FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nama sredina ne funkcionise nikako, nista kroz sredinu ne mozemo napraviti, niti iznjeti loptu, niti kreirati nesto u zadnjoj trecini, samo saljemo na krilo ili duga lopta od stopera.
tu se nesto mora mijenjati
tu se nesto mora mijenjati
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Rozmane vrati se, najozbiljnije ovo mislim. Tada da nas sudije nisu handrile, uzeli bi titulu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Vadi Mujkica evo ja cu igrat ako nema ko drugi
Probudi se Mario iz zimskog sna i zamijeni Mujkica dok nije kasno
Previše im sudac oprašta prekršaje.
Kakav očaj od drugog poluvremena, da li je moguće da veliki broj tekmi izađemo sa očajnom igrom u drugom dijelu, jer se protivnički treneri nakon poluvremena bolje prilagođavaju nama, nego što mi nastavimo sa svojom igrom iz prvog dijela.
Ova ekipa je jednostavno prespora od zadnje linije, veze i napada.
Ova ekipa je jednostavno prespora od zadnje linije, veze i napada.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Nek neko javi Mariu da ima izmjene jos 4, da mu Ljajic setka po terenu, nek mijenja Beganovica i Mujkica daj svjezine na te bekove
Cuva mario mujkica da puca penal
Utakmica za trofej koja se igra 90 minuta i saboter na klupi izvrši samo dvije izmjene. Čovjer ni ne pokušava pobijediti. Ovo je sramotno, neovisno o ishodu utakmice.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
koji je smisao izmjene u 90 minuti?
Bilbija smrad
Utakmica losa, level prijateljskih utakmica, al tako je kad je stavis na kraju sezone…
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Joj Banica, ulazi u raspravu i igra igru debila bilbije. Umjesto da fokus bude na penalima
Ovako smo i u sirokom izgubili, odmah na pocetku drugog poluvremena se pokoskali, onaj lik simulirao da je dobio udarac u glavu, i mi se prepali i ko pichke nastavili igrati.
Ovako smo i u sirokom izgubili, odmah na pocetku drugog poluvremena se pokoskali, onaj lik simulirao da je dobio udarac u glavu, i mi se prepali i ko pichke nastavili igrati.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Sta mislite ko ce promasiti penal?Ja tipujem sandzukana i mrsavog Menala
- OldTownDistrict
- Kontakt:

"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Nije tako davno bilo kad si se radovao porazima Sarajeva. Ne sumnjam da i sad očekuješ isto.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:24Sta mislite ko ce promasiti penal?Ja tipujem sandzukana i mrsavog Menala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kakav mu je debilan komentar za samaraHerson je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:25Nije tako davno bilo kad si se radovao porazima Sarajeva. Ne sumnjam da i sad očekuješ isto.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:24Sta mislite ko ce promasiti penal?Ja tipujem sandzukana i mrsavog Menala
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Trebali smo ostavit Rockova samo zbog penala ponekad. 
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Google [Bot], Laganini1986 i 19 gostiju.