English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sve jasno, on vise nema motiva kako je klopp otisao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gle cuda to su ujedno i dva kluba koja su najvise prevara napravila u 21. stoljecu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bit će zanimljivo na Camp nou, Newcastle će pasti hrabro uvjeren sam, pružit će dobar otpor
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- superFrankie
- Kontakt:
Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad
-
Invincibles14
- Kontakt:
Dan te nece brukanja onih jadnika jucer pa ovih mamlaza...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dobar pokušaj da se opravda sramota od dvomeca sa psgom i osam komada u mrežisuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:16Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Hoćeš li ti objasniti zašto su ekipe ovako iscjeđene ušle u ove utakmice ili da sam skontaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:31Dobar pokušaj da se opravda sramota od dvomeca sa psgom i osam komada u mrežisuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:16Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Bukvalno sam u mnozini napisao..Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:31Dobar pokušaj da se opravda sramota od dvomeca sa psgom i osam komada u mrežisuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:16Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad![]()
Nevjerovatno koliko glupa fan baza
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovo blamiranje je nezapamćeno... katastrofa.superFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:16Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Bukvalno sam napisao dobar pokušaj da se nekako skine sramota sa tom doskocicom nikad slabija liga. Inteligentan si kao i Rosenior sinoć koji daje papiriće sa uputama 5 minuta prije kraja svojim igračima koji zaostaju 6 golovasuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:36Bukvalno sam u mnozini napisao..Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:31Dobar pokušaj da se opravda sramota od dvomeca sa psgom i osam komada u mrežisuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:16Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad![]()
Nevjerovatno koliko glupa fan baza
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- superFrankie
- Kontakt:
Tacno se bojim sta ce nam jos Tottenham prireditiMaroon1946 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:54Ovo blamiranje je nezapamćeno... katastrofa.superFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:16Nikad slabija liga, sramocenje engleskih timova zasad
Fakat se ne sjecam losijeg nastupa engleza u Europi
- Marsal
- Kontakt:
Ako ništa Rosenior makar nekog pojma o fudbalu ima za razliku od fudbalski nepismene Chelseajeve fan baze.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:00Bukvalno sam napisao dobar pokušaj da se nekako skine sramota sa tom doskocicom nikad slabija liga. Inteligentan si kao i Rosenior sinoć koji daje papiriće sa uputama 5 minuta prije kraja svojim igračima koji zaostaju 6 golovasuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:36Bukvalno sam u mnozini napisao..Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:31
Dobar pokušaj da se opravda sramota od dvomeca sa psgom i osam komada u mreži![]()
Nevjerovatno koliko glupa fan baza![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- LenyYoro15
- Kontakt:
Liga u kojoj je u jednom momentu svih 20 timova izvodilo aut brisuci loptu peskirom i bacajuci istu u peterac nabijen sa 15 igraca, ovih dana dobija potvrdu sunovrata filozofije i precijenjenosti.
Vecina klubova se osramotila, proci ce jos vjerovatno Liverpool i Aston Villa uz Arsenal.
Liverpool i Villa zavrsavaju takmicenje u narednoj fazi, a Arsenal u polufinalu.
Dok drugi igraju fudbal, EPL ekipe pokusavaju kopirat Artetine cheat kodove. Dobili su sto zasluzuju.
Vecina klubova se osramotila, proci ce jos vjerovatno Liverpool i Aston Villa uz Arsenal.
Liverpool i Villa zavrsavaju takmicenje u narednoj fazi, a Arsenal u polufinalu.
Dok drugi igraju fudbal, EPL ekipe pokusavaju kopirat Artetine cheat kodove. Dobili su sto zasluzuju.
- Wilshere10
- Kontakt:
Proći će oni koji su i bili favoriti da prođu.
Ovi što su nafilovani poput ćurki neka gledaju i kmeče. Sramote se svakako cijelu sezonu.
Ovi što su nafilovani poput ćurki neka gledaju i kmeče. Sramote se svakako cijelu sezonu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Liverpool ima individualno daleko najbolju ekipu na svijetu a znamo kako je Real osvajao godinama unazad. Mislim da bez problema uzimamo sedmu ove sezone.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:12Liga u kojoj je u jednom momentu svih 20 timova izvodilo aut brisuci loptu peskirom i bacajuci istu u peterac nabijen sa 15 igraca, ovih dana dobija potvrdu sunovrata filozofije i precijenjenosti.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Mozda bi i mogli osvojiti kada bi ovu energiju vecerasnju ponavljali u svakoj utakmici koja slijedi.JayCatwright je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:18Liverpool ima individualno daleko najbolju ekipu na svijetu a znamo kako je Real osvajao godinama unazad. Mislim da bez problema uzimamo sedmu ove sezone.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:12Liga u kojoj je u jednom momentu svih 20 timova izvodilo aut brisuci loptu peskirom i bacajuci istu u peterac nabijen sa 15 igraca, ovih dana dobija potvrdu sunovrata filozofije i precijenjenosti.
Klopp je to mogao izvuci iz ekipe, a ovaj to nece moci. Brighton ce vas rasut u subotu. Mark my words.
Koliko god mi je taj Real najmrza ekipa na svijetu, realno iz ovog Liverpoola samo Szobo ulazi u njihovih prvih 11. Ovogodisnji Van Dijk ne.
PSG - Real/Bayern - Barca/Arsenal
To ako Slott uzme neka se penzionise kao najveci ikad koji vas je vodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.