kup nikakav fiorentinu je zeljeznicar pobijedio nije celikBaby je napisao/la:a ti da imaš 300 godina, opet ne bi mogao pričati o titulama tvog klubabilinopolje je napisao/la:TI TADA NISI NI bio rodzen ti si navijac od 97 zelje pa nemoj ti pricati o finalima molim lijepo starijim navijacinma kapa dole a ti luzeru tisuultra_CImanija je napisao/la:samo za ove bolesnike i pacenike iz smogovskog grada treba ih pod auspuh staviti da dodju sebi: 1.Kad budete imali 5 titula 3 kupa i 3 super kupa javite se, 2.Kad budete dosli do polufinala kupa uefa(Videoton) sto je najveci klupski uspjeh u BIH javite se... 3.Kad budete dozivjeli godine i historiju Želje kao i igrače koji su igrali i igraju onda se javite...
Trenutno korisnika/ca: antibot, WeekendOffender i 23 gosta.