Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Novinari pišu da je Vlahović blizu produženja. Spominju se dvije opcije: jedna godina ili dvije godine. Djeluje mi kao nešto slično što su radili sa Rabiotom. Preko bonusa na potpis će mu kompenzovati 'manji' neto iznos od 6 mil.
Jbt kolko mi nemamo srece u ls. Pored ona 2 crvena protiv galate, evo sad nam i bernardo silva dobi direktan crveni i nema nam ni njega prva 2 kola grupne faze naredne sezone,ccc
nisam znao da kod nas igra silva 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
85 miliona placen plus plata koja ne nenormalna u odnosu na druge igrace, po onome sto sam pronasao duplo vecu platu ima od drugog najplacenijeg igraca sto je suludno za ovakvog polovnjaka, novi Luka Jovic.
Idemo malo statistike, 162 utakmice, 64 golva i 16 asistencija i ovo se isplatilo s transferom plus nenormalnom platom, plus zele ga produziti?
Vlahovic je sve ono sto je dovelo Juventus u ovo sto je danas Juventus koji je uvijek imao par vrhunskih igraca. Yildiz odskace bas kvalitetom iako je jos jako mlad, on bi trebao bit za 2-3 godine vrh svjetskog fudbala, valjda se nastavi razvijati i istakao bih McKennie, ne igracke kvaliteti nego neiscrpnim trcanjem, zalaganjem, trudom i borbom, odlican
Ovaj David je po svemu trebao bi top igrac, italija mu nikako ne lezi, Openda je bio top tier prospect sve do utakmice protiv Reala (Leipzig) kada je pomasivao nemoguce, od te utakmice je taj igrac neprepoznatljiv. Novi napadac bi Juventusu umjesto Vlahovicu odlicno dosao. Nekima ce bit smijesno ali uboli bi sa Demirovicem, ne kao prvim napadacem, nego igracem koji bi bio top zbog presinga i trke u Italiji.
Nadam se sto brzem povratku Juventusa u vrh evropskog fudbala i da ne postanu novi Milan.
To je jedan ugao gledanja na stvari, ali dozvoli da se pogleda i drugi ugao:Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 04:0085 miliona placen plus plata koja ne nenormalna u odnosu na druge igrace, po onome sto sam pronasao duplo vecu platu ima od drugog najplacenijeg igraca sto je suludno za ovakvog polovnjaka, novi Luka Jovic.
Idemo malo statistike, 162 utakmice, 64 golva i 16 asistencija i ovo se isplatilo s transferom plus nenormalnom platom, plus zele ga produziti?
Vlahovic je sve ono sto je dovelo Juventus u ovo sto je danas Juventus koji je uvijek imao par vrhunskih igraca. Yildiz odskace bas kvalitetom iako je jos jako mlad, on bi trebao bit za 2-3 godine vrh svjetskog fudbala, valjda se nastavi razvijati i istakao bih McKennie, ne igracke kvaliteti nego neiscrpnim trcanjem, zalaganjem, trudom i borbom, odlican![]()
Ovaj David je po svemu trebao bi top igrac, italija mu nikako ne lezi, Openda je bio top tier prospect sve do utakmice protiv Reala (Leipzig) kada je pomasivao nemoguce, od te utakmice je taj igrac neprepoznatljiv. Novi napadac bi Juventusu umjesto Vlahovicu odlicno dosao. Nekima ce bit smijesno ali uboli bi sa Demirovicem, ne kao prvim napadacem, nego igracem koji bi bio top zbog presinga i trke u Italiji.
Nadam se sto brzem povratku Juventusa u vrh evropskog fudbala i da ne postanu novi Milan.
Kad kažeš nije juventus nivo vlahovića, možda su tako naivno pomislili i u upravi juventusa, jer ovaj preskup, nije donio titule itd itd.
I onda double reality check ko hladna krpa na čelo, prvo dovedeš davida i opendu, oni ko stanlio i olio na terenu, a onda drugi reality check, pokušaš dovesti strikera (međuostalim i tog demirovića) i svi te hladno odbiju - nisi u pozitivnom momentumu, nisi atraktivan, igrači propadnu ko žeton kad dođu itd (luiz, gonzalez, david, koop, openda, di gregorio...i to su samo ovi nabrojani na koje je dato 300 miliona eura).
Možda postoji napadač koji bi isporučio u juventusu, a da vrijedi 15 miliona, jer je juventus slupao već 300 na ove gore...možda postoji , ali ga juventus očigledno nije kadar pronaći i dovesti (činjenice!). I tako ostane taj vlahović kojeg ćeš dobiti za 10,15 miliona na npr 2 godine.
1 g ili 2 su neozbiljne, ako postoji volja i ako su obje strane shvatile da je najbolje da se nastavi suradnja onda se ide s novim projektom odnosno povjerenjem na 4 godine.
Rabiot je govedo koje je sebi tražilo izlaz i koje nije imalo nikakvu poveznicu s klubom i nije uporediva situacija.
S Dusanom umjesto smeca Davida i Spalletiem od prvog kola bi pričali o skroz drugoj sezonu, i pored limita u ekipi.
Rabiot je govedo koje je sebi tražilo izlaz i koje nije imalo nikakvu poveznicu s klubom i nije uporediva situacija.
S Dusanom umjesto smeca Davida i Spalletiem od prvog kola bi pričali o skroz drugoj sezonu, i pored limita u ekipi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Naravno da hoces na 4, ali ako igrac nece? Ok prva opcija pozdrav i cao.
Ali u ovoj delikatno komplikovanoj situaciji?
Ali u ovoj delikatno komplikovanoj situaciji?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema šanse da ćemo mi vrhunskog igrača dovesti kao Tonali.
Možemo ovako kao Silva 32. godine kojem se kraj već bliži ili ove neke iz Rome kao Pelegrini ili ovaj Čelik na beku.
Za vrhunskog šanse nemamo u ovom trenutku.
Evo ovom Senesiju nudimo 3 miliona neto, mrtva Borusija Dortmund mu više nudi jer će prodati Šloterbeka na ljeto.
Možemo ovako kao Silva 32. godine kojem se kraj već bliži ili ove neke iz Rome kao Pelegrini ili ovaj Čelik na beku.
Za vrhunskog šanse nemamo u ovom trenutku.
Evo ovom Senesiju nudimo 3 miliona neto, mrtva Borusija Dortmund mu više nudi jer će prodati Šloterbeka na ljeto.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 04:0085 miliona placen plus plata koja ne nenormalna u odnosu na druge igrace, po onome sto sam pronasao duplo vecu platu ima od drugog najplacenijeg igraca sto je suludno za ovakvog polovnjaka, novi Luka Jovic.
Vlahovic je sve ono sto je dovelo Juventus u ovo sto je danas Juventus koji je uvijek imao par vrhunskih igraca. Yildiz odskace bas kvalitetom iako je jos jako mlad, on bi trebao bit za 2-3 godine vrh svjetskog fudbala, valjda se nastavi razvijati i istakao bih McKennie, ne igracke kvaliteti nego neiscrpnim trcanjem, zalaganjem, trudom i borbom, odlican![]()
Daj Boze da smo mi i Modrica doveli, Silva je top igrac kakve veze sto ima 32 godine, bolje i njega nego nekog, srednji godina kojeg platis masno iz polukluba i on flop obicni, toga smo se nagledali 100 puta, kada su se dovodili ti stari nije bilo promasaja, osim kad su nekad davali ugovore na 2 godine, a vidis da je ispuhao.
Dovoljno bi bilo da smo Gundogana doveli. Ali kad ne znaju.
I vec evidentno ne kontaju nista ni za narednu sezonu jer misle da je ovaj vezni red dovoljno jak.
I vec evidentno ne kontaju nista ni za narednu sezonu jer misle da je ovaj vezni red dovoljno jak.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Kakav bi Silva bio tehnicki upgrade u odnosu na ono sto nude Mckinnie i Miretti na toj poziciji, ekipa bi bila 20% jaca.
Ja sam pisao o njemu prije nekih 2 mjeseca, dok se jos nismo ni povezivali. Isto tako prije par dana napisah da bih volio da se sloze pare u Greenwoda pa su nas eto sad ponovo poceli povezivati. Na stranu problemi van terena koji su vjerovatno iza njega, ali momak je trenutno u top 3 desna krila na svijetu, a ima samo 24 godine. Ako bi Marseille uzeo siptarskog cirkuzanta pod racun to bi bila brutalna akvizicija.
Nama definitivno treba kapitalac koji ce ovu ekipu podici dodatno i dati joj nesto sto vec nema. Ako ne moze Greenwod onda treba sve pare dati na Nica Paza. Tesko da ce Real moci uskladiti njega i Ardu u isti tim, ni jedan ni drugi nisu igraci za klupe.
Ja sam pisao o njemu prije nekih 2 mjeseca, dok se jos nismo ni povezivali. Isto tako prije par dana napisah da bih volio da se sloze pare u Greenwoda pa su nas eto sad ponovo poceli povezivati. Na stranu problemi van terena koji su vjerovatno iza njega, ali momak je trenutno u top 3 desna krila na svijetu, a ima samo 24 godine. Ako bi Marseille uzeo siptarskog cirkuzanta pod racun to bi bila brutalna akvizicija.
Nama definitivno treba kapitalac koji ce ovu ekipu podici dodatno i dati joj nesto sto vec nema. Ako ne moze Greenwod onda treba sve pare dati na Nica Paza. Tesko da ce Real moci uskladiti njega i Ardu u isti tim, ni jedan ni drugi nisu igraci za klupe.
Trebaju nam wc igraci.
Ako je to silva, daj ga, ako je to dusan, daj ga, ako je to alison, daj ga....
Treba neko u svlacionici i nesto da kaze.
Zamisljam razgovor odbrane na poluvremenu a igrali npr u sastavu di gre, kelly, cabal, cambiaso....pa niko nema ni trun liderstva u sebi, damu da povede tim naprijed da izvuce tim iz kanala da yebe mater protivniku, sudiji....nema tu vica u ekipi.
Ako je to silva, daj ga, ako je to dusan, daj ga, ako je to alison, daj ga....
Treba neko u svlacionici i nesto da kaze.
Zamisljam razgovor odbrane na poluvremenu a igrali npr u sastavu di gre, kelly, cabal, cambiaso....pa niko nema ni trun liderstva u sebi, damu da povede tim naprijed da izvuce tim iz kanala da yebe mater protivniku, sudiji....nema tu vica u ekipi.
Mi nismo u situaciji da se razilazimo sa Vlahovićem pa da pored mnogih upitnika još sami sebi stvorimo i upitnik na poziciji napadača.
Imamo mi mnogo većih upitnika od Vlahovića a to je partner Bremeru u odbrani, golman i vezni igrač, ne znam koliko i desni bek s obzirom na Kalulua koji igra sezonu na vrhunskom nivou, vjerovatno je svima već postao najdraži igrač uz Yildiza.
Vlahovićem prvi nisam toliko zadovoljan niti njegovom realizacijom niti pameću, ali on je igrao sezonu pod teroristom fudbala Alegrijem i pod Tudorom.
Definitivno sam za to da se vidi kakav je sa Spalletiem (koji je alfa i omega u odnosu na prethodnike) od početka sezone.
Uglavnom sve se svodi na:
Golman
Štoper (uz to da Bremer bude zdrav)
Vezni
Opet za to sve ti treba 150 miliona, a kakva je naša prodajna moć, pa gotovo nikakva s obzirom šta imamo u izlogu za prodaju a to je otpad ala Kostić i panjevi ala Kop, Mireti...
Mada, sve ovo je palamuđenje ako se ne ode u LŠ, ali sam siguran da uz kvalitetan prelazni rok, kompletiranu ekipu prije početka sezone i sa Spalletiem na klupi možemo vratiti Scudetto u Torino.
Imamo mi mnogo većih upitnika od Vlahovića a to je partner Bremeru u odbrani, golman i vezni igrač, ne znam koliko i desni bek s obzirom na Kalulua koji igra sezonu na vrhunskom nivou, vjerovatno je svima već postao najdraži igrač uz Yildiza.
Vlahovićem prvi nisam toliko zadovoljan niti njegovom realizacijom niti pameću, ali on je igrao sezonu pod teroristom fudbala Alegrijem i pod Tudorom.
Definitivno sam za to da se vidi kakav je sa Spalletiem (koji je alfa i omega u odnosu na prethodnike) od početka sezone.
Uglavnom sve se svodi na:
Golman
Štoper (uz to da Bremer bude zdrav)
Vezni
Opet za to sve ti treba 150 miliona, a kakva je naša prodajna moć, pa gotovo nikakva s obzirom šta imamo u izlogu za prodaju a to je otpad ala Kostić i panjevi ala Kop, Mireti...
Mada, sve ovo je palamuđenje ako se ne ode u LŠ, ali sam siguran da uz kvalitetan prelazni rok, kompletiranu ekipu prije početka sezone i sa Spalletiem na klupi možemo vratiti Scudetto u Torino.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Nama treba brz i snazan, dominantan stoper, onakav kakav je Bremer bio prije povrede. Ako mozemo dovesti takvog nekog onda ok, ali ako ne mozemo, nema smisla bacati pare na nekog ko nece biti bolji od Kellyja i Gattija, tek onako da trgujemo nesto.
Sportski mediji u Srbiji su se danas raspisali da je Vlahović potpisao do 2028. Da li oni znaju nešto više nego talijani, znat će se uskoro. Poslije Vlahovića, na redu je Spalleti za produženje.
Što se tiče prelaznog roka za slijedeću sezonu, najbitnije od svega je uključiti i Spalletiju u tu priču. Nema smisla da mu Comolli i Chiellini kroje ekipu, a da se on ništa ne pita. Konačno postaviti cilj, šta god on bio (scudetto ili ne), i dati treneru odriješene ruke.
Što se tiče prelaznog roka za slijedeću sezonu, najbitnije od svega je uključiti i Spalletiju u tu priču. Nema smisla da mu Comolli i Chiellini kroje ekipu, a da se on ništa ne pita. Konačno postaviti cilj, šta god on bio (scudetto ili ne), i dati treneru odriješene ruke.
Ja mislim da nam najvise fali igračina Kulusevski
Rekao sam vam da je vrijeme džentlmen. Pisali ovdje kako je greska sto je panj prodat
, pa ove sezone na pocetku ista matrica sa Souleom.
Jedina prodaja za kojom zalim je Fagioli, dijete kluba i neko ko bi nasao prostora u rotaciji.
Huijsena aka Maldinia puškom tjeraju navijaci Reala, slagirane Romera i Bentancura i ne spominjati, Kean se vratio u prosjek kom pripada.
Rekao sam vam da je vrijeme džentlmen. Pisali ovdje kako je greska sto je panj prodat
Jedina prodaja za kojom zalim je Fagioli, dijete kluba i neko ko bi nasao prostora u rotaciji.
Huijsena aka Maldinia puškom tjeraju navijaci Reala, slagirane Romera i Bentancura i ne spominjati, Kean se vratio u prosjek kom pripada.
#MaxOUT
#MaxOUT
I sve to napise lik koji ima 3500 postova gdje svrsava na Artura Mela, Douglas Luiza i onu njegovu djevojku.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.