KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Publika isto da je dosla na skolsku priredbu ili neki ders sejha Pezica.
Tete s djecom i tete 60 +, bruka papucara nekakvih parova i sl.
Bio protiv Zadra, na pocetku odmah zagalamio na Belosevica i druzinu ispratise me neki Hercegovci iza mene koji kao i ja nisu iz Sarajeva, kad samo osjetis cudne i osuđujuce poglede fine gradske raje kao sta je ovim budalama.
Jos poslije meca pricaju ovo je najbolja atmosfera dosad.
Mislim opet nema se pravo srati publici koja dođe, to je milja i po do dvije milje ljudi, gdje je ostatak Sarajeva.
Bio protiv Zadra, na pocetku odmah zagalamio na Belosevica i druzinu ispratise me neki Hercegovci iza mene koji kao i ja nisu iz Sarajeva, kad samo osjetis cudne i osuđujuce poglede fine gradske raje kao sta je ovim budalama.
Mislim opet nema se pravo srati publici koja dođe, to je milja i po do dvije milje ljudi, gdje je ostatak Sarajeva.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
+1071 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 17:17Ne zanima zato sto u Sarajevu vecina stanovnistva nije iz Sarajeva, i uglavnom ne voli simbole grada, ali voli pare koje uzimaju u gradu, pri tom je vecinom primitivna i nekulturna. Zato nije problem iskesirati kartu za Dubai i naslikavati se na Instagramu, ali lokalni klub, nou.DirkNowitzki je napisao/la: ↑18 mar 2026, 17:15Ovo samo pokazuje da Bosna ne zanima ljude u gradu. Imamo historijsku sansu za plasman dalje, a nece u dvorani biti vise od 2.500 ljudi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zasto su ukinuli popust za clanske FKZ i FKS? Razumijem za Partizan, Zvezdu i utekmice gdje ce svakako biti puna dvorana, ali za ove ostale utakmice je to pucanje u nogu
ZELJEZNICAR 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
Košarkaši Dubaija će i naredne dvije utakmice Eurolige protiv Panathinaikosa 24. marta i Monaca 2. aprila igrati u Sarajevu, a u dvorani Zetra će na prvoj od te dvije utakmice biti prisutni i navijači grčke ekipe, saznaje ....ba.
Utakmica između Dubaija i Panathinaikosa će biti odigrana 24. marta s početkom u 19:30 sati, a svoj dolazak na utakmicu su najavili i najvatreniji navijači Panathinaikosa, popularna grupa Gate 13.
Kako saznaje ...ba, oni su zatražili čak 1.000 ulaznica za susret u Zetri, no taj zahtjev im nije mogao biti ispunjen.
Tako će u Sarajevo doputovati i utakmici prisustvovati tek nekoliko stotina navijača Panathinaikosa koji su poznati po pravljenju spektakularne atmosfere gdje god se pojave na tribinama.
Inače, interesovanje za utakmicu između Dubaija i Panathinaikosa je veliko, te se očekuje da dvorana bude puna kao i u prethodnom euroligaškom duelu protiv Baskonije.
Već sada je prodan veliki broj ulaznica a Dubai planira da, kao i do sada, prihod donira u humanitarne svrhe.
Utakmica između Dubaija i Panathinaikosa će biti odigrana 24. marta s početkom u 19:30 sati, a svoj dolazak na utakmicu su najavili i najvatreniji navijači Panathinaikosa, popularna grupa Gate 13.
Kako saznaje ...ba, oni su zatražili čak 1.000 ulaznica za susret u Zetri, no taj zahtjev im nije mogao biti ispunjen.
Tako će u Sarajevo doputovati i utakmici prisustvovati tek nekoliko stotina navijača Panathinaikosa koji su poznati po pravljenju spektakularne atmosfere gdje god se pojave na tribinama.
Inače, interesovanje za utakmicu između Dubaija i Panathinaikosa je veliko, te se očekuje da dvorana bude puna kao i u prethodnom euroligaškom duelu protiv Baskonije.
Već sada je prodan veliki broj ulaznica a Dubai planira da, kao i do sada, prihod donira u humanitarne svrhe.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Da li neko zna zašto se na entriu ne može naci utakmica Dubai-Pao? I sad trenutno kad se udje na entrio te utakmice nema.
A na klixu postavili link za kupovinu karata na entriu za utakmicu, i to dosta ulaznica vec otislo, kakvi su im to fazoni?
A na klixu postavili link za kupovinu karata na entriu za utakmicu, i to dosta ulaznica vec otislo, kakvi su im to fazoni?
Bolje ta publika, nego krezubasi sa bakljamaJohnCleese je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:02Publika isto da je dosla na skolsku priredbu ili neki ders sejha Pezica.
Ma druga je publika na fudbalu i kosarci svuda na svijetu, tako i ovdje… ali kod nas 80% dvorane ne zna elementarna pravila kosarke, uglavnom cirkus sve skupa. Snebivaju se skandiranju BHF, pljescu Zvezdi… uglavnom narod za izucavanje.Jarodwest je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:41Bolje ta publika, nego krezubasi sa bakljamaJohnCleese je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:02Publika isto da je dosla na skolsku priredbu ili neki ders sejha Pezica.
Zato što još karte nisu puštene u prodaju.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:36Da li neko zna zašto se na entriu ne može naci utakmica Dubai-Pao? I sad trenutno kad se udje na entrio te utakmice nema.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Hvala.arelinho je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:44Zato što još karte nisu puštene u prodaju.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:36Da li neko zna zašto se na entriu ne može naci utakmica Dubai-Pao? I sad trenutno kad se udje na entrio te utakmice nema.
- JohnCleese
- Kontakt:
Bio sam u vise dvorana u BiH. Recimo na rukometu se skupi između 600 i 1000 ljudi i naprave 2x bolju atmosferu (cak i na zenskom rukometu sam bio gdje su bolje atmosfere).071 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:43Ma druga je publika na fudbalu i kosarci svuda na svijetu, tako i ovdje… ali kod nas 80% dvorane ne zna elementarna pravila kosarke, uglavnom cirkus sve skupa. Snebivaju se skandiranju BHF, pljescu Zvezdi… uglavnom narod za izucavanje.Jarodwest je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:41Bolje ta publika, nego krezubasi sa bakljamaJohnCleese je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:02Publika isto da je dosla na skolsku priredbu ili neki ders sejha Pezica.
Dolaze i tu tete sa djecom i starije dame pa poderu grlo i znaju pravila...
Organizovane navijacke skupine ne postoje ili ako postoje to su petorica (pre)opustenih likova okupljenih oko probusenog bubnja.
Oca sa djetetom ne bude stid sjesti blizu jer ce se cuti poneka psovka.
I nije to fudbalska publika.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa imaju ona djeca ultrasi, dodjes da ih podrzis prvo sto odrade psuju majku u picku nekom tornadu.
Raja ih hraknu i otad nisu ni navijali.
Raja ih hraknu i otad nisu ni navijali.
yebem ti mater u pickku na kojoj si utakmici bio? Smradu odvratni
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nadam se vise minuta za novaka a manje za hamelja tuzlanskog
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Sramotno.
Ovoliko nas je bilo protiv Mechelena u pretkolu.
Ovoliko nas je bilo protiv Mechelena u pretkolu.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Idemo cetvrtina bez koseva
E bravo upravo to sam i ja osjetio na utakmicama misle ljudi pozoriste. Neugodno ti navijati, nervirati se...JohnCleese je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:02Publika isto da je dosla na skolsku priredbu ili neki ders sejha Pezica.
Plummer na pleyu,Zubac i Halil ekipa za stici 15 razlike.
Sve mi se vise cini da se Pasa na hayp provlacio dosada....
Sve mi se vise cini da se Pasa na hayp provlacio dosada....
EeeeeeeeE ko će odlično živjeti od košarke. Halilovic. Majko moja
Kakav suhi talenat.
Kakav suhi talenat.
No Jarrod no party
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.